fbpixel

Search icon
Search
Julianne Moore: Aυτή είναι η skincare ρουτίνα της για απόλυτα glowing επιδερμίδα
BEAUTY PEOPLE

Julianne Moore: Aυτή είναι η skincare ρουτίνα της για απόλυτα glowing επιδερμίδα

Τα βήματα που ακολουθεί για να διατηρεί αυτό το αποτέλεσμα


Αν μπορούσε κάποιος να δώσει δύο επίθετα στη Julianne Moore τότε αυτά θα ήταν φαντασμαγορική και απόλυτα glowing. Η ηθοποιός έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε σχεδόν κάθε είδος ταινίας, από καλτ κλασικά όπως το Safe του 1995 έως μεγάλες επιτυχίες όπως το Crazy, Stupid, Love. Σίγουρα, το ότι είναι μπροστά από μια κάμερα όλη μέρα σημαίνει ότι πρέπει να φροντίζει πολύ το δέρμα της και όπως πρόσφατα αποκαλύψε το κάνει με μεγάλη επιτυχία.

332328111-588498989804972-300184169707607364-n.jpg

Αναγνωρίζοντας ότι η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της γίνεται όλο και πιο περίπλοκη όσο μεγαλώνει η ίδια δηλώνει fan του προσεκτικού πλυσίματος του δέρματος αλλά και του αντηλιακού. Ξεκινάει κάθε φορά με ένα απλό καθοριστικό για να απαλλάξει το δέρμα της από μακιγιάζ και άλλα υπολείμματα. Μάλιστα, για την ίδια είναι σημαντικό να έχει προϊόντα τα οποία θα μπορεί να τα προμηθεύεται από όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται. Ακόμη για αυτό το προϊόν πάντα προσέχει να αναγράφεται η ένδειξη για μικτές, λιπαρές αλλά και ευαίσθητες επιδερμίδες. Τέλος, το μυστικό στον καθαρισμό παραμένει για πάντα το πανάκι καθαρισμού για φυσική απολέπιση. Οι κυκλικές κινήσεις βοηθούν την υπέροχη Julianne Moore να έχει πάντα μια επιδερμίδα που λάμπει εσωτερικά και εξωτερικά. 

Μόλις στεγνώσει το δέρμα της, επιλέγει να τοποθετεί ένα ορό που αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και έτσι είναι ιδανικός για τις λεπτές γραμμές της. Τον απλώνει γύρω από τα χείλη της, στο λαιμό και στις ρυτίδες. Μετά από αυτό, προχωρά στην αντιοξειδωτική προστασία, τοποθετώντας στο πρόσωπο της τέσσερις έως πέντε σταγόνες από έναν ορό βιταμίνης C. Ακολουθεί με άλλα προϊόντα serum τα οποία αναμιγνύει για να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, να προστατεύσει το δέρμα από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες και να φωτίσει και να γεμίσει το δέρμα με τα ενυδατικά τους οφέλη.

318128971-1121339121852375-2472308656475504889-n.jpg

Όσο για την περιοχή του λαιμού, η star ξέρει πως για να πετύχει ένα ανοδικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κάνει και τις κατάλληλες κινήσεις στην περιοχή του λαιμού την ώρα που εφαρμόζει το προϊόν της. Είναι πολύ προσεκτική στην περιοχή των ματιών και οι ενυδατικές κρέμες που εφαρμόζει θέλει να είναι τελευταίας τεχνολογίας. Για αυτό το λόγο επιλέγει balms που είναι πολύ κολλώδη και απορροφούνται από το την περιοχή αποτελεσματικά. 

Χρησιμοποιεί βιταμίνη C μόνο μια φορά την ημέρα, κάθε πρωί!

Το απόλυτο μυστικό της παραμένει μια Gold Bar με την οποία κάνει sculpt στα ζυγωματικά και στο σαγόνι της. Φυσικά κάνει το ίδιο και κάτω από την περιοχή των ματιών όταν είναι πρησμένα. Τα επιπλέον υγρά μετακινούνται και το δέρμα της φαίνεται απόλυτα ξεπρησμένο. Τέλος, για να ολοκληρώσει τη ρουτίνα της εφαρμόζει το αγαπημένο της αντηλιακό. Επιλέγει ένα προϊόν το οποίο δε θα επηρεάσει την υφή του το μακιγιάζ. 

307444683-786792389323072-5560576157739860433-n.jpg

Δε θα μπορούσε φυσικά να παραλείπει τις θεραπείες στο γραφείο της δερματολόγου με την αγαπημένη της να είναι οι ραδιοσυχνότητες. Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Και αυτό σε συνδυασμό με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά δημιουργούν ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών. Τέλος, αν και η ίδια πιστεύει πως η ρουτίνα της περιπλέκεται με τα χρόνια, η αλήθεια είναι πως με τις κατάλληλες ποσότητες ενεργών συστατικών πετυχαίνει να προστατεύει το δέρμα της καθημερινά και μακροχρόνια. Με ένα απλό καθαριστικό, με ισχυρό μείγμα αντιοξειδωτικών, με το σωστό αντηλιακό και με ένα εργαλείο γρήγορης λεμφικής παροχέτευσης, η ρουτίνα του Moore είναι αυτή ακριβώς που πρέπει να ακολουθήσετε αν αναζητάτε κάτι που θα σας προσφέρει τα max οφέλη.