fbpixel

Search icon
Search
No time: Τα apps για να γυμναστείτε αποτελεσματικά στο σπίτι
WELLNESS

No time: Τα apps για να γυμναστείτε αποτελεσματικά στο σπίτι

Ξεκινήστε από τώρα να δουλεύετε για το κορμί των ονείρων σας


Επιθυμείτε να προετοιμάσετε το κορμί και την ψυχολογία σας για το καλοκαίρι που έρχεται αλλά δεν έχετε τον χρόνο; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού υπάρχει τρόπος να μπείτε σε φόρμα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Παρακάτω σας συστήνουμε μερικά από τα πιο fun και αποτελεσματικά applications που μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν τη στιγμή στο κινητό σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των instructors και δοκιμάστε στις ασκήσεις που θα σας χαρίσουν την ευεξία που χρειάζεστε γρήγορα - ακόμα και από την άνεση του σπιτιού σας! 

1. Για μια εξατομικευμένη προπόνηση: Fitbit Coach

1-zyAna.jpg

Συνδεδεμένοι ή όχι με τον ηλεκτρονικό coach σας, η αθλητική εφαρμογή Fitbit σας επιτρέπει να παρακολουθείτε καθημερινά, προπόνηση με προπόνηση, τις προσπάθειές σας, την πρόοδό σας και τους στόχους σας. Η premium έκδοση (η οποία είναι δωρεάν για 90 ημέρες), προσφέρει μια σειρά από βίντεο για να εκτελείτε τις ασκήσεις σας ήσυχα από το σαλόνι σας, σαν να είχατε δίπλα σας τον personal trainer σας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το πρόγραμμά σας ανάλογα με το επίπεδό σας και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και ανάλογα με την αγαπημένη σας μουσική. Για όσους θέλουν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο, το brand έχει αναπτύξει μια λεπτομερή ανάλυση του κύκλου του ύπνου για να γνωρίζετε πότε να χαλαρώνετε το work out σας για να μην κινδυνέψετε να τραυματιστείτε. Ή αντίθετα, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεπεράσετε τα όριά σας.

Download here

2. Για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τα όριά τους: Freeletics

2-LwbLB.jpg

Το Freeletics μπορεί να σας φαίνεται σκληρό. Και έτσι είναι. «Ο τόνος δίνεται μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήψη. Διαθέσιμη σε 160 χώρες και μεταφρασμένη σε 10 γλώσσες, αυτή η γερμανική αθλητική εφαρμογή αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς για έντονο work-out και έχει ήδη κερδίσει πάνω από 40 εκατομμύρια συνδρομητές. Το δυνατό της σημείο; Η ακραία προσαρμογή για βαθμονομημένες προπονήσεις μόνο για εσάς. Όπως ο αριθμός των ημερών που θέλετε να προπονηθείτε, τα διαθέσιμα αξεσουάρ, οι στόχοι καρδιολογίας και bodybuilding, το περιβάλλον... Με βάση το HIIT, High Intensity Interval training, οι ασκήσεις και οι χρόνοι αποκατάστασης διαδέχονται η μία την άλλη με μεγάλη ταχύτητα για να κάψετε όσο το δυνατόν περισσότερες θερμίδες και να επιτύχετε γρήγορα τους στόχους σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διατροφικές συστάσεις που θα συνοδεύουν την αθλητική σας προπόνηση.

Download here.

3. Για τους λάτρεις της yoga: Le Tigre Yoga Club

3-FqWDs.jpg

Για να ξεκινήσετε την πρακτική σας, να βελτιωθείτε ή να προπονηθείτε ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από τη ζώνη ώρας στην οποία ανήκετε, η εφαρμογή Yoga Play by Le Tigre κατεβαίνει απαραίτητα στο smartphone των yogi. Περισσότερα από 300 βίντεο από 5 έως 60 λεπτά είναι πλέον διαθέσιμα -ακόμα κι εκτός σύνδεσης. Όπως συνεδρίες Hatha, Ashtanga, Vinyasa, Yin yoga, ή πιο σπάνια, Jivamukti. Μπορείτε επίσης να κάνετε αποκλειστικά μαθήματα παιδικής yoga σε ζευγάρια με τα παιδιά σας ή να εξερευνήσετε και άλλα work-outs όπως pilates, κλπ... Το καλύτερο; Τα προγράμματα "yoga lifestyle" που φιλοξενεί η Elodie Garamond, η ιδρύτρια της Le Tigre. Στο επεισόδιο Yin Yoga & Philo, η φιλόσοφος Marie Robert προσφέρει μια πρωτοφανή συνεδρία Yin Yoga με θέμα το θάρρος.

Download here.

4. Να ακολουθήσετε την εκπαίδευση ενός χορευτή: Kalon Movement

6-7ip45.jpg

Aπό την Emma και τη Sophie -δύο χορεύτριες από το Lido και το Crazy Horse- το Kalon Movement concept, μια αθλητική εφαρμογή για όλους εκείνους που ονειρεύονται να αποκτήσουν το αθλητικό και λεπτό σώμα μιας επαγγελματίας χορεύτριας. Αφού έδωσαν μαθήματα ακολουθούμενα από ένα vegan brunch σε απροσδόκητα μέρη στο Παρίσι, και στη συνέχεια έγιναν γνωστές σε όλη την Ευρώπη, οι δύο φίλες ανέπτυξαν την ιστοσελίδα Kalonmovement.com. Στο πρόγραμμα θα βρείτε: αποκλειστική προπόνηση από την ομάδα των επαγγελματιών χορευτών Kalon που εμπλουτίζεται κάθε μήνα με νέα μαθήματα, αλλά και τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς και διατροφής. Kalon Cardio Barre, Showgirl Workout, Ballet Pilates ή Ballet Yoga Flow- βγαίνετε από κάθε συνεδρία με την εντυπωσιακή αίσθηση ότι έχετε ένα πιο γυμνασμένο σώμα και ένα πιο χαριτωμένο βάδισμα.

Download here.

5. Για να επιστρέψετε στο τρέξιμο: Run Motion Coach

5-rsLvz.jpg

Η αθλητική εφαρμογή Run Motion Coach, που ξεκίνησε το 2018 και μετρά πλέον περισσότερους από 120.000 δρομείς έχει δημιουργηθεί για τους λάτρεις του τρεξίματος. Ειδικά αναπτυγμένο για τακτικούς δρομείς, καθώς και για νεο-δρομείς, προσφέρει εξατομικευμένη προπόνηση, ώστε ο καθένας να προοδεύει γρήγορα. Αφού καθορίσει τον προπονητικό του στόχο, ο ψηφιακός προπονητής (του οποίου μπορεί να επιλέξει ακόμη και τον χαρακτήρα!) καταρτίζει ένα σχέδιο διαδρομών και καταγράφει τα δεδομένα για την παρακολούθηση της προόδου. Νιώθοντας καλά στο νου και στο σώμα σας, τερματίζοντας τον επόμενο μαραθώνιό σας, ξεκινώντας με το τρέξιμο σε μονοπάτια ή απλά ξεπερνώντας το προσωπικό σας ρεκόρ, υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να ξεκινήσετε να τρέχετε ή να επιστρέψετε σε αυτό!

Download here.