fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Keep the tan: 5 μυστικά για να κρατήσετε την καλοκαιρινή λάμψη περισσότερο

Γίνεται εφικτό μέσα από τα κατάλληλα βήματα


Keep the tan: 5 μυστικά για να κρατήσετε την καλοκαιρινή λάμψη περισσότερο

Οι ηλιόλουστες αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις μπορεί να αποτελούν παρελθόν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το ίδιο πρέπει να συμβεί και στο μαύρισμα σας. Κρατήστε το golden αποτέλεσμα που “πετύχατε” απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό ήλιο, για όσο περισσότερο καιρό μπορείτε και δώστε με αυτό τον τρόπο, φόρο τιμής σε οτιδήποτε αγαπήσατε αυτό το καλοκαίρι.

irismittenaeremf-woman-skin-face.jpg
@irismittenaeremf

Το μόνο σίγουρο εδώ είναι πως δεν υπάρχουν φανταχτερά και μαγικά κόλπα, και πως φυσικά δεν υπάρχουν μυστικά, απλώς πρακτικές τεχνικές και συμβουλές που τις εφαρμόζουν όλοι όσοι θέλουν να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους καλοκαιρινή, για περισσότερο καιρό. Από όλα όσα θα σας πούμε έχετε την επιλογή να δείτε ποια ταιριάζουν σε εσάς και να τα δοκιμάσετε. Όπως θα δείτε, τίποτα από αυτά δεν θα σας κάνει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που θα έπρεπε να ακολουθείτε κανονικά. Ενσωματώστε περισσότερη ενυδάτωση, μέσα και έξω, κάντε απολέπιση και προστατέψτε το δέρμα σας με κάθε κόστος. 

Ο λόγος; Θα τα ανακαλύψετε όλα παρακάτω.

Ενυδατωθείτε

Το ενυδατωμένο δέρμα διατηρεί το χρώμα του περισσότερο. Πάρτε, λοιπόν, μια ενυδατική κρέμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και τοποθετήστε την γενναιόδωρα στην επιδερμίδα σας. Αναζητήστε συστατικά όπως αλόη βέρα, βούτυρο καριτέ ή υαλουρονικό οξύ για να διατηρήσετε το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό και για να αποτρέψετε το ξεφλούδισμα. Όχι μόνο θα πετύχετε να διατηρήσετε το μαύρισμα αλλά και το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί για τα θρεπτικά συστατικά που του παρέχετε.

Και φροντίστε να παραμείνετε  ενυδατωμένοι

Η κατανάλωση άφθονου νερού βοηθά στη διατήρηση της υγείας και της ελαστικότητας του δέρματος, γεγονός που μπορεί να ενισχύσει τη μακροζωία του golden αποτελέσματος που έχετε αποκτήσει - με κόπο. Η σωστή ενυδάτωση αποτρέπει επίσης την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι έχετε μαζί σας το αγαπημένο σας μπουκάλι νερό. Δείτε ανάλογα τα κιλά, την ηλικία και τη φυσική σας κατάσταση σας ποια είναι η συνιστώμενη πρόσληψη.

keziacook-face-skin-beauty.jpg
@keziacook

Κάντε απαλή απολέπιση

Η τακτική απολέπιση βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, επιτρέποντας το μαύρισμα σας να ξεθωριάζει ομοιόμορφα και φυσικά. Προτιμήστε ήπια απολεπιστικά όπως τα scrub με ζάχαρη για να αποφύγετε να τρίψετε το μαύρισμα ώστε να φύγει μια για πάντα.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα που ενισχύουν το μαύρισμα

Οι λοσιόν βαθμιαίου μαυρίσματος ή οι tinted ενυδατικές κρέμες μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση και την επέκταση του μαυρίσματός σας. Αυτά τα προϊόντα παρέχουν μια μικρή ώθηση χρώματος και βοηθούν στην εξομάλυνση των περιοχών που ξεθωριάζουν.

Μην παραλείπετε το self tan

Όταν το μαύρισμά σας αρχίζει να ξεθωριάζει, τότε είναι η στιγμή που τα self tanners πρέπει να αρχίσουν να γίνονται σύμμαχος σας. Βοηθούν να διατηρηθεί το χρώμα σας έντονο, ενώ αποφεύγετε παράλληλα το να εκτίθεστε στις ακτίνες UV. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα προϊόν που ταιριάζει στο δέρμα σας και στις ανάγκες σας και να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες. Μάλιστα, έχοντας κάνει και όλα τα προηγούμενα βήματα, είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

The Products

 Need them all

Need them all

Major Eye Impact Set Repair + Brighten Skincare Set, Estée Lauder, Attica

BUY ME
 Luxury beauty

Luxury beauty

Fortifying Replenishing Hydration, Chanel, Hondos Center

BUY ME
 Hot pick

Hot pick

The Crème de la Mer Duet, La Mer, Attica

BUY ME
Κεντρική φωτογραφία: @keziacook