fbpixel

Search icon
Search
Nicole Kidman: Η δημόσια ευγνωμοσύνη της προς την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές
PEOPLE & MOMENTS

Nicole Kidman: Η δημόσια ευγνωμοσύνη της προς την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Ήρεμη και ευδιάθετη κολυμπάει στα κρυστάλλινα νερά ενός μυστικού νησιωτικού προορισμού


"Ευχαριστώ όμορφη Ελλάδα" ήταν τα δημόσια λόγια ευγνωμοσύνης που ανήρτησε χθες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, συνοδευόμενα από μια υπέροχη φωτογραφία της να κολυμπάει στα τιρκουάζ νερά ενός μυστικού νησιωτικού προορισμού. Η ίδια φαίνεται ήρεμη και φορώντας ένα μπλε swimwear απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά δίπλα στην άγρια βλάστηση του συγκεκριμένου τόπου. Η οσκαρική Αυστραλιανή ηθοποιός, Nicole Kidman, για ακόμη μια χρονιά επέλεξε τα summer vibes της χώρας μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές και φαίνεται ότι δεν το μετανιώνει στιγμή. Λίγες ημέρες πριν, είχε ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα για τις ανάγκες του fashion show του Οίκου Balenciaga, στο οποίο συμμετείχε ως πρωταγωνιστική φιγούρα στο runway των celebrities. Με την χαρακτηριστική ασημί τουαλέτα του πολυτελούς brand μαζί με ατελείωτη ουρά και μακριά μαύρα γάντια ξεχώρισε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, κλέβοντας τις εντυπώσεις ακόμη και στα backstage που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τις Kim Kardashian, Dua Lipa, Naomi Campbell, αλλά και με τον αγαπημένο της, Keith Urban, σε μια τρυφερή αγκαλιά, χάρισε στο κοινό της της πιο προσωπικές της στιγμές. 

Η χώρα μας την περίμενε για την αμέσως επόμενη απόδρασή της, χαρίζοντάς της, όπως καταλαβαίνουμε, την πιο γλυκιά υπόσχεση. Η ίδια μπορεί να μην αποκάλυψε την τοποθεσία, στην οποία διανύει τις ξεκούραστες στιγμές της, όμως είναι πολύ πιθανό, όπως διαβάζουμε και από τα σχόλια των followers της, να βρίσκεται στους Παξούς. Στο συγκεκριμένο νησί διασκέδασε και η αγαπημένη φίλη της, Naomi Watts, η οποία δημοσίευσε πριν δύο ημέρες στο Instagram δύο φωτογραφίες και από τη δική της καλοκαιρινή εμπειρία στην Ελλάδα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πώς ξεκίνησε η μέρα και πώς μοιάζει λίγες ώρες αργότερα. Ως εκ θαύματος κατάφερα να προλάβω την πτήση μου αλλά όχι χωρίς ανεβασμένους καρδιακούς παλμούς, απελπισμένες εφιδρώσεις και αυτή τη χάλια εμφάνιση. Αντίο όμορφη Ελλάδα. Σ'αγαπώ». Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε την υπέροχη θέα ενός ηλιοβασιλέματος από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, ενώ στην δεύτερη, η γνωστή Βρετανό-Αυστραλή ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπό της στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αποχωρήσει.

Τα φωτεινά νησιά της χώρας μας ξεχωρίζουν για τα γοητευτικά τους χρώματα και τις ενδιαφέρουσες αντιθέσεις της φύσης τους, στοιχεία που κεντρίζουν κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των χολιγουντιανών stars, αλλά και των προσώπων που κυριαρχούν στην παγκόσμια επιχειρηματική σκηνή. Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της Monica Bellucci, και της κόρης της, Deva Cassel, οι οποίες διανύουν χαλαρωτικές στιγμές στην αγαπημένη τους Πάρο. Η Ιταλίδα ηθοποιός έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι ο συγκεκριμένος κυκλαδικός προορισμός ανήκει στους αγαπημένους της, τον επισκέπτεται συχνά και μάλιστα έχει αναφέρει ότι σκέφτεται να αγοράσει ένα εξοχικό σπίτι για τα καλοκαίρια της. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να απολαμβάνει τοπικές γεύσεις σε εστιατόριο του νησιού.

Τα ονόματα των ξένων celebrities δεν σταματούν εδώ. Πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του Elon Musk και του Καναδο-Αμερικανού επαγγελματία μπασκετμπολίστα, Tristan Thompson κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους στο "Νησί των Ανέμων". Αλλά και η δημοφιλής Ιταλίδα influencer, Chiara Ferragni, δήλωσε ενθουσιασμένη κατά τη διάρκεια της παραμονής στο νησί της Ύδρας. Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του τένις, Serena Williams, πριν πέντε ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα και μοιράστηκε σημαντικά highlights από τις οικογενειακές τους στιγμές.