fbpixel

Search icon
Search
New Era: 10+1 υποψήφια ονόματα για τη θέση του James Bond
ARTS & CULTURE

New Era: 10+1 υποψήφια ονόματα για τη θέση του James Bond

Oι πιο hot celebrities που διεκδικούν τον μεγάλο ρόλο


Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του No Time To Die πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, ο Daniel Craig συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω του στο επικό φινάλε του James Bond και πλέον, είναι κι επίσημα έτοιμος να παραδώσει σκυτάλη. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, τα σενάρια είναι ακόμη περισσότερα κι ο πλανήτης, περιμένει με αγωνία να μάθει το επόμενο όνομα του 007. Θα είναι άντρας ή μήπως θα είναι γυναίκα; Θα είναι ένα νέο, fresh πρόσωπο ή κάποιος γοητευτικός ηθοποιός που ήδη έχει αφήσει το στίγμα του, ενσαρκώνοντας άλλους, μεγάλους ρόλους; Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο hot ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα και σας τα παρουσιάζουμε.

Αλλαγή σελίδας μετά από 15 ολόκληρα χρόνια!

Regé-Jean Page

titlo-Zcx8n.jpg

"Συστήθηκε" με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο Bridgerton και για πολλούς, θα μπορούσε να αποτελέσει την ιδανική λύση, για τον διάδοχο του Daniel Craig. Ο Regé-Jean Page εντυπωσίασε στην Season 1 της σειράς του Netflix και για πολλούς είναι το next big thing του χώρου. Στα 31 του, μοιάζει ισχυρό φαβορί για τον μεγάλο ρόλο και ξεχωρίζει με τον cool χαρακτήρα και την αψεγάδιαστη εξωτερική του εμφάνιση.

Jamie Dornan

jamie.jpg

Τι μπορεί να πει κανείς για τον Jamie Dornan; Ο γοητευτικός, mr. Gray του Fifty Shades of Grey αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο του θεάματος κι έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά όλων των γυναικών γι΄αυτό και δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι θεωρείται από τους πιο κατάλληλους για να πάρει την σκυτάλη από τον Daniel Craig.

Luke Evans

1-dyMwO.jpg

Είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Hollywood, έχει ενσαρκώσει σπουδαίους ρόλους και δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα. Ο Luke Evans ξεχωρίζει για το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και την αψεγάδιαστη εμφάνισή του κι εφόσον αποτελέσει όντως την τελική επιλογή για τη νέα ταινία του Bond, θα γράψει ιστορία, καθώς θα είναι ο πρώτος gay ηθοποιός που θα αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο.

Cillian Murphy

1491835254-cillian-murphy.jpg

Πριν από μερικούς μήνες, το BBC ανακοίνωνε πως η 6η σεζόν θα είναι κι η τελευταία για το Peaky Blinders, κάτι που σημαίνει πως ο Cillian Murphy είναι... ελεύθερος για μία νέα περιπέτεια. Ο Ιρλανδός αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος στη συγκεκριμένη σειρά κι άφησε το στίγμα του, με την φοβερή του ερμηνεία. Το σκληροτράχηλο προφίλ κι η εμφάνισή του μοιάζουν αρκετά για να του χαρίσουν το ρόλο του James Bond και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί μεγάλο favorite.

Lashana Lynch

lashanalynch-opener.jpg

Φαντάζει αρκετά δύσκολο να συμβεί στην πραγματικότητα, ωστόσο η Lashana Lynch φιγουράρει ψηλά στην σχετική λίστα και βρίσκεται κοντά στο μεγάλο όνειρο. Θα γίνει η πρώτη γυναίκα και μάλιστα έγχρωμη, που θα υποδυθεί τον πράκτορα 007; Οριστική απάντηση δεν μπορεί να δοθεί ακόμα, αλλά η βρετανίδα ηθοποιός, που υποδύεται την πράκτορα Nomi στο No Time to Die θεωρείται για πολλούς το κατάλληλο πρόσωπο, αν κι η παραγωγός Barbara Broccoli απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να δούμε μια γυναίκα στο ρόλο του 007.

Sam Heughan

3-BY4Qb.jpg

Πρωταγωνίστησε στο Outlander και προκάλεσε αίσθηση από την πρώτη στιγμή. Ο Sam Heughan δηλώνει έτοιμος να αναλάβει μία τεράστια εύθυμη, παίρνοντας τη σκυτάλη και βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για την επόμενη ταινία του James Bond. "Νομίζω ότι τώρα βρίσκομαι στην καλύτερη ηλικία. Αισθάνομαι ικανός να το κάνω. Θα μου άρεσε πραγματικά αν μου δινόταν αυτή η ευκαιρία και θα έδινα ό,τι καλύτερο μπορούσα", σχολιάζει, όταν τον ρωτούν για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του.

Idris Elba

3-SjYfU.jpg

Γεννήθηκε στο Λονδίνο, έχει ενσαρκώσει μία σειρά από σπουδαίους ρόλους και ξεχωρίζει πάντα με την γοητευτική, εξωτερική του εμφάνιση. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του φιγουράρει στη λίστα με τους υποψήφιους για τον επόμενο James Bond. Η διαφορά είναι ότι τώρα, θεωρείται ένα από τα top φαβορί. "My name’s Elba, Idris Elba". Όταν έκανε αυτό το tweet το 2018, λίγοι μπορούσαν να φανταστούν ότι θα διεκδικούσε κι επίσημα το ρόλο. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα γίνει το όνειρο, πραγματικότητα;

Tom Hardy

5-ozifR.jpg

Η εξωτερική του εμφάνιση είναι άκρως εντυπωσιακή και με την πορεία του στο χώρο του cinema όλα τα τελευταία χρόνια, έχει αποδείξει ότι δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Tom Hardy φαντάζει ιδανικός για το συγκεκριμένο ρόλο. Το αψεγάδιαστο πρόσωπό του ταιριάζει άψογα με το προφίλ του James Bond, ωστόσο υπάρχουν κι αυτοί, που υποστηρίζουν πως τροχοπέδη αποτελεί η ηλικία του, δεδομένου ότι η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρία χρόνια.

Richard Madden

8.jpg

Πρωταγωνίστησε στο Bodyguard του BBC και προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία του. Τώρα, είναι κι αυτός από τους επικρατέστερους για τον James Bond, έχοντας -κατά γενική ομολογία- όλα όσα απαιτεί ο συγκεκριμένος ρόλος. Ο Richard Madden δεν κρύβει ότι θα τον ενδιέφερε πολύ αυτό το ενδεχόμενο κι ουσιαστικά στέλνει το δικό του μήνυμα, με φόντο το μέλλον.

Tom Hiddleston

7-FAw4h.jpg

Η παρουσία του στο The Night Manager του BBC δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Βρετανός, Tom Hiddleston μπορεί αρχικά να μην ήταν από τα φαβορί, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κερδίζει έδαφος και πλέον φιγουράρει ψηλά στη λίστα με τους top υποψήφιους. Ο αγαπημένος, Loki του σύμπαντος της Marvel, με τον βρετανικό αέρα και την χαρακτηριστική προφορά του, ξεχωρίζει κι εντυπωσιάζει το γυναικείο κοινό.

Henry Cavill

6-l9HsK.jpg

Μπορεί ο Superman να μεταμορφωθεί σε James Bond; Για τον Henry Cavill όλα είναι πιθανά! Ο Βρετανός ηθοποιός έχει βάλει ισχυρή υποψηφιότητα και φαίνεται να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για το συγκεκριμένο ρόλο. Σαν superhero τα κατάφερε πολύ καλά, ενώ στην άτυπη "μάχη" με τον Tom Cruise στα stunts του Mission: Impossible - Fallout, βγήκε -για πολλούς- νικητής. Πλέον, μένει να φανεί αν θα αναλάβει μία ακόμη πρόκληση -τη μεγαλύτερη ως τώρα στην καριέρα του- φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης στη νέα ταινία του James Bond.