fbpixel

Search icon
Search
Τα hairstyles που θα κάνουν το πρόσωπο σας να μοιάζει πιο λεπτό
HAIR & NAILS

Τα hairstyles που θα κάνουν το πρόσωπο σας να μοιάζει πιο λεπτό

Διαλέξτε το δικό σας αγαπημένο ανάμεσα στα 7 που επιλέξαμε


Το styling των μαλλιών σας σύμφωνα με τις τάσεις είναι το διασκεδαστικό κομμάτι, αλλά δεν είναι κάθε ακατάστατος κότσος ή κάθε κομψή, γυαλιστερή αλογοουρά αυτό που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου. Ο αγώνας να βρείτε κολακευτικά χτενίσματα εσείς που έχετε ένα πιο στρογγυλό σχήμα προσώπου μπορεί τελικά να σας οδηγήσει εκεί που επιθυμείτε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά χτενίσματα για γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν και να επιμηκύνουν το πρόσωπό τους: updos, πλεξούδες, ponytails και όχι μόνο. Το κλειδί για να λειτουργήσουν για εσάς βρίσκεται στις λεπτομέρειες. 

Face Framing Layers

face-framing-layers.jpg

Ένα από τα πιο κολακευτικά, "αδυνατιστικά" κουρέματα για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου είναι οι στρώσεις μαλλιών που πλαισιώνουν το πρόσωπο σας. Όταν το κούρεμα ακολουθεί το περίγραμμα των ζυγωματικού και της γνάθου σας θα σας δίνει πάντα ένα άμεσο αποτέλεσμα που όχι μόνο θα είναι εντυπωσιακό αλλά και θα σας οδηγεί στο στόχο σας.

Messy Ponytail

messy-ponytail.jpg

Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι τα κορίτσια με πιο στρογγυλό πρόσωπο δεν μπορούν να κάνουν αλογοουρά. Αν και είναι αλήθεια ότι ένα ίσιο ponytail με sleek αποτέλεσμα υπερτονίζει τα στρογγυλά χαρακτηριστικά, ένα απαλά πειραγμένο στυλ με κυματιστή υφή και ένα ελαφριές αφέλειες στο πλάι είναι ένα χτένισμα που είναι εξαιρετικά κολακευτικό. Το σαμπουάν όγκου εδώ θα σας φανεί απόλυτα χρήσιμο.

Layered Bob

layered-bob.jpg

Σύμφωνα με την Christina Bosque, κομμώτρια της Rita Hazan, τα μακριά πρόσωπα φαίνονται υπέροχα με μαλλιά στο μήκος των ώμων και κάτω. Τα πολυεπίπεδα, bob από την άλλη, παίρνουν τον όγκο από το πρόσωπο και τον χαρίζουν στο μαλλί και έτσι ένας πιο "γεμάτος καμβάς" μοιάζει τελικά να είναι ιδανικός. 

Low bun

low-bun.jpg

Θέλετε μια πιο επίσημη εμφάνιση; Αυτό το αβίαστο χαμηλό bun είναι η απάντησή. Δείχνει αρκετά πολυτελές για να το δοκιμάσετε ακόμη και σε μια επίσημη εκδήλωση ενώ παράλληλα "τραβάει" όλα σας τα χαρακτηριστικά προς τα πίσω. Αν και πολλές γυναίκες με πιο στρογγυλό πρόσωπο δε το προτιμούν, η αλήθεια είναι πως μπορεί να κάνει θαύματα.

Textured Hair

textured-hair.jpg

Σίγουρα δεν το πιστεύατε αλλά τα κοντά μαλλιά μπορούν επίσης να αδυνατίσουν, αρκεί να έχετε τόνους υφής και πληρότητας, που κάνουν το πρόσωπο σας να φαίνεται μικρότερο σε αναλογία. Όπως είναι εμφανές και παραπάνω, ο όγκος που δημιουργείται έστω αμυδρά δεν χαρίζει πόντους στο πρόσωπο, αντιθέτως το κάνει να ξεχωρίζει δίνοντας την έμφαση παράλληλα στα μαλλιά.

Hair Extensions

hair-extensions.jpg

Όσον αφορά τα χτενίσματα που κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο λεπτό, τα μακριά μαλλιά είναι μια από τις πιο εύκολες επιλογές. Τα μακριά μαλλιά αδυνατίζουν αμέσως τα περισσότερα σχήματα προσώπου. Σκεφτείτε να αποκτήσετε ημιμόνιμα extensions για να επιταχύνετε τη διαδικασία.

Curtain Bangs

curtain-bangs.jpg

Οι ήπιες αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε δομή και καθαρές γραμμές σε ένα πιο στρογγυλό πρόσωπο. Βεβαιωθείτε ότι ζητάτε από τον στυλίστα σας το περιθώριο να ανοίγει απαλά γύρω από την ουρά του φρυδιού για ένα αποτέλεσμα επιμήκυνσης των ματιών. Τα αποτελέσματα είναι τόσο εντυπωσιακά που θα απορείτε και εσείς.