fbpixel

Search icon
Search
Μust-Τry: 5 fashionable σχέδια νυχιών για να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα
HAIR & NAILS

Μust-Τry: 5 fashionable σχέδια νυχιών για να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα

Τα nail designs που αγαπήσαμε


Οι nail τάσεις διαρκώς αλλάζουν, ώστε να συμβαδίζουν πάντοτε με την εποχή και οτιδήποτε καινούριο προκύπτει στο πεδίο της ομορφιάς. Από το funky πια γαλλικό μανικιούρ και τις παστέλ αποχρώσεις μέχρι τα nudes και τους neon τόνους που είναι απόλυτα εκκεντρικοί, είναι σίγουρο πως ό,τι κι αν επιλέξετε θα ολοκληρώσετε κάθε σας look και θα απογειώσετε τις εμφανίσεις σας για να ολοκληρώσετε τον πρώτο μήνα του χρόνου πιο στιλάτες από ποτέ. Εμείς φυσικά μη χάνοντας χρόνο, κάναμε την αναζήτησή μας στο Instagram και σας παρουσιάζουμε τα πιο hot right now χρώματα και σχέδια στα νύχια για αυτήν την εβδομάδα, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε!

The velvet trend

screenshot-1-nx85q.png

Image Source: @amyle.nails

Τα ροζ νύχια της Chiara Ferragni με τη βελούδινη υφή κέρδισαν την προσοχή όλων των fashionistas και beautistas αμέσως μόλις ανέβηκαν στο Instagram πριν μερικούς μήνες, οπότε εάν σκέφτεστε ποιο θα είναι το επόμενο nail design σας, τότε αυτό είναι το τέλειο για την καθεμία από εσάς, αφού αποτελεί την πιο hot right now τάση στα νύχια. Συνδυάζοντας υπέροχα το ροζ με το holographic, το αποτέλεσμα είναι αυτό το velvet φινίρισμα που προσδίδει μια γυαλάδα στα άκρα σας. Δοκιμάστε το και σε άλλες αποχρώσεις! We love it!

Star Quality

103835564-192680505399473-3316722205255296822-n.jpg

Image Source: @thenoisetier

Άλλο ένα σχέδιο που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα social media. Οι αστερισμοί, τα φεγγάρια και οτιδήποτε σχετίζεται με τον ουρανό και τα άστρα φέτος είναι μεγάλη τάση και πρέπει να το δοκιμάσετε. Αφήστε λοιπόν τη βάση σε κάποια nude απόχρωση και προσθέστε από πάνω λαμπερά stickers με αστεράκια και ό,τι άλλο σας αρέσει, για να δημιουργήσετε ένα απόλυτα ρομαντικό αποτέλεσμα στα άκρα σας.

Διακριτικό γαλλικό μανικιούρ

91218131-672787556804433-8648839867663964997-n.jpg

Image Source: @westbeauty_byharriet

Το γαλλικό σχέδιο στα νύχια είναι η all time classic επιλογή πολλών γυναικών, ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί από εμάς στο σπίτι. Πλέον, οι τάσεις προτείνουν όμως πιο λεπτεπίλεπτα σχέδια, οπότε μπορείτε να κάνετε μόνες σας τις γραμμές, που είναι πιο μικροσκοπικές. Βάτε αρχικά μια nude βάση στην επιφάνεια του νυχιού κι έπειτα κάντε μια πολύ λεπτή γραμμή στην άκρη του χρησιμοποιώντας απλώς την άκρη του πινέλου από το βερνίκι σας. Ολοκληρώστε με ένα διάφανο top coat και αμέσως θα έχετε το πιο εύκολο και κομψό french manicure!

The eye look

screenshot-5-vpIh3.png

Image Source: @betina_goldstein

Τα ματάκια μέχρι πρότινος ήταν τάση στα κοσμήματα, αλλά φέτος αρχίζουν και μεταφέρονται και στα μανικιούρ μας. Διατηρήστε τη βάση σας γυμνή και φυσική και ζητήστε από την nail artist σας να σας δημιουργήσει μερικά μικροσκοπικά ματάκια στην άκρη του νυχιού. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο chic και ταυτόχρονα τόσο stylish, ιδανικό για κάθε στιλ και ηλικία.  

Black & White 

118613170-1415968761933058-3179466153442366173-n.jpg

Image Source: @paintboxnails

Το λευκό μανικιούρ δεν είναι επίκαιρο μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για τον χειμώνα, με ολοένα και περισσότερες beautistas να το επιλέγουν ξανά και ξανά. Προτιμήστε το σε όλα τα νύχια σας για να δημιουργήσετε ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα. Για να «σπάσετε» αυτήν τη μονοτονία, όμως, μπορείτε να προσθέσετε μερικές πινελιές μαύρου χρώματος σε κάποιο μίνιμαλ σχέδιο. Εμείς λατρέψαμε το παραπάνω nail design και σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε asap!