fbpixel

Search icon
Search
Jacquemus: Η νέα surprise boutique του σχεδιαστή μόλις προσγειώθηκε στο Capri της Ιταλίας
FASHION NEWS

Jacquemus: Η νέα surprise boutique του σχεδιαστή μόλις προσγειώθηκε στο Capri της Ιταλίας

Ο αγαπημένος Γάλλος designer που ξεχωρίζει για την ανατρεπτική του fashion προσέγγιση, κινείται σε ρυθμούς dolce vita!


Εν όψει του επερχόμενου show του που θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα για την 15η επέτειό του στο χώρο, ο Simon Porte Jacquemus εκπλήσσει όλους του λάτρεις της fashion σκηνής με μία brand new boutique στον απόλυτο προορισμό του ιταλικού καλοκαιριού. Η απόβαση της νέας boutique στο Capri αποκαλύφθηκε από τα social media του πολυτελή οίκου μόδας, με μία viral δημοσίευση, που αναζωπυρώνει την iconic προσέγγιση της καλοκαιρινής αισθητικής που αποκτά η Jacquemus κάθε καλοκαίρι.


Η viral ανάρτηση αποτυπώνει άψογα την επιτομή ενός καλοκαιριού στο μαγευτικό Capri της Ιταλίας. Παρουσιάζει αρχικά τη βιτρίνα του καταστήματος, που κοσμείται από μια τεράστια σφήνα λεμονιού, μπροστά από την οποία περνούν τα χαρακτηριστικά υπερμεγέθη αντικείμενα που χρησιμοποιεί ο Jacquemus στις διαφημιστικές καμπάνιες του.

Στα επόμενα slides βλέπουμε έναν άνδρα να τραβάει από το πόδι του μια βάρκα που περιέχει ένα clothing rack με καλύμματα ρούχων, έναν άλλο να σιδερώνει επιδέξια ένα πουκάμισο πάνω σε μια σανίδα του σερφ, καθώς πίσω από αυτούς αναδεικνύεται η παραδεισένια ομορφιά και τα χρώματα του Capri που μας ταξιδεύουν.

img-9382.jpg


O Jacquemus έχει καταφέρει να καθιερώσει μια fresh κουλτούρα, χάρη στη συχνή διαμόρφωση των concepts stores του σε σημεία του κόσμου, τα οποία εμπνέουν και ιντριγκάρουν το κοινό, προσκαλώντας το να συστηθεί μέσα από ευφάνταστους τρόπους με την καλλιτεχνική του φιλοσοφία. Ο ίδιος δεν επαναπαύεται ποτέ και κάθε φορά φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των ανθρώπων της μόδας και των θαυμαστών του πολυτελούς brand.


Η boutique στο Capri ακολουθεί το πρόσφατο opening του pop-up καταστήματος και του beach club του οίκου στο Saint Tropez. Ο χαρισματικός αυτός σχεδιαστής φαίνεται να είναι ασταμάτητος στην πορεία του να κατακτήσει τη Μεσόγειο για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γάλλος σχεδιαστής που είναι γνωστός για την ηλιόλουστη αυτή μεσογειακή αισθητική του, σχεδιάζει να γιορτάσει τη 15η επέτειο του οίκου του με ένα ακόμη fashion show στις 10 Ιουνίου στην Casa Malaparte, μία ιταλική βίλα σύγχρονου χαρακτήρα, που βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου στο Capri. H Jacquemus δήλωσε ότι θα είναι η πρώτη φορά που η φημισμένη τοποθεσία θα φιλοξενήσει επίδειξη μόδας.

Ο Jacquemus το επέλεξε ως φόρο τιμής σε μία από τις αγαπημένες του ταινίες, το "Le Mépris" του Jean-Luc Godard, όπου η Brigitte Bardot κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία στην ταράτσα του κόκκινου κτιρίου που χτίστηκε από τον δημοσιογράφο, συγγραφέα και διπλωμάτη Curzio Malaparte μεταξύ 1938 και 1942. Η βίλα έχει γοητεύσει τους σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένου του Karl Lagerfeld, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο για πέντε ημέρες το 1997 και τράβηξε μια σειρά από Polaroids, οι οποίες στη συνέχεια εκδόθηκαν σε μορφή βιβλίου το 1998.

img-9384.jpg


Γνωστή για τις κινηματογραφικές επιδείξεις μόδας σε εντυπωσιακές τοποθεσίες, όπως ένα χωράφι λεβάντας αλλά και το παλάτι των Βερσαλλιών, η Jacquemus έχει μια υπερμεγέθη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στην ελκυστική προσωπικότητα του ιδρυτή της και τις εντυπωσιακές πρωτοβουλίες, όπως το περσινό viral βίντεο με αυτοκίνητα σε σχήμα τσάντας Bambino να περνούν μπροστά από την Όπερα του Παρισιού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επερχόμενη επίδειξη του Jacquemus πρόκειται να μας εντυπωσιάσει για άλλη μία φορά, αφού οι εικασίες για τα πρόσωπα που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν κορυφώνουν την ανυπομονησία μας.