fbpixel

Search icon
Search
It’s Fall Hair Season: Θεραπείες αναζωογόνησης μαλλιών για το φθινόπωρο
MAGAZINE

It’s Fall Hair Season: Θεραπείες αναζωογόνησης μαλλιών για το φθινόπωρο

Όλες οι τάσεις και τα hairstyles που πρέπει να γνωρίζετε


Μετά το καλοκαίρι, τα μαλλιά μας απαιτούν επιπλέον φροντίδα, για να ανακτήσουν την υγεία και τη ζωντάνια τους. Ο ήλιος, το αλμυρό νερό και το χλώριο συχνά προκαλούν ξηρότητα και φθορά, γι' αυτό το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική περίοδο για να επενδύσετε σε θεραπείες αναζωογόνησης.

Φθινοπωρινές Τάσεις σε Κουρέματα και Χρώματα

Αυτή είναι η τέλεια εποχή για ένα κούρεμα που θα ανανεώσει την εμφάνισή σας! Οι δημοφιλείς επιλογές, όπως το "shag" ή το "wolf cut", με πολλά layers και κίνηση, είναι ιδανικές για μαλλιά με φυσική υφή. Για όσες προτιμάτε κάτι πιο κλασικό, το μακρύ καρέ ή το pixie cut μπορούν να τους προσδώσουν σχήμα και φρεσκάδα, αφαιρώντας τις ταλαιπωρημένες άκρες του καλοκαιριού. Επιλέξτε ένα στιλ που αναδεικνύει το φυσικό σας και χαρίζει αίσθηση ανανέωσης. Όσον αφορά στο χρώμα, οι ζεστές αποχρώσεις, όπως το καραμελέ και το μελί, ή οι πιο βαθιές, όπως το σκούρο καφέ, θα ενισχύσουν τη λάμψη και τη ζωντάνια των μαλλιών σας.

tory-burch-fall-2024-ad-campaign-the-impression-008.jpg

Περιποίηση Μαλλιών στο Σπίτι

Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά στο σπίτι, ακολουθήστε μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης. Ξεκινήστε με ένα απαλό, θρεπτικό σαμπουάν και conditioner, όπως τα Repair Shampoo και Conditioner της Hyper Therapy, που είναι vegan και χωρίς θειικά άλατα, παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση χωρίς να βαραίνουν την τρίχα. Συνεχίστε με το Keratin Silk Leave-In, το οποίο προστατεύει από τη θερμότητα και διατηρεί τη μεταξένια υφή των μαλλιών σας.

Βαθιές Θεραπείες Ενυδάτωσης, Λάμψης και Ενδυνάμωσης

Προσφέρετε στα μαλλιά σας την εντατική φροντίδα που χρειάζονται με βαθιές θεραπείες ενυδάτωσης που θα βρείτε στο Yianni Hair Spa (Πανόραμα). Επαναφέρετε την υγρασία και τη ζωντάνια τους με εξειδικευμένες θεραπείες σε έναν χαλαρωτικό χώρο που συνδυάζει την ευεξία με την περιποίηση. Αξιοποιήστε την εμπειρία του Japanese Head Spa για αποτοξίνωση και ενίσχυση της λάμψης τους. Οι ειδικοί θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή της κατάλληλης θεραπείας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας.

Προïόν του μήνα

image-1.jpg

Το Silky Pro Effect - Hyper Therapy είναι ενισχυμένο με πρωτεΐνες μεταξιού. Αυτή η φόρμουλα είναι ιδανική για καθημερινή φροντίδα και προστασία των μαλλιών σας, καθώς βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας και στην προώθηση της φυσικής κίνησής τους.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024