fbpixel

Search icon
Search
Τα 6 hot hairstyles του φθινοπώρου για να δείχνετε υπέροχες
HAIR & NAILS

Τα 6 hot hairstyles του φθινοπώρου για να δείχνετε υπέροχες

Μια ανανέωση σας περιμένει για να αλλάξετε όλα όσα γνωρίζατε


Χρειάζεται λίγο κουράγιο για να το παραδεχτείτε αλλά πολλές από εσάς είστε έτοιμες για να τελειώσει το καλοκαίρι. Δεν θέλετε άλλο τις υψηλές θερμοκρασίες, βαρεθήκατε τη salty αίσθηση και φυσικά θέλετε τα μαλλιά σας να σταματήσουν να φριζάρουν από την υγρασία και τον ιδρώτα. Αν μάλιστα δείτε και τις νέες τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο του 2021 τότε είναι βέβαιο πως θα είστε ένα βήμα πιο κοντά στο να πείτε "dah" σε όλα όσα έρχονται. 

Βρείτε παρακάτω όλα όσα συγκεντρώσαμε και μη διστάσετε να κάνετε μια αλλαγή που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη νέα εποχή. 

Invisible Layers

invisible-layers.jpg

Μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο κούρεμα που εξακολουθεί να θεωρείται πως χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση γιατί αν γίνει καλά. Άλλωστε το ιδανικό κόψιμο έχει την ικανότητα να μεγαλώνει σε εξαιρετικά ωραία σχήματα ακόμη και όταν έχετε καιρό να επισκεφτείτε την κομμώτρια σας. Η δημιουργία αόρατων στρωμάτων σε ένα υπέροχο κούρεμα που στεγνώνει στον αέρα θα παρέχει κίνηση και σώμα, επιτρέποντας στα μαλλιά κινούνται ελεύθερα και να φαίνονται υπέροχα. 

The Pixie

the-pixie.jpg

Αν θέλετε να κρατήσετε περισσότερο το καλοκαίρι τότε το pixie είναι ιδανικό για μετάβαση στο φθινόπωρο. Οι παραλλαγές του pixie είναι απεριόριστες, καθώς μερικά έχουν στενές κωνικές γωνίες, άλλα έχουν που φουντωτό αποτέλεσμα στην κορυφή και άλλα φτάνουν μέχρι τον αυχένα. Όποιο και αν προτιμάτε, χρωματιστέ το με μερικά διασκεδαστικά φθινοπωρινά χρώματα όπως βαθύ τριανταφυλλί, ροδακινί, ξανθό με βάση το χρώμα της καραμέλας ή ακόμη και φλογερό κόκκινο.

The Trendy Shag

the-trendy-shag.jpg

To shag συνεχίζει να επιστρέφει και να αποτελεί απόλυτο trend για ακόμη μια σεζόν. Η σύγχρονη λήψη αυτής της ’70s επιστροφής προσθέτει κύματα και χαλαρές μπούκλες στο βλέμμα. Είναι ιδανικό κούρεμα για όσες από εσάς θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, καθώς θα σας δώσει το χώρο με το πιο όμορφο σχήμα. Εδώ το μήκος είναι πιο ατημέλητο και ακανόνιστο, ενώ οι αφέλειες κινούνται στην ίδια φιλοσοφία, αφού αυτό που θέλει να πετύχει το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ένα επιμελώς ατημέλητο look. 

Big Chop

the-big-chop.jpg

Καθώς αρχίζουμε να «επανερχόμαστε» στην κανονική ζωή, πολλοί είναι έτοιμοι να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή. Σύμφωνα με τους hairstylists οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι, πιο τολμηροί και διασκεδάζουν περισσότερο με την εμφάνιση τους. Ένας εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό είναι το big chop. Το στιλ διαθέτει μια κομψή εμφάνιση που πλαισιώνει το πρόσωπό σας και δε χρειάζεται καθόλου συντήρηση. Είναι μάλιστα ιδανικό για όποιον θέλει να απαλλαγεί από τη ζημιά από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες και να αφήσει τις μπούκλες του να μεγαλώσουν φυσικά.

Bangs On Bangs On Bangs

bangs-hair-hairstyle.jpg

Τα bangs είναι ένας εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε το στιλ σας. Με αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε στρώσεις, υφή ή πολύ έντονες άκρες. Φυσικά είναι μία ιδανική λύση για να εντάξετε ένα πιο trendy hairstyle χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα. Τολμήστε το άμεσα όποιο και αν είναι το μήκος των μαλλιών σας.

One length

hair-one-lenght-red.jpg
Εάν πάλι δεν θέλετε να αποχωριστείτε τα κλασικά hairstyles, τότε διατηρήστε τα στο ίδιο μήκος για να είναι πιο ενιαίο και συμμετρικό το αποτέλεσμα. Για styling προτιμήστε είτε τις χαλαρές μπούκλες είτε τα εντελώς ίσια μαλλιά. Θα σας «λύσει» τα χέρια από αρκετή κούραση και σίγουρα θα σας βοηθήσει να έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέλετε. Μην ξεχνάτε πως πλέον το σύνθημα στον beauty κόσμο είναι η άνεση και η απλότητα.