fbpixel

Search icon
Search
Updated τρόποι για να φορέσετε το κοστούμι και εκτός γραφείου
THE LOOK

Updated τρόποι για να φορέσετε το κοστούμι και εκτός γραφείου

Τα μυστικά που θα αναβαθμίσουν την εικόνα σας


Ανήκουν στα essentials και πλέον κατέχουν μία θέση σε κάθε γκαρνταρόμπα. Τα κορίτσια της μόδας τους έχουν χαρίσει απλόχερα το «δικαίωμα» να μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων και να πάρουν μία πιο casual αισθητική. Όσα χρόνια όμως κι αν περάσουν δε θα σταματήσουν ποτέ να κατέχουν τον τίτλο του «βασιλιά» της workwear collections. Οι φετινές τάσεις έχουν την ανάγκη από πιο χαλαρές γραμμές που προσδίδουν άνεση, ενώ οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι το απόλυτο must για τις πρωινές σας εμφανίσεις.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο fresh τρόπους για να φορέσετε το κοστούμι σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

1. Loose fit

f15f6766a6efde6e77bd83bac8d2ce8c.jpg
Image source: @whowhatwear

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως τα trends του χειμώνα έχουν ανάγκη από φαρδιές γραμμές που θα προσφέρουν άνεση και ευελιξία. Αποτελούν την ιδανική επιλογή και για τις πιο απαιτητικές ημέρες που δυσκολεύεστε να βρείτε τι θα φορέσετε. Το oversized σακάκι σας δίνει την επιλογή να εντάξετε από μέσα και πιο χοντρά κομμάτια, όπως είναι τα πουλόβερ, όταν η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή. Τα high-waisted wide leg pants θα τονίσουν τη μέση σας και θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας. 

2. All time classic 

img-2723.png
Image source: @vasilikital_

Τα κορίτσια του street style λατρεύουν τα κοστούμια και δεν χάνουν την ευκαιρία να τα εντάξουν στις εμφανίσεις τους. Κατά τη διάρκεια του Μήνα Μόδας αποτέλεσε συχνή επιλογή. Αυτό που ξεχώρισε όμως ήταν οι all time classic εκδοχές του, όπως είναι οι ρίγες. Μπορείτε να τα επιλέξετε στους κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπως είναι το black & white και το blue & white. Σε περίπτωση που θέλετε να τους προσφέρετε ένα μοντέρνο twist συνδυάστε το μ' ένα ζευγάρι λευκές ή πιο παιχνιδιάρικες κάλτσες, οι οποίες θα φαίνονται μέσα από το παντελόνι σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

3. Statement coat

3ca513150a7faf4aae3324615caa418a.jpg

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου το παλτό «παίζει» έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην εικόνα μας. Είναι το κομμάτι εκείνο που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της σιλουέτας αλλά κι αυτό που κάνει την πρώτη εντύπωση. Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι καλύτερο από το να τα προσθέσετε πάνω από το κοστούμι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια απόχρωση για να κάνετε μία tonal εμφάνιση αλλά και κάτι εντελώς διαφορετικό για μοναδικές αντιθέσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

4. Leather choice

8f0b23dbc5724bcf8c38bb50a8aa1671.jpg

Το απόλυτο ύφασμα του χειμώνα δεν γίνεται να λείπει από τα every day looks μας. Κάντε τη διαφορά και επιλέξτε ένα leather suit, το οποία θα χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Συνδυάστε το δερμάτινο παντελόνι σας με το αντίστοιχο σακάκια και μαγνητίστε τα βλέμματα. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι να κινηθείτε σε κούρες εκδοχές, όπως είναι το μαύρο και το καφέ. Μη διστάσετε όμως, να κάνετε την ανατροπή, διαλέγοντας πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως είναι το πράσινο ή το κίτρινο. 

5. Prints

0adc0b1c4101b88ec0af82842268f5a9.jpg
Image source: @whowhatwear

Τα μοτίβα είναι πάντοτε ένας εύκολος τρόπος για να απογειώσετε τη δυναμική των outfits σας. Τον φετινό χειμώνα την τιμητική τους έχουν τα animal prints κι εσείς καλείστε να τους δώσετε την απαραίτητη προσοχή. Πειραματιστείτε με την εικόνα σας και προτιμήστε ένα κοστούμι σ' αυτήν τη φιλοσοφία. Διαλέξτε ανάμεσα σε leopard, jacquard, zebra και tiger και διατηρήστε τα αξεσουάρ σας σε ουδέτερες αποχρώσεις, έτσι ώστε να λειτουργήσουν συμπληρωματικά.