fbpixel

Search icon
Search
Μέσα στη φανταστική sustainable κατοικία της Mila Kunis και του Ashton Kutcher στο Los Angeles
INTERIORS

Μέσα στη φανταστική sustainable κατοικία της Mila Kunis και του Ashton Kutcher στο Los Angeles

Με την αρχιτεκτονική υπογραφή των Howard Backen και Vicky Charles


Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, καθώς λατρεύουμε να τους βλέπουμε συνεχώς μαζί. Έχουν χαρίσει πολλές από κοινού εμφανίσεις, ενώ οι ίδιοι δε διστάζουν να κρύψουν τον έρωτά τους με κάθε ευκαιρία. Η προσωπική τους ζωή συχνά βρίσκεται στο επίκεντρο, ενώ το τελευταίο διάστημα η εντυπωσιακή κατοικία τους στο Los Angeles βρίσκεται σε πολλές κοινωνικές πλατφόρμες, κάνοντάς μας να θέλουμε να εξερευνήσουμε το εσωτερικό της.

Σε μια υπέροχη τοποθεσία στην κορυφή του λόφου, πάνω από τον ιστορικό θύλακα του Los Angeles, το σπίτι στέκεται επιβλητικά και κεντρίζει το ενδιαφέρον των περαστικών. Από το εξωτερικό του και μόνο, καταλαβαίνει κανείς πόση δουλειά έχει προηγηθεί για να φτάσουμε σήμερα να μιλάμε για ένα πραγματικά εντυπωσιακό κτίσμα. Να πούμε στο σημείο αυτό, πως αρχιτεκτονικά το έχει αναλάβει το design duo, Howard Backen και Vicky Charles.

«Θέλαμε ένα σπίτι, όχι ένα κτήμα », επιμένει η Kunis, περιγράφοντας την έκταση των έξι στρεμμάτων που στεγάζει τώρα ένα κύριο σπίτι συνδεδεμένο με έναν ξενώνα και αχυρώνα, καθώς κι ένα ανεξάρτητο barbeque, όλα τοποθετημένα κατά μήκος ενός κεντρικού άξονα που σχεδιάστηκε περίτεχνα για να καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες του ζευγαριού.

1-PkbSp.jpg

Το ντουέτο με έμφαση στο σχεδιασμό ξεκίνησε την πενταετή περιπέτειά τους συγκεντρώνοντας εικόνες που συχνά βλέπουμε στο Pinterest για να ολοκληρώσει τα προσωπικά τους οράματα για το έργο. Αυτό που ζητούσε εξ αρχής το ζευγάρι ήταν ένα περιβάλλον που να το εκφράζει και να του χαρίζει ένα πολυτελές living, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Έτσι, τελικά, έγινε!

Το πιο σημαντικό στην όλη διαρρύθμιση είναι πως το σπίτι αποτελείται από οικολογικά υλικά, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει για ακόμα έναν λόγο. Βλέπουμε πως το ξύλο αποτελεί το βασικότερο υλικό κατασκευής, στην πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του. Παρόλο που σε γενικές γραμμές η κατοικία θυμίζει ένα εξαιρετικά expensive lookign περιβάλλον, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σπίτι φιλικό προς το περιβάλλον, που ταυτόχρονα η αρχιτεκτονική του έχει τον τρόπο να κόβει την ανάσα.

3-PvXT2.jpg

Ένα natural glam σκηνικό με vintage επιρροές και κλασική φινέτσα, θα ήταν το ιδανικό για όλο το team. Πάνω σε αυτό, λοιπόν, «πάτησαν» και ξεκίνησαν με ουδέτερα χρώματα στους τοίχους, σε πιο θερμούς τόνους, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί μια αίσθηση ζεστασιάς και απόλυτης οικειότητας. Οι πόρτες, μάλιστα, που τοποθετήθηκαν είναι σκούρες για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Παρόλο που το διαμέρισμα χτίστηκε πριν από τόσα χρόνια, έπειτα από τη σχεδιαστική παρέμβαση των designers, το αποτέλεσμα έδωσε την αίσθηση πως χτίστηκε εξαιρετικά πρόσφατα. Πλέον, η λειτουργικότητα και ο μοντέρνος σχεδιασμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο από χώρο σε χώρο και από γωνία σε γωνία. Η προσοχή κάθε περιηγητή πέφτει στα statement pieces που κάνουν τη διαφορά σε όλη τη διακόσμηση, τη στιγμή που ο καθένας μπορεί να εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που έχουν συνδυαστεί τα γήινα χρώματα με τους ψυχρούς τόνους, αλλά και τις pop πινελιές. Έχει δοθεί βάση στη λεπτομέρεια και αυτό είναι ολοκάθαρο όπου κι αν εστιάσει κανείς.

4-4UWqf.jpg
Περιηγηθείτε στην gallery για να ανακαλύψετε περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού!

Πηγή: Architectural Digest