fbpixel

Search icon
Search
Είναι το polka dots το απόλυτο print του φθινοπώρου;
THE LOOK

Είναι το polka dots το απόλυτο print του φθινοπώρου;

Οι celebrities το επιβεβαιώνουν


To 81o Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, εκτός από μοναδικές ερμηνείες και ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε, μας έχει χαρίσει και υπέροχες fashionable moments. Η Cate Blanchette με την τριήμερη παρουσία της στην ιταλική πόλη αναδείχθηκε στο απόλυτο fashion icon της φετινής γιορτής, με τις στιλιστικές επιλογές και τις εμφανίσεις της να κάνουν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν. 

Ένα από τα looks της που κέντρισαν το ενδιαφέρον τόσο των παρευρισκομένων όσο και των απανταχού fashion gurus, δεν ήταν άλλο από το polda dots Mosscino suit της, σε ασπρόμαυρους συνδυασμούς. Το συγκεκριμένο σύνολο μας γέννησε το εξής ερώτημα: "Είναι το πουά το απόλυτο μοτίβο του φθινοπώρου;". 

repost-at-gettyentertainment-at-the-press-conference-and-photocall-for-disclaimer-during-the-81st-venice-international-film-festival-dressed-in-at-moschino-by-at-elizabethstewart1-makeup-by-at-marygreenwell-and-hair-by.jpg
Image source: @cate_blanchettofficial

Πριν, λοιπόν, προλάβουμε να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση, ήρθε η Lady Gaga, από μηχανής Θεός, για να το επιβεβαιώσει. Η διάσημη τραγουδίστρια κατέφθασε εχθές το απόγευμα στη Βενετία, μαζί με το σύντροφο και μέλλοντα σύζυγό της, Michael Polanksy, μέσα σ΄ένα black & white polda dot mini dress, του οίκου L.A. Roxx. Για να ολοκληρώσει την εικόνα της, η Gaga επέλεξε μαύρα Celine sunglasses και μαύρο καλσόν από το brand Wolford.

7ba28c372219-gettyimages-2169948520jpg.webp

To polka dot ή αλλιώς το πουά μοτίβο, είναι από τα πιο αμφιλεγόμενα σχέδια στον χώρο της μόδας. Έχοντας μπει και βγει στην επικαιρότητα αναρίθμητες φορές τις τελευταίες δεκαετίες, υπάρχουν κάποιοι τα αγαπούσαν πάντα, κάποιοι άλλοι δεν το έχουν επιλέξει ποτέ, και υπάρχου και οι υπόλοιποι, οι οποίοι απλώς ταλαντεύονται μεταξύ των δύο ανάλογα με το πόσο hot είναι την εκάστοτε χρονική στιγμή. 

Όμως, σε όποια πλευρά της ζυγαριάς και αν βρίσκετε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα πουά απολαμβάνουν μια αναγέννηση αυτή τη σεζόν, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο stylish τρόπους για να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας!

Dress it up 

10e7c14edc93489781f923e5096f6f15.jpg
Image source: @whowhatwear

Ξεκινώντας από τις απλές και ασφαλείς επιλογές, τα φορέματα είναι μονόδρομος. Αποτελούν την εύκολη λύση τις ημέρες που η δημιουργία all day looks μοιάζει αρκετά δύσκολη. Μπορείτε να κινηθείτε σε κλασικές αποχρώσεις, όπως είναι το ασπρόμαυρο. Για περισσότερο styling μη διστάσετε να προσθέσετε ένα σακάκι πάνω από το φόρεμα σας, μαζί με μία ζώνη, το οποίο θα κάνει τη σιλουέτα σας να φαίνεται ακόμα πιο όμορφη. Συνδυάστε το με ankle boots, τόσο σε chelsea όσο και σε cowboy εκδοχές. 

The ultimate suit 

a21acdf359baa88d5efe21d4911f9c30.jpg
Image source: @collagevintage

Δεν γίνεται να προσπεράσουμε την Cate Blanchette και να μην εμπνευστούμε από την ιδιαίτερη εμφάνισή της. Ένα πουά κοστούμι είναι αυτό που χρειάζεται η φθινοπωρινή σας συλλογή. Θα σας συνοδεύσει από τα πρωινά στο γραφείο, μέχρι τις βραδινές εξόδους σας και θα σας μετατρέψει στην απόλυτη fashionista. Για πιο classy style προσθέστε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή pointy ballet flats. Δεν βλέπουμε την ώρα να το δοκιμάσουμε!

The easy way 

a1666eb50fe8dfc68c773e8db7545750.jpg

Στην περίπτωση που ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύετε να ακολουθείτε τις τάσεις, αλλά χωρίς ιδιαίτερους πειραματισμούς, αυτή η επιλογή θα γίνει η αγαπημένη σας. Μπορείτε να διαλέξετε ένα polka dot piece, όπως μπλούζα ή πουκάμισο και να το συνδυάσετε με μονοχρωμίες. Μια φούστα ή ένα tailored trouser σε διαχρονικές αποχρώςσσεις θα δημιουργήσουν το perfect match.