fbpixel

Search icon
Search
Η επιστροφή της Meghan Markle στα social media και το λανσάρισμα του ''American Riviera Orchard''
PEOPLE & MOMENTS

Η επιστροφή της Meghan Markle στα social media και το λανσάρισμα του ''American Riviera Orchard''

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής


H Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle, έπειτα από μια τετραετή παύση, επιστρέφει στο Instagram παρουσιάζοντας το νέο της επιχειρηματικό βήμα, το «American Riviera Orchard». Παρόλο που η σελίδα διαθέτει μόνο το λογότυπο του έργου – γραμμένο σε μπεζ αποχρώσεις με χρυσή, πλάγια γραμματοσειρά - έχει ήδη πάνω από 551.000 ακόλουθους. Ακόμη, σε διάστημα λίγων ημερών η σελίδα κατάφερε να αποκτήσει το σήμα επαληθευμένου λογαριασμού, δείγμα της αυθεντικότητάς του.

Τι είναι το American Riviera Orchard;

Δυστυχώς, οι Sussexes δεν έχουν δημοσιεύσει καμία πληροφορία για το έργο. Εντούτοις, φήμες άρχισαν να φουντώνουν στα τέλη του περασμένου έτους αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Δούκισσα προσπαθεί να αναβιώσει το παλιό lifestyle blog της, The Tig (Το "Tig" ήταν συντομογραφία του αγαπημένου της κρασιού, Tignanello). Πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν συνήθιζε να δημοσιεύει συνταγές, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.α. Ωστόσο, μετά τον αρραβώνα της το 2017, ο ιστότοπος έκλεισε.

132931786-americanrivieraorchard.png


Σύμφωνα με το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Η.Π.Α., στις 2 Φεβρουαρίου 2024 κατατέθηκε αίτημα εμπορικού σήματος για το "American Riviera Orchard ". Σύμφωνα με την αίτηση, τα προϊόντα που σχεδιάζει να πουλήσει η Meghan είναι: Επιτραπέζια σκεύη, μαχαιροπίρουνα, σερβίτσια, βιβλία μαγειρικής καθώς και βρώσιμα είδη όπως ζελέ και μαρμελάδες. Λόγω του ονόματός του και μόνο - η Αμερικανική Ριβιέρα είναι το προσωνύμιο της Σάντα Μπάρμπαρα όπου κατοικεί το ζευγάρι μαζί με τον 4χρονο γιο τους πρίγκιπα Άρτσι και την 2χρονη κόρη της πριγκίπισσα Λίλιμπετ - φαίνεται ότι ο Χάρι, και δη η Μέγκαν, επιστρέφουν στον παλιό τρόπο ζωής.

Η εμφάνιση στο Instagram

Το πρώτο Instagram story τoυ νέου της brand παρουσίαζε την ίδια, σε ένα κοκκώδες πλάνο, να τακτοποιεί λουλούδια και να μαγειρεύει σε μια κουζίνα υπό τους ήχους του τραγουδιού "I Wish You Love" της Nancy Wilson στο σπίτι τους, στο Montecito της California. Επίσης, στο bio του λογαριασμού υπάρχει και το αντίστοιχο link που οδηγεί στον επίσημο ιστότοπο του "American Riviera Orchard", καλώντας τους επισκέπτες να εγγραφούν στο newsletter και να μάθουν πρώτοι περισσότερες λεπτομέρειες για το λανσάρισμα του νεοσύστατου brand.

meghan-duchess-of-sussex-invictus-games-the-netherlands-2022-meghan-markle.webp


Το χρονικό της ανακοίνωσης

Η ανακοίνωση της Meghan Markle έρχεται εν μέσω ενός σκανδάλου στο παλάτι του Kensington που έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα στον πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα Kate. Το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε τον φετινό Ιανουάριο ότι η Kate πρόκειται να νοσηλευτεί για μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και, ως εκ τούτου, θα αναβάλει όλες τις επερχόμενες υποχρεώσεις της μέχρι να αναρρώσει.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, το παλάτι κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της Kate και των τριών παιδιών της στο Instagram με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η φωτογραφία, η οποία φημολογείται ότι τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, έγινε αμέσως αντικείμενο οργής στα social media για φαινομενική παραποίησή της. Την επόμενη μέρα, Δευτέρα, η Kate εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως η φωτογραφία επεξεργάστηκε από την ίδια, αποδίδοντας το photoshop σε κακότεχνους πειραματισμούς της όπως «πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι». Η τελευταία της εμφάνιση έγινε πριν από λίγες μέρες, όταν περαστικοί την κατέγραψαν σε βίντεο στο Windsor Farm Shop να περπατά μαζί με τον πρίγκιπα William, εύθυμη, με τσάντες στα χέρια.