fbpixel

Search icon
Search
Λευκός τοίχος: 5 eclectic τρόποι για να τον διακοσμήσουμε
INTERIORS

Λευκός τοίχος: 5 eclectic τρόποι για να τον διακοσμήσουμε

Οι απαραίτητες κινήσεις για να αναβαθμίσουμε αυτόματα την αισθητική του


Οι λευκές αποχρώσεις στην εσωτερική διαμόρφωση της κατοικίας μας, συνδέονται πάντα με τις έννοιες της καθαριότητας, της πολυτέλειας, καθώς και της διαχρονικής κομψότητας. Από μόνο του το συγκεκριμένο χρώμα αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την εξασφάλιση μιας εκλεπτυσμένης αισθητικής ταυτότητας. Πολλές είναι οι φορές, όμως, στις οποίες επιθυμούμε να εμπλουτίσουμε το main concept του λευκού μας τοίχου, πηγαίνοντας τη διακόσμησή του ένα βήμα παρακάτω. Αξιοποιώντας, λοιπόν, την ισχυρή white βάση μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα eclectic design, το οποίο θα αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προσωπικό μας γούστο. 

Ας γνωρίσουμε τις 5 απαραίτητες κινήσεις, που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να χαρίσουμε «ζωντάνια» και αισθητική αναβάθμιση στο λευκό τοίχο του προσωπικού μας χώρου. 

Black & White φιλοσοφία: Το vintage chicness 

9c2f68f479500238a47355a343e3db1a.jpg

Μας ταξιδεύει σε μια luxurious '70s διάθεση, μέσα από chic λεπτομέρειες. Η black & white θεματολογία, που επικρατεί σε ποικίλους πίνακες, έχει τη δυναμική να "χτίζει" μια υψηλής ποιότητας εικόνα, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους, όπως είναι το living room και ο χώρος υποδοχής. Τολμήστε να κάνετε αυτό το βήμα και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. 

Golden mirror: Η διαχρονική αρχοντιά

a7e62649ea849b4bff90f7aa89d3ee31.jpg

Αποτελεί έναν timeless δείκτη φινέτσας και αρχοντιάς. Ένας χρυσός καθρέφτης με περίτεχνο σχέδιο καταφέρνει αμέσως να εξοπλίσει με την πιο ακαταμάχητη αισθητική κουλτούρα το λευκό τοίχο μας. Για να συμπληρώσετε με έναν ομαλό τρόπο την συγκεκριμένη τεχνοτροπία, μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά items σε λευκές, μαύρες ή χρυσές αποχρώσεις και να ντύσετε το κεντρικό αυτό πλαίσιο με την πιο εκλεπτυσμένη και έξυπνη τεχνική. 

Antiques wall gallery: Maximal elegance σε πρώτο πλάνο

eb510d31a6f9dd6640839e9f60aaee10.jpg

Όσοι λατρεύετε τις αντίκες, τότε η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί την ιδανική απόφαση. Μπορείτε να συνθέσετε μια γωνιά με περίτεχνους πίνακες, οι οποίοι πιθανώς να αποτελούν οικογενειακά κειμήλια, προσθέτοντας στο εσωτερικό τους αγαπημένες φωτογραφίες ή μια συλλογή από γραμματόσημα, για παράδειγμα. Όλα αυτά συμβάλλουν στην maximal vintage εικόνα που αγαπάτε για τον λευκό σας τοίχο. Μην παραλείψετε την τοποθέτηση των κατάλληλων αξεσουάρ. Ένα εκλεπτυσμένο φωτιστικό με ρετρό λεπτομέρειες, σίγουρα θα ολοκληρώσει με επιτυχία το wall gallery.

Γλυπτά art pieces: Η εγγύηση της αρμονίας

ebdf800e2f1d004ead6c4dbe3cc22653.jpg

Αν δηλώνετε θερμοί λάτρεις του ουδέτερου αυτού χρώματος και επιθυμείτε να αναδείξετε με τη βοήθειά του την προσωπικότητά σας, τότε η ιδανική λύση είναι να τοποθετήσετε γλυπτά art pieces ίδιας απόχρωσης. Έντονη γεωμετρία και ενδιαφέροντα patterns προσδίδουν ένα διακριτικό elegance, καθώς και αέρα αρχαιοελληνικού στιλ, στο οποίο κυριαρχεί η αρμονία και η ισορροπία. Η κατάλληλη διακοσμητική προσθήκη για ένα σύγχρονο minimal house. 

Τολμηρά χρώματα: Η δημιουργική αντίθεση 

290b7f96f2960810de97887dc2e3def6.jpg

Αν και αρκετές φορές τα ολόλευκα walls ταυτίζονται με ένα αυστηρό και strict mood, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επέμβουμε δημιουργικά και να δομήσουμε μια ένα funky και creative concept. ΟΙ αντιθέσεις σαγηνεύουν τα βλέμματα και είναι σίγουρο ότι κάθε επισκέπτης σας θα ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι σας και να θαυμάσει τον χαρακτήρα του decor σας.