fbpixel

Search icon
Search
Eclectic wall gallery: Οι 5 διαχρονικές τάσεις που αναβαθμίζουν το design
INTERIORS

Eclectic wall gallery: Οι 5 διαχρονικές τάσεις που αναβαθμίζουν το design

Η αυθεντική ταυτότητα που χρειάζεται ο χώρος μας


Ο προσωπικός μας χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί στο πιο elegant καταφύγιο ξεκούρασης. Αρκεί να αξιοποιήσουμε με τις κατάλληλες τεχνικές την κάθε γωνιά του, ώστε να δημιουργήσουμε τον χαρακτήρα που επιθυμούμε. Η προσωπική μας αισθητική είναι σημαντικό να αποτυπωθεί, στοιχείο που θα μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμη πιο συνδεδεμένοι με την κατοικία μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διαμόρφωση των τοίχων. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις διαστάσεις τους και να τους διακοσμήσουμε, ώστε να αποτελεί συνέχεια του design. Στους κανόνες του εσωτερικού interior κυριαρχούν πέντε σημαντικές τάσεις, οι οποίες αναβαθμίζουν την τελική εικόνα και ταυτόχρονα συμπληρώνουν με τον πιο eclectic τρόπο την αυθεντική ταυτότητα, στην οποία στοχεύουμε.

Take a look!

Τhe antiques: Maximal elegance

d6fe976f1413be40734450db7168e5e2.jpg

Για όλους όσοι δηλώνετε θερμοί λάτρεις της αντίκας, τότε η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί την ιδανική επιλογή. Μπορείτε να συνθέσετε μια γωνιά με περίτεχνους πίνακες, οι οποίοι πιθανώς να αποτελούν οικογενειακά κειμήλια, προσθέτοντας στο εσωτερικό τους αγαπημένες φωτογραφίες ή μια συλλογή από γραμματόσημα, για παράδειγμα. Όλα αυτά συμβάλλουν στην maximal vintage εικόνα που αγαπάτε. Μην παραλείψετε να πετύχετε την ιδανική αρμονία στην τελική εικόνα με την τοποθέτηση των κατάλληλων αξεσουάρ. Ένα εκλεπτυσμένο φωτιστικό με ρετρό λεπτομέρειες, σίγουρα θα ολοκληρώσει με επιτυχία το wall gallery. 

Black and white: Welcome to modern luxury

a4c18a35d412693cc580d7da617d3485.jpg

Ο συνδυασμός που κλέβει τις εντυπώσεις από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Διακρίνεται από έντονη πολυτέλεια, δυναμικότητα και sexiness. Ένα wall gallery, στο οποίο κυριαρχεί το black and white στοιχείο, δεν μένει ποτέ εκτός της λίστας των mainstream τάσεων. Η λέξη - κλειδί στη συγκεκριμένη διαμόρφωση είναι η γεωμετρία. Η πληροφορία του κάθε πίνακα είναι έντονη, γι' αυτό οι αυστηρή στοίχισή τους κρίνεται απαραίτητη.

White armony: The minimal culture

86413971e5bfba989d95cae4c9f653ea.jpg

Έχει μετατραπεί στο νούμερο ένα design trend των social media. Η λευκή φιλοσοφία ταυτίζεται με έναν αρμονικό και slow τρόπο ζωής που αγαπά την ησυχία και την ισορροπία. Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε μια διακριτική αντίθεση, τότε χρησιμοποιήστε διακοσμητικά elements, στα οποία κυριαρχούν οι black και χρυσές πινελιές. 

Mix artwork: Pop up mood on

cd092f4daa92e8cfb0dae2eaa389caae.jpg

Ένα συνεχές παιχνίδι αισθήσεων. Ενδιαφέροντες συνδυασμοί τελείως διαφορετικών υλικών, χρωμάτων και concepts, που δημιουργούν μια pop ατμόσφαιρα. Αν είστε ερωτευμένοι με τη συγκεκριμένη αισθητική, μπορείτε να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας και τολμήσετε να προσθέσετε έπιπλα, όπως έναν leather καναπέ που θα σαγηνεύσει τα βλέμματα με τα '70s vibes του. 

Mirror wall gallery: The industrial chic sense

5ed7f01cc14aedff8d779396a43431ec.jpg

Μπορεί να κοσμήσει με τον πιο κομψό τρόπο έναν μαύρο τοίχο της κουζίνας ή του μπάνιου μας. Πλέον, δημιουργούμε κάτι εναλλακτικό. Το mirror gallery wall χαρίζει την απόλυτη industrial chic ατμόσφαιρα, κάνοντας τον χώρο πιο επιβλητικό και αριστοκρατικό. Παίξτε με τις αντιθέσεις, χρησιμοποιώντας pieces από ξύλο και μέταλλο, κάτι που θα ανεβάσει αυτόματα την ποιότητα του style. 

Good luck!