fbpixel

Search icon
Search
Mια ονειρεμένη βίλα στο Πόρτο Χέλι βρίσκει τις ιδανικές ισορροπίες ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν
INTERIORS

Mια ονειρεμένη βίλα στο Πόρτο Χέλι βρίσκει τις ιδανικές ισορροπίες ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν

Η Villa Dwell αντανακλά τον λαμπερό ελληνικό τρόπο ζωής


Ο must-visit προορισμός του Πόρτο Χέλι στην Πελοπόννησο, γνωστός και ως Hamptons της Ελλάδας, προσελκύει τους travelers που αναζητούν την ιδιωτική ζωή, καθώς και διεθνείς A-listers. Πρόκειται για μια παραδοσιακή αλλά μεγαλειώδη ιδιοκτησία που φιλοξενεί έως και 16 άτομα σε οκτώ υπνοδωμάτια – μόλις δέκα λεπτά κατά μήκος της ακτογραμμής από το Πόρτο Χέλι.

porto-heli-villa-dwell-the-greek-villas-24-1-5sKkr.jpg


Ένας προορισμός διακοπών στη νοτιότερη ηπειρωτική Ελλάδα και λίγες ώρες οδικώς νότια της της Αθήνας, το Πόρτο Χέλι ξεκίνησε ως (κι εξακολουθεί να είναι) η κομψή ελληνική Ριβιέρα για πολλούς Αθηναίους και μη. Κομψή και μινιμαλιστική, ωστόσο, ντυμένη με φωτεινές βουκαμβίλιες και εμφανή πέτρα, η Villa Dwell είναι μια από τις πιο εκλεπτυσμένες βίλες του τόπου που φέρνει μια νότα της Τοσκάνης στην Ελλάδα με το μεγαλοπρεπές αλλά παραδοσιακό ανάστημά της να επικεντρώνεται γύρω από τον πύργο "Belvedere". 

villa-dwell-1-E64PV.jpg


Η Villa Dwell αντανακλά τον λαμπερό ελληνικό τρόπο ζωής που έχει κάνει το άλλοτε μικρό ψαροχώρι μαγνήτη των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών. Μια κομψή βίλα ιταλικού στιλ, με ανοιχτή θέα στον ωκεανό, στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, πλαισιώνεται από μέσα από τα γοητευτικά ξύλινα παραθυρόφυλλά της, ενώ έξω από την τεράστια εξωτερική βεράντα του με ώριμους ελαιώνες, πορτοκαλιές και λεμονιές, έναν αμπελώνα και τον κήπο με τα ελληνικά βότανα.

porto-heli-villa-dwell-the-greek-villas-62-2Zy7z.jpg


Γενναιόδωρη από κάθε άποψη, η Villa Dwell επεκτείνεται εκτός των κοινόχρηστων χώρων και σε οκτώ υπνοδωμάτια, τα οποία είναι κρυμμένα και απλώνονται σε όλη την ιδιοκτησία, φιλοξενώντας έως και 16 άτομα. Επενδεδυμένη με εντυπωσιακές γαλλικές πόρτες που προσφέρουν άμεση πρόσβαση στην εξωτερική βεράντα και την πισίνα, ενώ δίπλα βρίσκεται ένα δωμάτιο μπιλιάρδου στην άλλη πλευρά της βεράντας. 

porto-heli-villa-dwell-the-greek-villas-35-nNNGu.jpg


Κρυμμένη στον κάτω όροφο, χωρίς ωστόσο να λείπει η δική της εντυπωσιακή θέα, βρίσκεται μια αποκλειστική πτέρυγα φιλική προς τις οικογένειες, με δωμάτια που επικοινωνούν μεταξύ τους, τη δική της μικρή κουζίνα ενώ προσφέρει άμεση πρόσβαση στον κήπο με πανοραμική θέα στον όρμο και στον ωκεανό. Αυτή η ευρέως διαδεδομένη διάταξη επιτρέπει στους επισκέπτες της Villa Dwell να απομονωθούν. Σε άλλη περίπτωση συγκεντρώνονται στους κεντρικούς κοινόχρηστους χώρους, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου καθιστικού και της γενναιόδωρης εξωτερικής βεράντας και της πισίνας.

porto-heli-villa-dwell-the-greek-villas-05-UJY5r.jpg
porto-heli-villa-dwell-the-greek-villas-18-1.jpg

Η Villa Dwell συμπυκνώνει την κομψότητα της Ιταλίας που αντικατοπτρίζεται μέσω του σχεδιασμού της, ενώ συνδυάζει μια γενναιόδωρη φιλοξενία που αντανακλά την κομψότητα του γοητευτικού τόπου με τη νεοκλασική αρχιτεκτονική και τα ενετικά αρχοντικά. Το κοντινό Πόρτο Χέλι καλωσορίζει superyachts και beach clubs στην ακτή του ως ένα κοσμοπολίτικο μέρος όπου μπορεί να απολαύσει κανείς διακοπές ανάμεσα στους ντόπιους. Με απίθανα κοντινά μέρη όπως το Nikki Beach, το νησί των Σπετσών απέναντι ή τη sophisticated Ύδρα πρόκειται για ένα αληθινά γοητευτικό προορισμό όσους επιθυμούν να περάσουν ήρεμες διακοπές και να βιώσουν εμπειρίες... like a local.