fbpixel

Search icon
Search
Νύχια στις γιορτές: 6 nail designs που θα σας βάλουν από τώρα στο κλίμα
HAIR & NAILS

Νύχια στις γιορτές: 6 nail designs που θα σας βάλουν από τώρα στο κλίμα

Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν εδώ


Αν οι γιορτές αναδεικνύουν την εσωτερική σας Mariah Carey, είμαστε όλες εδώ για να σας πούμε πως και για εμάς ισχύει το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρος της καθημερινότητας σας πρέπει να είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την εποχή. Παρόλα αυτά, όσον αφορά το μανικιούρ για τις γιορτές, η προσκόλληση στη "διακριτική πλευρά" με σχέδια πασπαρτού μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σας βοηθήσει να συνδυάσετε ακόμη και τα πιο απαιτητικά outfits σας. Έτσι, για ιδέες για εορταστική τέχνη νυχιών αναζητήσαμε στο Instagram και βρήκαμε όλα όσα θα σας ενθουσιάσουν, είτε αγαπάτε τα κλασικά, είτε είστε λάτρεις της υπερβολής. 

Let the spirit shine!

Dripping in Gold

golden-nails.jpg
@color.city_

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τις διακοπές των Χριστουγέννων για να αναδείξετε τα μεταλλικά στοιχεία και αυτό το σχέδιο προσφέρει έναν νέο τρόπο να τα "φορέσετε" με επιτυχία. Αυτό το drip mani θυμίζει το επιδόρπιο που θα ετοιμάζατε για ένα πάρτι ή μια γιορτινή διακόσμηση που θα θέλατε να δείξετε στις φίλες σας. Γιατί, λοιπόν, να μη το κάνετε και στα νύχια σας;

Candy Cane

candy-cane-nails.jpg
@victor.nailgod

Διατηρήστε την αναβίωση των French-tips που έγινε όλη τη χρονιά του 2021 και κατά τη διάρκεια των γιορτών με αυτήν την παιχνιδιάρικη ανατροπή που είναι απόλυτη τάση. Χωρίς να θυμίζει απόλυτα χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα, σας δίνει μια πιο γιορτινή εμφάνιση καθώς το κόκκινο παραπέμπει πάντα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου. Οι κομψές γραμμές σε συνδυασμό με τις μύτες σε σχήμα οβάλ δημιουργούν μια κολακευτική εμφάνιση. 

Give me christimas

christmas-nails.jpg
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ένα γιορτινό μανικιούρ ισοδυναμεί με την ομορφιά ενός στολιδιού χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αυτό το σχέδιο παίρνει αυτή την ιδέα και την απογειώνει σε σημείο που όλες θέλουμε να τη δοκιμάσουμε. Μάλιστα αυτό που την ξεχωρίζει είναι πως μπορείτε σε κάθε δάχτυλο να κάνετε ένα διαφορετικό στολίδι.

Snowy Scenes

nude-nails.jpg
@goldiiluvnails

Εάν δεν νιώθετε πως θέλετε ξανά τις κλασικές νιφάδες χιονιού στα νύχια σας τότε δοκιμάστε αυτήν την αφηρημένη εμφάνιση που θυμίζει χιονισμένο τοπίο χωρίς να είναι ευδιάκριτο. Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για όσες θέλετε να ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσης σας κάνοντας μια πιο μοντέρνα προσέγγιση που παρόλα αυτά παραμένει ευέλικτη για κάθε outfit σας.

Festive Swirls

red-nails.jpg
@naomi_misu

Τα αφηρημένα νύχια είναι μοντέρνα όλο το χρόνο, γι' αυτό δώστε τους ένα εποχικό update με αποχρώσεις του κόκκινου και μια νότα από το αγαπημένο σας μεταλλικό χρώμα. Επιπλέον, θα σας δώσουν ένα ακόμη πλεονέκτημα όσο το πρόγραμμα σας γίνεται πιο busy. Επειδή η βάση του είναι στο χρώμα του νυχιού μπορείτε να παρατείνετε την επίσκεψη στη nail artist λίγο παραπάνω. 

Ornaments

nude-nails-yE0O6.jpg
@nailsbywend
Η αποφυγή συγκεκριμένων εορταστικών χρωμάτων και σχημάτων σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα νύχια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις διακοπές. Είναι αρκετά grande αλλά δε θυμίζουν απόλυτα Χριστούγεννα. Μάλιστα για τις γυναίκες που αγαπάτε την υπερβολή, αυτό το gel αποτέλεσμα θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας όσο το έχετε στα νύχια σας.