fbpixel

Search icon
Search
Μοντέρνοι τρόποι για να εντάξετε το leopard print στα day to night looks σας
STYLING TIPS

Μοντέρνοι τρόποι για να εντάξετε το leopard print στα day to night looks σας

Πρόκειται για το απόλυτο μοτίβο της σεζόν


Οι απανταχού fashionistas και street stylers αλλά και διάσημοι οίκοι μόδας ορκίζονται στις leopard λεπτομέρειες, από denim pants και maxi skirts μέχρι αξεσουάρ και jackets. Τα κορίτσια της μόδας έχουν αποκτήσει τουλάχιστον ένα τέτοιο printed κομμάτι τους τελευταίους μήνες, το οποίο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη γκαρνταρόμπα τους. 

Με τα animal prints να αποπνέουν δυναμισμό και selfconfidence, το λεοπάρ έχει εδραιωθεί στις τάσεις από την προηγούμενη σεζόν, κάτι το οποίο συνεχίζεται και τους επόμενους μήνες. Είστε, όμως σίγουρες ότι γνωρίζετε τα πιο μοντέρνα styling tips για να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας; 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

Denim pants

72d492cd993d6f7acd26e75752555e95.jpg

Τα λεοπάρ παντελόνια σε τζιν ύφασμα ήταν στην κυριολεξία παντού το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αυτή η δημοφιλία θα συνεχιστεί, όπως όλα δείχνουν, και τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για ένα κομμάτι που αποπνέει ευελιξία και μπορεί να ταιριάξει σε όλες, σχεδόν, τις περιστάσεις. Για casual looks συνδυάστε το μ' ένα t-shirt και cardigan, τις ημέρες με περισσότερο κρύο, ενώ για πιο formal εμφανίσεις, προσθέστε ένα πουκάμισο και σακάκι

Maxi skirt 

05bf200230b6d4e255e5fcccc812d630.jpg

Οι φούστες επιστρέφουν δυναμικά κι αυτήν τη σεζόν. Ιδανικές για τα πρωινά στο γραφείο, οι maxi εκδοχές τους θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά, επιτυχημένα σύνολα. Για να ξεφύγετε από τις κλασικές μαύρες και neutrals επιλογές, σας προτείνουμε να επενδύσετε σε leopard prints. Για περισσότερη άνεση μπορείτε να ολοκληρώσετε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι sneakers. 

Jackets

d35aabbc0e1c8342d36660ed690a7be2.jpg

Οδεύοντας προς την καρδιά του φθινοπώρου τα πανωφόρια θα γίνονται ολοένα και πιο απαραίτητα. Η νέα σεζόν ανοίγει το "δρόμο" για αλλαγές και ανανέωση. Έτσι, σας προτείνουμε να αφήσετε πίσω τα συνηθισμένα και να τολμήσετε με καινούρια, πιο μοντέρνα pieces. Ένα leopard jacket θα απογειώσει κάθε σας εμφάνιση. Για να το αναδείξετε και να το μετατρέψετε σε πρωταγωνιστή του look σας, συνδυάστε το με κλασικές αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό και το μαύρο. Μία δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει. 

Shoes 

7b3d347f17cba3c8e38897bf599eb358.jpg

Τα παπούτσια σε λεοπάρ μοτίβο αποτελούν το key item της σεζόν. Θα τα συναντήσετε από sneakers μέχρι loafers και μπαλαρίνες για να τα "παντρέψετε" με κάθε σας εμφανίσει. Ταιριάζουν τόσο με τζιν όσο και με tailored pants και πραγματικά θα χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας. Αν σχεδιάζετε τη φθινοπωρινή shopping list σας, τότε αυτή η επένδυση πρέπει να μπει στις πρώτες θέσεις. 

Dress

775cdaee8dcfadd935d5004db13f848f-1.jpg

Τα φορέματα είναι must κάθε γυναικείας συλλογής, ανεξαρτήτως εποχής και στιγμής της ημέρας. Είναι εκείνο το κομμάτι που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σίγουρα επιτυχημένο σύνολο, μέσα σε λίγα λεπτά και χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Για μοντέρνες και fashionable φθινοπωρινές εμφανίσεις, προτιμήστε ένα leopard dress, το οποίο θα μοιάζει υπέροχο με chunky ή cowboy boots, από τα πρωινά στο γραφείο μέχρι τα after work drinks. Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια θα αναβαθμίσουν το σύνολό σας.