fbpixel

Search icon
Search
It's almost οfficial: Ο Aaron Taylor-Johnson θα γίνει ο επόμενος James Bond
PEOPLE & MOMENTS

It's almost οfficial: Ο Aaron Taylor-Johnson θα γίνει ο επόμενος James Bond

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής


Ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα είναι ο νέος James Bond. Οι ειδήσεις αναφέρουν ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας Kick-Ass αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο του 007, παίρνοντας τη θέση του Daniel Craig, ο οποίος υποδύεται τον πιο διάσημο κατάσκοπο της MI6 εδώ και 15 χρόνια.

Από τότε που ο Daniel Craig ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το κατασκοπικό franchise μετά την τελευταία ταινία "No Time to Die" (2021), οι εικασίες για το ποιος θα τον διαδεχθεί ήταν έντονες.

H Eon Productions, η οποία γυρίζει τις ταινίες κατασκοπευτικού θρίλερ, βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ξεκινήσει τα γυρίσματα φέτος. Μια πηγή δήλωσε: «Η ταινία θα γυριστεί σε δύο εβδομάδες: «Το Bond θα αναλάβει ο Aaron, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν απάντηση. Όσον αφορά στην Eon, ο Aaron θα υπογράψει το συμβόλαιό του τις επόμενες ημέρες και μπορούν να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τη μεγάλη ανακοίνωση». Η επόμενη ταινία Bond είχε καθυστερήσει λόγω των περσινών απεργιών στο Hollywood.

shutterstock-2434897631.jpg


Όμως, οι ίδιες πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι το σενάριο βρίσκεται υπό επεξεργασία, ενώ η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να γίνει στα studio Pinewood στο Buckinghamshire. Ο 33χρονος Aaron ήταν υποψήφιος για την κορυφαία θέση μαζί με ηθοποιούς όπως ο βραβευμένος με Oscar Cillian Murphy, ο Idris Elba, ο Henry Cavill και ο James Norton. Όταν ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα αν θα έμπαινε στα παπούτσια του Bond, ο Aaron δήλωσε: «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που ο κόσμος με βλέπει σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο».

Το 2022, η εφημερίδα The Sun αποκάλυψε ότι ήταν υποψήφιος για τη θέση, αφού έκανε κρυφά δοκιμαστικά για την επικεφαλής της ταινίας Bond, Barbara Broccoli, στα studio Pinewood. Ο Aaron, ο οποίος κατάγεται από το High Wycombe της Αγγλίας έγινε γνωστός πρωταγωνιστώντας στις ταινίες "Kick-Ass" και "Avengers". 

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στην ταινία "The Apocalypse" του 2000, δίπλα στον Richard Harris, κι εμφανίστηκε στην εφηβική ταινία "Angus, Thongs And Perfect Snogging" του 2008 και στην ταινία "Bullet Train" του 2022 με τον Brad Pitt. Οι πηγές αναφέρουν ότι η ερμηνεία του Aaron ως ψυχοπαθής στο θρίλερ "Nocturnal Animals" του 2016, με την οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου και του άνοιξε την πόρτα για τον ρόλο του Bond.

shutterstock-191872997.jpg


Μια πηγή δήλωσε: «ΟAaron είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος ηθοποιός. Ο ρόλος του στο Nocturnal Animals έδειξε το βάθος του ως ηθοποιός. Είναι το τέλειο πρόσωπο για να παίξει τον Bond και θα συνεχίσει καλά από εκεί που σταμάτησε ο Daniel. Ο 56χρονος Craig άφησε για τελευταία φορά το πιστόλι Walther PPK μετά το No Time To Die του 2021».

Η τελευταία ταινία απέφερε περισσότερα από 600 εκατομμύρια λίρες στο παγκόσμιο box office. Ο Daniel πρωταγωνίστησε, επίσης, στο "Casino Royale" του 2006, στο "Quantum Of Solace" το 2008, στο "Skyfall" του 2012 και στο "Spectre" το 2015.