fbpixel

Search icon
Search
Η Meghan Markle επιστρέφει στο Netflix με ένα ολοκαίνουριο project
PEOPLE & MOMENTS

Η Meghan Markle επιστρέφει στο Netflix με ένα ολοκαίνουριο project

Η Δούκισσα του Sussex ετοιμάζει μία νέα σειρά για την πλατφόρμα του Netflix και έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή της


Η σχέση της Meghan Markle με την μικρή οθόνη κρατάει χρόνια, με τον πιο γνωστό τηλεοπτικό ρόλο που ταυτίζεται να είναι η Ρέιτσελ Ζέιν από την σειρά "Suits". Η ίδια ενσάρκωσε τον συγκεκριμένο ρόλο για επτά τηλεοπτικές season, από το 2011 έως το 2018, με την αποχώρησή της από την τελευταία season της σειράς να προκύπτει μετά από τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν πως η Δούκισσα του Sussex θα επιστρέψει για ακόμη μία φορά στην μικρή οθόνη με μία νέα σειρά. Η είδηση έγινε γνωστή από εκπροσώπους της Meghan Markle στο περιοδικό Deadline. Συγκεκριμένα, η νέα σειρά δεν έχει αποκτήσει ακόμα κάποιο τίτλο, αλλά το γραφείο της Δούκισσας αναφέρει πως η θεματολογία του περιστρέφεται γύρω από τις πτυχές που μπορεί να έχει η μαγειρική, η κηπουρική, η διασκέδαση και η φιλία.

Σκηνοθέτης της royal αυτής σειράς ανακοινώθηκε ο Michael Steed, ο οποίος έχει συνεργαστεί και με την σειρά Anthony Bourdain: Parts Unknown, που έχει βραβευτεί με Emmy στο παρελθόν. 

megan-markle-sxsw.webp


Το νέο αυτό τηλεοπτικό project της Meghan Markle υποδέχεται η brand new εταιρία της, American Riviera Orchard. Η εταιρία της ανακοινώθηκε πριν λίγες εβδομάδες και προσφέρει αρκετά αγαθά και υπηρεσίες, όπως επιτραπέζια σκεύη, βιβλία μαγειρικής, υφάσματα, καθώς και βρώσιμα είδη όπως ζελέ, μαρμελάδες και κονσέρβες φρούτων. Οι νέες αυτές επιχειρηματικές κινήσεις, υποδηλώνουν τον γενικότερο σκοπό της Δούκισσας του Sussex, που μοιάζει να είναι η δημιουργία ενός κύκλου exclusive lifestyle με την αισθητική πινελιά της ίδιας.

gettyimages-1198227113-1-7.jpg

Τα ευχάριστα όμως δεν σταματάτε εδώ, αφού πληροφορίες insider μας φανερώνουν πως και ο ίδιος ο πρίγκιπας Harry θα είναι σε επικοινωνία με παραγωγούς από το Netflix. Από κοινού με την σύζυγό του θα συνεργάζονται με την πλατφόρμα αυτή, με τον πρίγκιπα να επικεντρώνεται σε μία μη μυθοπλαστική εκπομπή, τύπου documetary, με επίκεντρο το US Open Polo Championship στο Wellington της Φλόριντα. Η ανακοίνωση που έκανε γνωστή την είδηση αναφέρει πως η αισθητική και η κοινωνική υπόσταση του sport το καθιστά γνωστό ανάμεσα στο κοινό και η εκπομπή θα αποκαλύψει το πάθος που υπάρχει για αυτό, την τόλμη που απαιτεί και τη διαδικασία που επέρχεται κάθε παίκτης του για να κατακτήσει το υψηλότερο επαγγελματικό επίπεδο.

Υπεύθυνος της σειράς θα είναι ο Miloš Balać, που γνωρίζει τον τρόπο ανάδειξης ενός αθλήματος στην μικρή οθόνη, από την συνεργασία του με τη σειρά του FX "Welcome to Wrexham" που προβάλλει την ουαλική ομάδα ποδοσφαίρου.

headerimage-5735e075-74fe-4730-a899-fbd1373d6e76.jfif

Περισσότερες λεπτομέρειες δυστυχώς δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχει μία γενικότερη υποψία πως η εκπομπή στοχεύει να γίνει το νέο Drive to Survive, ένα docuseries που προβάλλει οδηγούς της Formula 1 κατά την αγωνιστική περίοδο. Το συγκεκριμένο αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για το Netflix και προσέλκυσε αυξημένο αριθμό νέων θαυμαστών για το sport. Τα γεγονότα λοιπόν, μας ωθούν στο συμπέρασμα πως σε αυτά ακριβώς τα ενθουσιώδη αποτελέσματα στοχεύει και το royal ζευγάρι του Sussex για το πόλο.

Δεν ξεχνάμε άλλωστε την πολυετή συμφωνία που έχει πραγματοποιήσει το ζευγάρι με το Netflix το 2020 του ύψους πολλών εκατομμυρίων. Ενώ λοιπόν τα δύο αυτά project μας εκπλήσσουν ευχάριστα, ήταν έως έναν βαθμό αναμενόμενα, ειδικά μετά την επιτυχία που είχε σημειώσει το αποκαλυπτικό docuseries "Harry & Meghan". Αυτή τη φορά όμως, πρόκειται να δούμε το ζευγάρι του Sussex σε ένα νέο είδος περιεχομένου, που δεν σχετίζεται με την βασιλική οικογένεια.