fbpixel

Search icon
Search
Η ξύλινη artistic καμπίνα του σεφ Jean Imbert στη Βρετάνη διατίθεται προς ενοικίαση στην Airbnb
TASTE

Η ξύλινη artistic καμπίνα του σεφ Jean Imbert στη Βρετάνη διατίθεται προς ενοικίαση στην Airbnb

Ο Γάλλος σεφ θα ανοίξει αυτοπροσώπως τις πόρτες της κρυμμένης κατοικίας του στην καρδιά της φύσης για μια μοναδική εμπειρία στις 4 Νοεμβρίου


Μετά τη βίλα της Gwyneth Paltrow και το σπίτι των Mila Kunis και Ashton Kutcher στην Καλιφόρνια, είναι η σειρά του Jean Imbert να υποδεχτεί δύο ξεχωριστούς καλεσμένους στο σπίτι του. Πιο συγκεκριμένα, στην ακτή της Βρετάνης, στο Fréhel, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια, ο σεφ που είναι επικεφαλής του γαστρονομικού εστιατορίου στο Plaza Athénée θα ανοίξει τις πόρτες της οικολογικής καμπίνας του. Το ιδιαίτερο σπίτι του, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Atelier Victoria Migliore, αποτελεί το μέρος όπου ο ίδιος ηρεμεί και φωλιάζει στη μέση της φύσης, βλέποντάς το ως ένα πραγματικό ησυχαστήριο.

1-CV3uc.jpg

Πρώην νικητής της εκπομπής μαγειρικής "Top Chef", ο Jean Imbert σύστησε στο κοινό το πρώτο του εστιατόριο σε ηλικία 22 ετών: το L'Acajou στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού, γνωστό πλέον ως Mamie, που άνοιξε ξανά πριν από λίγους μήνες με την 92χρονη γιαγιά του.

Για εκείνον άλλωστε είναι γνωστό ότι η μαγειρική είναι το να μοιράζεσαι.
3-o6Kpl.jpg

«Η συγκεκριμένη καμπίνα αποτελεί το προσωπικό μου ορμητήριο μακριά από το Παρίσι, όπου περνάω πολύτιμο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου», εξηγεί ο Jean Imbert. Όλα αυτά, όχι μακριά από αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Βρετάνης». Κρυμμένη μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αυτή η ξύλινη κατοικία που λούζεται από το φυσικό φως και θερμαίνεται από ηλιακούς συλλέκτες είναι από μόνη της μια πρόσκληση για χαλάρωση.

cabane-jean-imbert-3-3200x0.png

Στο εσωτερικό της, τα δοκάρια οροφής, το παρκέ δάπεδο και τα μεγάλα παράθυρα με αδιάκοπη θέα παρέχουν ένα συνολικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο μπορείτε να αποσυνδεθείτε εντελώς και χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Στο σαλόνι, μοναδικά έργα κοσμούν την περιοχή πάνω από τον καναπέ που σχεδίασε η Victoria Migliore. Το τζάκι είναι Focus και κατασκευασμένο στη Γαλλία. Στον τοίχο της τραπεζαρίας υπάρχει ένα έργο του καλλιτέχνη JR, φίλου του Imbert. Το τραπέζι του Eero Saarinen και οι καρέκλες του George Nakashima είναι από την Knoll, ενώ στη βιβλιοθήκη, βιβλία μαγειρικής από τους αγαπημένους του σεφ, μερικές φορές υπογεγραμμένα ή με σχόλια. 

2-3hPIa.jpg

Ένα δείπνο που ετοίμασε ο ίδιος ο Jean Imbert

Για την περίσταση, οι δύο τυχεροί καλεσμένοι θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα δείπνο που θα ετοιμάσει ο ίδιος ο σεφ και να πιουν ένα κοκτέιλ σε ένα speakeasy κρυμμένο μπαρ στην καμπίνα... Με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι θα μπορούν να διαλέξουν φρέσκα λαχανικά απευθείας από τον λαχανόκηπο του κήπου. Και όλα αυτά, free of charge. Οι μόνοι όροι; Να είστε διαθέσιμοι το βράδυ του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2023 και να κάνετε πιο γρήγορα την κράτηση, η οποία θα ανοίξει στην πλατφόρμα Airbnb τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 στις 7 μ.μ.

Φωτογραφίες: ΒΟΒΥ