fbpixel

Search icon
Search
Οι designer bags που θα είναι παντού το 2024
TRENDS & CATWALKS

Οι designer bags που θα είναι παντού το 2024

Ανακαλύψτε τες!


Κάθε περίοδο των γιορτών τα κορίτσια της μόδας σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να ξυπνήσουν και να δουν αυτό το κουτί κάτω από το δέντρο: Gucci, Prada, Chanel, Bottega Veneta ή Loewe. Αυτές οι μάρκες, και όχι μόνο, κυριάρχησαν στη σκηνή της μόδας το 2023, κυκλοφορώντας τις πιο πολυσυζητημένες τσάντες της αγοράς. Και το 2024, συνεχίζουν!

Η αλυσίδα Horsebit Chain της Gucci, για παράδειγμα, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους δρόμους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Σεπτεμβρίου 2023 και έκτοτε κερδίζει συνεχώς έδαφος.  Φυσικά, η Prada είναι επίσης κορυφαία υποψήφια για την "best bag", με το νέο της λανσάρισμα: την Arqué. Εν τω μεταξύ, το 'big bag energy' θα συνεχιστεί, με πολλές πολυτελείς μάρκες να ανταποκρίνονται στην τάση. Η Loewe Squeeze έχει ήδη αρχίσει να κυριαρχεί με τη χαλαρή κατασκευή της και το ευρύχωρο εσωτερικό της. 


Περιηγηθείτε σε αυτές, και σε περισσότερες, τσάντες σχεδιαστών που όλοι θα λαχταρούν το 2024.

Gucci Horsebit Chain

media-component-mobile-gucci-horsebitchain-aug23-003.jpeg

Από το ντεμπούτο της στις πασαρέλες του Φθινοπώρου 2023, το fashion crowd έχει αγκαλιάσει άφοβα την τσάντα Horsebit Chain του Gucci. Μέρος της αναγέννησης του Y2K, η τσάντα είναι μια επανερμηνεία του σχεδίου του Tom Ford του 2003. Το Horsebit Chain είναι διαθέσιμο για αγορές σε δέρμα, shearling και τον καμβά με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα της Gucci - καθώς και σε μια σειρά αποχρώσεων, όπως ουδέτερες, τολμηρές κόκκινες και μεταλλικές αποχρώσεις.

Prada Arqué

screenshot-2023-12-27-at-120210-pm.png

Άλλη μια μετενσάρκωση της δεκαετίας του '00, το Prada Arqué είναι μια επανερμηνεία του κλασικού στιλ hobo του οίκου για τις σύγχρονες fashionista. Σε κομψό δέρμα, το μισοφέγγαρο σχέδιο προσφέρει μια μίνιμαλ εμφάνιση, ιδανική για αυτή την ατμόσφαιρα "ήσυχης πολυτέλειας" που σίγουρα θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Miu Miu Arcadie

screenshot-2023-12-27-at-120347-pm.png

Η τσάντα Arcadie της Miu Miu έγινε αμέσως κλασική όταν έκανε το ντεμπούτο της στα χέρια της Gigi Hadid σε μια καμπάνια του Ιουνίου 2023.  Το ορθογώνιο σχέδιο διατίθεται με την εμβληματική υφή matelassé του οίκου, καθώς και με επιλογές από λείο δέρμα. Διατίθεται σε δύο μεγέθη και μπορεί να μετατραπεί από πάνω χερούλι σε σταυρό, χάρη σε έναν αποσπώμενο ιμάντα.

Bottega Veneta Gemelli

920.webp

Η Kendall Jenner άρχισε να φοράει το νέο Gemelli της Bottega Veneta μετά την αποκάλυψη της πασαρέλας του Φθινοπώρου 2023. Η τσάντα ώμου διαθέτει την υπογραφή της ετικέτας Intrecciato και έχει σχήμα σχεδόν φεγγαριού. Διατίθεται σε τρία μεγέθη και ουδέτερα χρώματα.

The Row Margaux

the-row-margaux-bag-309997-1697123567371-main900x0c.jpg
Image source: @sobalera

Το The Row των Ashley και Mary Kate Olsen ήταν συνώνυμο με το quiet luxury στιλ, πριν καν αυτό αποκτήσει όνομα. Έτσι, όταν η "αθόρυβη πολυτέλεια" έγινε τάση, ακόμα περισσότερες διασημότητες καθιέρωσαν στο brand. Η τσάντα Margaux με το top handle είναι εύκολα η αγαπημένη πολλών A-listers. Είτε από δέρμα είτε από σουέτ, η Margaux κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη. 

Valentino VLogo Moon

valentino-introduces-vlogo-moon-for-ss24-8.jpg

Παρά τη θεατρικότητα στο σόου της Valentino για την Άνοιξη 2024 PFW, η νέα τσάντα VLogo Moon του οίκου έκανε τη μεγαλύτερη αίσθηση. Παίζοντας με την επικείμενη τάση του μισοφέγγαρου που αποδεικνύεται ξεκάθαρα από αυτή τη λίστα, το VLogo θα κερδίσει σίγουρα έδαφος το 2024. Κυκλοφορεί σε ουδέτερα αλλά και έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο. Αν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε την τσάντα σε crossbody, τσάντα ώμου ή σε τσάντα καρπού, μπλέκοντας τις δύο άκρες της χρυσής αλυσίδας.

Loewe Squeeze Bag

loewe-fall-winter-2023-squeeze-bag-release-info-02.webp
Η Loewe Squeeze, που κυκλοφόρησε ως μέρος της συλλογής Φθινόπωρο 2023, είναι μια slouchy, tote-slash-shoulder τσάντα. Εκλεπτυσμένη, ευρύχωρη και φτιαγμένη από βουτυρένιο δέρμα νάπα, η τσάντα έχει μια αβίαστη κομψότητα. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας με χρυσή αλυσίδα την καθιστά απόλυτα προσαρμόσιμη - μετατρέπεται σε τσάντα ώμου, χιαστή ή χειρός.

Chanel Star Handbag

screenshot-2023-12-27-at-122841-pm.png

Για αρκετές σεζόν, οι τσάντες σε σχήμα καρδιάς κυριαρχούσαν. Αλλά η συλλογή Cruise 2023 της Chanel προανήγγειλε ένα νέο σχήμα τσάντας που σίγουρα θα κυριαρχήσει στο χώρο της μόδας: το αστέρι. Η δημιουργική διευθύντρια Virginie Viard αγκάλιασε την καινοτομική αισθητική με το νέο, ουράνιο εμπνευσμένο crossbody της Chanel. Σε μαύρο, ροζ και μια σειρά από μεταλλικές αποχρώσεις, αυτή η ιδιόρρυθμη ομορφιά διαθέτει την αδιαμφισβήτητη υπογραφή του οίκου με το καπιτονέ και τη μεταλλική αλυσίδα.