fbpixel

Search icon
Search
3 apps που πρέπει να κατεβάσετε το 2023 για μια πιο eco-responsible γκαρνταρόμπα
ECO GLOW

3 apps που πρέπει να κατεβάσετε το 2023 για μια πιο eco-responsible γκαρνταρόμπα

Αποφασίσατε να αποκτήσετε λιγότερα καινούρια ρούχα φέτος; Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν


Γνωρίζατε ότι η βιομηχανία μόδας είναι η 2η πιο ρυπογόνος βιομηχανία στον κόσμο μετά από αυτήν του πετρελαίου; Ευτυχώς, ο κόσμος της τα τελευταία χρόνια επαναπροσδιορίζεται συνεχώς προς την κατεύθυνση πιο οικολογικών πρακτικών. Καθώς η ανακύκλωση και τα second hands ρούχα κερδίζουν έδαφος, εσείς μπορείτε να πραγματοποιήσετε νέες πιο eco-responsible αγορές μέσα από τις τρεις παρακάτω εφαρμογές, οι οποίες υπόσχονται στους χρήστες τους να προωθήσουν ένα πιο οικολογικό αποτύπωμα. 

Take a look!

1. Everide: Για να αγοράσετε second hand αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ

1-Dnvnh.jpg

Σανίδες του surf, μπότες του σκι, εξοπλισμός αναρρίχησης ή ακόμα και μπουφάν πεζοπορίας... Όποια και αν είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα, σίγουρα θα βρείτε όλο τον εξοπλισμό, τα αξεσουάρ και τα ρούχα που είναι απαραίτητα για την άσκησή της στην εφαρμογή Everide. Το καλύτερο; Οι ambassador της, αθλητές υψηλού επιπέδου, όπως ο Xavier De Le Rue, η Maud Perrin ή η Léa Brassy, προσφέρουν επίσης την αθλητική τους γκαρνταρόμπα κατά τη διάρκεια ειδικών εκπτώσεων προς όφελος συλλόγων που προστατεύουν με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπως τα Protect Our Winters France, Surfrider Europe και Kilian Jornet Foundation.

Find out more here: www.everide.app

2. Clear Fashion: Για να διαβάζετε καλύτερα τις ετικέτες των ρούχων 

2-im2ns.jpg

Το Clear Fashion αποκρυπτογραφεί τις ετικέτες ρούχων για εσάς. Μέσω μιας βαθμολογίας που φτάνει μέχρι τα 100, και χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες (περιβάλλον, άνθρωπος, υγεία, ζώα), μπορείτε να αξιολογήσετε τον ηθικό αντίκτυπο ενός ρούχου. Οι οίκοι που στρέφονται σε πιο υπεύθυνες μεθόδους παραγωγής μπορούν να ενημερώνουν για τις κινήσεις τους την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, ώστε να γίνεται και το κατάλληλο update στο αρχείο της. Αρκετά για να τις ενθαρρύνει να είναι πιο οικολογικές και πιο διαφανείς! Κι εσάς να γνωρίζετε ποιους εμπιστεύεστε.

Find out more here: www.clear-fashion.com

3. VERA: Για να ανακαλύψετε εκ νέου την γκαρνταρόμπα σας

3-nb5bF.jpg

Ανακαλύψτε εκ νέου και εκμεταλλευτείτε πλήρως την ντουλάπας σας! Η εφαρμογή VERA, η οποία βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, προσφέρει τη δυνατότητα να συνθέσετε σύνολα με ρούχα που ήδη έχετε, ανάλογα με τον καιρό και το πρόγραμμα της ημέρας. Παράλληλα, η κατηγορία "get inspired" σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τα ρούχα άλλων μελών. Γίνετε ο σύμμαχος που θα βοηθήσει τους ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα να μην υποκύψουν στην υπερκατανάλωση κι έτσι να αποφεύγεται η σπατάλη. Ως bonus, μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν!

Find out more here: vera-app