fbpixel

Search icon
Search
Netflix: Τι νέο θα παρακολουθήσουμε τον Ιούνιο
ARTS & CULTURE

Netflix: Τι νέο θα παρακολουθήσουμε τον Ιούνιο

Kαι υπόσχονται ότι θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας


Η ελληνική πλατφόρμα του Netflix συνεχίζει να μας συντροφεύει καθημερινά με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Ο Ιούνιος πλησιάζει και φέρνει μαζί του ιδιαίτερες προτάσεις σειρών, ταινιών, αλλά και ντοκιμαντέρ για να επιλέξουμε τις δικές μας αγαπημένες. Ιστορίες και κεντρικοί χαρακτήρες υπόσχονται να αποκτήσουν ιδιαίτερη θέση στη βραδινή μας ξεκούραση. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πέντε κορυφαίες επιλογές, μετρώντας, ήδη, αντίστροφα για τις αφίξεις τους.

Let's take a look together!

Ταινία "A Beautiful Life" (Μια όμορφη ζωή)

a-beautiful-life-220616-9336-foto-martin-dam-kristensen.jpg

Ο Elliott ένας νεαρός ψαράς με εξαιρετική φωνή, παίρνει την ευκαιρία της ζωής του όταν τον ανακαλύπτει η επιτυχημένη μάνατζερ μουσικής, Suzanne, η οποία σύντομα τον οδηγεί σε μια ερωτική σχέση με την αποξενωμένη κόρη της και μουσική παραγωγό, Lilly. Στο δρόμο του να γίνει αστέρι, αγώνες από το παρελθόν απειλούν όχι μόνο τη μεγάλη του ανακάλυψη, αλλά και τον εκκολαπτόμενο έρωτά του με τη Lilly. Στη ρομαντική δανέζικη ταινία "A Beautiful Life", θα παρακολουθήσουμε τον δημοφιλή τραγουδιστή της χώρας, Christopher, στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του φιλμ υπογράφει ο διακεκριμένος Mehdi Avaz. Πρωταγωνιστούν: Christopher, Christine Albeck Børge, Inga Ibsdotter Lilleaas, κ.ά. 

Info: Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 1η Ιουνίου.

Ταινία "The Perfect Find" (Η τέλεια ανακάλυψη)

aaaaqxbqidlcd8swkookpfhta3apov8bvonj-s-4-kq8raxglqndd0jbkpqvgcfai2lvhr-c5gsp3hcujpgxpisntottmqtfxwouho8vdf8j8fgexu9dcweeltiwklkmh2cfa8ugixmv4ueu5hnemh5khf-xyai.jpg

Η 40άχρονη Jenna Jones αλλάζει καριέρα και στρέφεται προς τον κόσμο της δημοσιογραφίας ομορφιάς. Τότε, ένας καθημερινός εφιάλτης ξεκινά και αντιμετωπίζει προβλήματα όταν συνειδητοποιεί ότι η Darcy, η εχθρός της, είναι το αφεντικό της στη νέα της δουλειά. Σύντομα η Jenna ξεκινάει μια ερωτική σχέση με τον γιο της Darcy τον Eric, τον κινηματογραφιστή της εταιρείας. Η επερχόμενη αμερικανική ρομαντική κωμωδία "The Perfect Find" σε σενάριο της Leigh Davenport και σκηνοθεσία του Numa Perrier βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Tia Williams. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Gabrielle Union, Keith Powers, Aisha Hinds, D. B. Woodside, La La Anthony και Gina Torres, κ.ά.

Info: Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Ντοκιμαντέρ "Tour de France: Unchained" (Γύρος της Γαλλίας: Στην Καρδιά του Πελοτόν)

aaaaby8mpco9ic-uvuhz2f6gcno9koecqknbp3eyrbhhlpngqwmkjd881vzmg9snbut9tkklyf0uijzwf-ohxswmwpdkvfuzcqnr3qbo.jpg

Μέσα από δάκρυα και θριάμβους, ο πρώτος κύκλος της νέας σειράς με τίτλο "Tour de France: Unchained" (Γύρος της Γαλλίας: Στην Καρδιά του Πελοτόν) παρουσιάζει διάφορες ποδηλατικές ομάδες που συμμετέχουν στον γύρο του 2022 του πιο σκληρού ποδηλατικού αγώνα στον κόσμο. Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ πρόκειται να μας εισάγει στη δύσκολη καθημερινότητα των αθλητών και στις απαιτήσεις και ευθύνες, τις οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Info: Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Τηλεοπτική σειρά "Glamorous" (Σαγηνευτικός) 

netflixs-glamorous-new-series9.jpg

Ο Marco Mejia είναι genderqueer άτομο και νιώθει ότι έχει βαλτώσει στη ζωή του μέχρι που συναντά την αξιόλογη μεγιστάνα της ομορφιάς - και ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά του, τη Madolyn Addison κατά τη διάρκεια της καθημερινής δουλειάς του πίσω από τον πάγκο του μακιγιάζ. Θέλοντας να ταρακουνήσει τη διάσημη επιχείρησή της, η Madolyn προσλαμβάνει τον Marco. Αυτή η νέα δουλειά είναι η πρώτη του ευκαιρία να καταλάβει τι θέλει από τη ζωή του, ποιος πραγματικά είναι και τι πραγματικά σημαίνει γι' αυτόν να είναι queer. Η νέα τηλεοπτική σειρά "Glamorous" αποτελεί συμπαραγωγή των Jordon Nardino, Damon Wayans Jr., Kameron Tarlow και Two Shakes Entertainment. Πρωταγωνιστούν: Miss Benny, Kim Cattrall, Zane Phillips, Jade Peyton,κ.ά.

Info: Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Τηλεοπτική σειρά "Sleeping Dog" (Το Κουτί της Πανδώρας) 

max-riemelt-sleeping-dog-netflix.jpg

Ένας ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας και ένας επίδοξος νεαρός εισαγγελέας έχουν δύο πολύ διαφορετικά κίνητρα για να ανοίξουν μια κλειστή υπόθεση δολοφονίας. Αλλά όταν το κάνουν, αποδεικνύεται ότι πρόκειται για το κουτί της Πανδώρας. Καθώς τα αιματηρά ίχνη φαίνεται να τους οδηγούν όλο και πιο βαθιά στην αστυνομία και το σύστημα δικαιοσύνης, και τα δύο μέρη υποψιάζονται μια συνωμοσία. Ή μήπως όλα επιστρέφουν σε μια τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε την πόλη πριν από 18 μήνες; Η σειρά "leeping Dog" είναι μια επερχόμενη γερμανική σειρά θρίλερ του Netflix Original σε σενάριο του Christoph Darnstädt και βασίζεται στην πρωτότυπη σειρά "The Exchange Principle" των Noah Stollman και Oded Davidoff. Πρωταγωνιστούν: Steffen Mennekes, Sandra Bertalanffy, Egzona Fetaha, κ.ά. 

Info: Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Can't wait! 

Κεντρική φωτογραφία: Από την ταινία "The Perfect Find".