fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Κάνατε θεραπεία κερατίνης στα μαλλιά σας; 12 sulfates-free shampoos που θα τα κρατήσουν ίσια

Αυτά είναι τα σαμπουάν χωρίς θειικό άλας που πρέπει να έχετε στο μπάνιο σας


Κάνατε θεραπεία κερατίνης στα μαλλιά σας; 12 sulfates-free shampoos που θα τα κρατήσουν ίσια

Έχετε μαλλιά που φριζάρουν; Που είναι πολύ σγουρά και δεν μπορείτε να τα τιθασεύσετε με τίποτα; Ή απλώς θέλετε να σταματήσετε τη χρήση ισιωτικής; Η μόνη λύση, που εδώ και μερικά χρόνια είναι και η πλέον αποτελεσματική είναι αυτή της θεραπείας κερατίνης. Είναι ιδανική για όσες έχουν φυσική σγουρή τρίχα και τις περιόδους ειδικότερα του καλοκαιριού δυσανασχετούν κάθε φορά που καλούνται να κάνουν styling στο ατίθασο μαλλί τους.

Η κερατίνη αποτελεί μια θαυματουργή ουσία, που ισιώνει τα μαλλιά και τα διατηρεί έτσι για μερικούς μήνες. Σας χαρίζει αυτό που πάντοτε αναζητούσατε: να τα στεγνώνετε μετά το μπάνιο και αυτά να παραμένουν ολόισια, απαλά και απόλυτα υγιή. Ωστόσο, πριν παραδοθείτε στα χέρια των ειδικών και δοκιμάσετε κι εσείς την κερατίνη, θα πρέπει να γνωρίζετε πως μετά τη θεραπεία αυτή, καλό είναι να χρησιμοποιείτε σαμπουάν χωρίς θειικό άλας (sulfates) -το οποίο σγουραίνει την τρίχα-, για να παραμείνουν για πολύ καιρό ίσια. Εξοπλίστε, λοιπόν, το μπάνιο σας με κάποιο από τα παρακάτω και κλείστε αμέσως το ραντεβού σας στο κομμωτήριο!

The sulfates-free shampoos

No.4 Bond Maintenance Shampoo, Olaplex: Το OLAPLEX No.4 είναι ένα σαμπουάν για καθημερινή χρήση κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Το No.4 είναι εμπλουτισμένο με τη μοναδική δραστική ουσία μας, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, που συμβάλλει στην αποκατάσταση των δεσμών της τρίχας, καθώς και στον ήπιο καθαρισμό κάθε τύπου μαλλιών. Το No.4 ενυδατώνει κι ενδυναμώνει τα μαλλιά σε κάθε λούσιμο, και κάνει το χτένισμα παιχνιδάκι. Plus, διατηρεί αναλλοίωτο το χρώμα, είναι vegan και δεν περιέχει θειικά άλατα, parabens ή γλουτένη.

Bain Fluidéaliste Sulfate-Free, Kerastase: Το Bain ​Fluidéaliste Sulfate-Free είναι ένα σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα για ατίθασα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Για μαλλιά λεία, χωρίς φριζάρισμα.

Banana Truly Nourishing Shampoo, The Body Shop: Απλά ακαταμάχητο, το σαμπουάν αυτό περιέχει αληθινό πολτό μπανάνας από το Εκουαδόρ. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για να χαρίσετε στα μαλλιά σας ήπιο καθαρισμό με όμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα.

 Must-try

Must-try

No.4 Bond Maintenance Shampoo, Olaplex, Sephora

Buy me
 Για ατίθασα & ταλαιπωρημένα μαλλιά

Για ατίθασα & ταλαιπωρημένα μαλλιά

Bain Fluidéaliste Sulfate-Free, Kerastase, Sephora

Buy me
 B for Bananas

B for Bananas

Banana Truly Nourishing Shampoo, The Body Shop

Buy me
 Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά

Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά

Nurturing Shampoo with Cloudberry, Molton Brown

Buy me
 New entry

New entry

Botanical Repair Strengthening Shampoo, Aveda, Hondos Center

Buy me
 Love it

Love it

Hairdresser's Invisible Oil Shampoo, Bumble & Bumble, Hondos Center

Buy me

Nurturing Shampoo with Cloudberry, Molton Brown: Ένα σαμπουάν φροντίδας με αρώματα από γαρύφαλλο, πατσουλί, κόκκινα φρούτα με απόσταγμα από βατόμουρο για τα βαμμένα μαλλιά.

Botanical Repair Strengthening Shampoo, Aveda: Σαμπουάν ενδυνάμωσης κι επανόρθωσης των μαλλιών με τη δύναμη της φύσης. Το botanical repair shampoo δημιουργεί νέους ισχυρούς δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας για να δυναμώσει και να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας. Απομακρύνει τη περίσσεια λιπαρότητα, τη συσσώρευση προϊόντων styling και τους ρύπους παράγοντες που καταπονούν τα μαλλιά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά και με θεραπεία κερατίνης. Αφήνει στα μαλλιά ένα φρέσκο, λουλουδάτο και φυσικό άρωμα, βασισμένο σε αρωματικές παλέτες από βιολογικά πιστοποιημένο ylang-ylang, τριαντάφυλλο και μαντζουράνα. 

Hairdresser's Invisible Oil Shampoo, Bumble & Bumble: Το αγαπημένο Βumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil σαμπουάν ενυδατώνει και χαρίζει μεταξένια απαλότητα σε κάθε τύπο ξηρών μαλλιών. Λειαίνει, ξεμπερδεύει και περιορίζει το φριζάρισμα χάρη στο ανάλαφρο μείγμα 6 ελαίων που εξαφανίζεται στα μαλλιά. Παράλληλα προστατεύει από τη θερμότητα του styling και προλαμβάνει το σπάσιμο. Sulfate Free, κατάλληλο για μαλλιά με κερατίνη με υπέροχο φρουτένιο άρωμα.

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης, APIVITA: Το Σαμπουάν Καθημερινής Χρήσης με χαμομήλι και μέλι είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών:
• Προσφέρει εξαιρετικά ήπιο καθαρισμό χωρίς θειικά άλατα, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία της χλωρίδας του τριχωτού.
• Χαρίζει απαλά και ελαστικά μαλλιά με βιολογικό μέλι και πανθενόλη.
• Προλαμβάνει την εμφάνιση ερεθισμών χάρη στα ελληνικά βιολογικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας.
• Προλαμβάνει το σπάσιμο της τρίχας και την ψαλίδα και προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (ρύπανση και styling) χάρη στο σύμπλοκο APISHIELD HS.
• Χαλαρώνει την διάθεση με βιολογικά αιθέρια έλαια λεβάντας και γεράνι.

Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα τονωτικό και αντιγηραντικό έγχυμα ελληνικού και βιολογικού δενδρολίβανου.

 Ήπιος καθαρισμός

Ήπιος καθαρισμός

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης, APIVITA

Buy me
 Για ευκολοχτένιστα μαλλιά

Για ευκολοχτένιστα μαλλιά

Rich & Repair shampoo, weDo, atticabeauty

Buy me
 Για ξηρά & εύθραυστα μαλλιά

Για ξηρά & εύθραυστα μαλλιά

Professional Mad About Lengths Root To Tip Cleanser, Schwarzkopf

Buy me
 Θρέφει τα μαλλιά

Θρέφει τα μαλλιά

Moisture Repair Shampoo, Moroccanoil

Buy me
 Με πρεβιοτικό σύμπλεγμα ζάχαρης

Με πρεβιοτικό σύμπλεγμα ζάχαρης

Aromachologie Gentle & Balance Micellar Shampoo All Hair Types, L' Occitane, atticabeauty

Buy me
 Με φραγκόσυκο

Με φραγκόσυκο

Innovative Sulfate-FREE Revitalizing shampoo for dry/damaged hair, Verolive

Buy me

Rich & Repair shampoo, weDo: Το προϊόν είναι ιδανικό για ατίθασα μαλλιά ή μαλλιά που έχουν υποστεί σοβαρές φθορές από τη θερμότητα, τις χημικές εργασίες ή τις επαναλαμβανόμενες εφαρμογές βαφής. Το σαμπουάν είναι επίσης εξαιρετικό για φυσικά πολύ σγουρά μαλλιά, καθώς συνήθως είναι πιο ξηρά και χρειάζονται πιο πλούσια φροντίδα.

Professional Mad About Lengths Root To Tip Cleanser, Schwarzkopf: Σαμπουάν χωρίς sulfates, σχεδιασμένο για τις ανάγκες των μακριών μαλλιών. Η ανάλαφρη φόρμουλα περιποίησης με Σύμπλεγμα Aquarine και Βιοτίνη βελτιώνει την αίσθηση ενυδάτωσης των μαλλιών, ενδυναμώνει τα ξηρά μήκη και τις άκρες κι ενεργοποιεί τους θύλακες της τρίχας.

Moisture Repair Shampoo, Moroccanoil: Σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, φωσφορικά και paraben, ιδανικό για ταλαιπωρημένα, βαμμένα μαλλιά.

Aromachologie Gentle & Balance Micellar Shampoo All Hair Types, L' Occitane: Με πρεβιοτικό σύμπλεγμα ζάχαρης στη σύνθεσή του, σέβεται και διατηρεί το οικολογικό σύστημα του τριχωτού της κεφαλής και το PH, ενισχύοντας παράλληλα την φυσική άμυνα του δέρματος. Η ανάλαφρη και ρευστή υφή του, εμπλουτισμένη με πέντε αιθέρια έλαια από Λεμόνι, Πορτοκάλι, Δεντρολίβανο, Χαμομήλι και Π.Ο.Π. Λεβάντα, προσφέρει μια μοναδική αισθητική εμπειρία ενώ το εξαιρετικό άρωμα ""ξυπνά"" τις αισθήσεις.

Innovative Sulfate-FREE Revitalizing shampoo for dry/damaged hair, Verolive: Καινοτόμο σαμπουάν χωρίς θειικό άλας και με 7 ενεργά συστατικά που αναπτύχθηκε για να ενδυναμώσει τα μαλλιά, το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής και να είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Ειδικά σχεδιασμένο για αναζωογόνηση, επιδιόρθωση & ενίσχυση των ξηρών / φθαρμένων μαλλιών.