fbpixel

Search icon
Search
Η νέα Goop Villa της Gwyneth Paltrow είναι ένα καλαίσθητο περιβάλλον στο οποίο όλοι αξίζουν να αποδράσουν
INTERIORS

Η νέα Goop Villa της Gwyneth Paltrow είναι ένα καλαίσθητο περιβάλλον στο οποίο όλοι αξίζουν να αποδράσουν

Βρίσκεται στο The Colony Hotel στο Palm Beach


Όταν ένα ταξίδι αναψυχής συνδυάζεται με προνόμια αυτοεξυπηρέτησης, η εμπειρία απογειώνεται! Η επωνυμία ευεξίας, Goop, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται η Gwenyth Paltrow, συνεργάστηκε με το ιστορικό ξενοδοχείο Colony στο Palm Beach της Florida για τη δημιουργία μιας exclusive βίλας, που θα παρέχει beauty & wellness facilities στο κοινό.

«Πάντα ονειρευόμασταν μια κατοικία για το Goop, ένα μέρος όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να βυθιστούν στον κόσμο των πανέμορφων, διαλογιστικών εσωτερικών χώρων μας, με πολυτελή καθαρή ομορφιά στα μπάνια και κομψή, διαχρονική αισθητική», λέει η Paltrow.

Peek inside!
the-colony-hotel-x-goop-001-65244bf6d7593.jpg


Η βίλα δύο υπνοδωματίων, ο οποία είναι διαθέσιμη για κράτηση από την 1η Νοεμβρίου για τον εορτασμό της 15ης επετείου τους brand. Πρόκειται για μία από τις επτά βίλες που στο σύνολό τους αποτελούν το αρχοντικό Casa Manana, που βρίσκεται απέναντι από το κεντρικό ξενοδοχείο. Το να αναφέρουμε ότι είναι ένας χώρος που εκπέμπει πολυτέλεια, είναι δεδομένο! «Είναι το είδος του δωματίου ενός ξενοδοχείου που δε θέλεις να φύγεις ποτέ εάν το επισκεφτείς», αναφέρει η Noora Raj Brown του Goop, περιγράφοντας τη βίλα ως «ένα συνδυασμό της γυναικείας, παριζιάνικης αισθητικής η οποία χαρακτηρίζει την αισθητική του Goop, αλλά και την υπέροχη παραλία του Palm Beach».

Ο σχεδιασμός του δωματίου φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Ronen Lev μ' έδρα τη Νέα Υόρκη. Όπως βλέπουμε από το φωτογραφικό υλικό, ο χώρος διαθέτει μια σειρά από καμπύλες και καμάρες που απηχούν τα ιστορικά τοξωτά παράθυρα της βίλας παντού, με πολυτελή χαρακτηριστικά, όπως η βουκολική ταπετσαρία Fromental, με την οποία -ως γνωστόν συνεργάζεται το Goop. Φυσικά, υπάρχει και bedroom, αλλά και κουζίνα, όπως κάθε κατοικία. Υπαινιγμοί της παραδοσιακής αισθητικής του Palm Beach παρατηρούνται σε μια γωνιακή πολυθρόνα και μια ζωγραφισμένη στο χέρι τοιχογραφία στο beauty room από τους καλλιτέχνες του studio Lilly Pulitzer.

the-colony-hotel-x-goop-028-65244bf76964e.jpg


Στόχος μας ήταν να προσφέρουμε στους επισκέπτες μια καθηλωτική εμπειρία, δίνοντάς τους την αίσθηση πως μεταφέρονται σ' ένα εξοχικό στη νότια Γαλλία, ένα κομψό parisian apartment ή να απολάμβαναν μια απόδραση το Σαββατοκύριακο σ' ένα ξενοδοχείο στο Palm Beach», όπως εξηγεί η Jessica Kamel του Ronen Lev.

Η ομάδα του Ronen Lev πραγματοποίησε σημαντικές αλλαγές ως προς την ανακαίνιση στη βίλα μεσογειακού στιλ της δεκαετίας του 1920, η οποία ανήκε στην οικογένεια Waller, τους αρχικούς ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Colony. Οι σχεδιαστές γκρέμισαν έναν τοίχο, δημιουργώντας μια ανοιχτή κουζίνα που ενώθηκε με το σαλόνι. Στο living room προστέθηκαν καμάρες και εγκαταστάθηκαν συσκευές όπως η σειρά Monogram Appliances (προφανώς η αγαπημένη σόμπα της Gwyneth). Τέλος, εισήχθησαν ροζ και πράσινες μαρμάρινες επιφάνειες Botticelli, οι οποίες συνθέτουν την εκλεπτυσμένη ματαιοδοξία, που η Sarah Wetenhall του Colony Hotel θεωρεί ότι είναι «η επιτομή όλων όσων χαρακτηρίζουν το Colony».

the-colony-hotel-x-goop-069-65244bf89330f.jpg


«Η εστίασή μας ήταν στην προσεκτική επιλογή αρχιτεκτονικών στοιχείων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις τοξωτές λεπτομέρειες και τις οργανικές φόρμες σε όλο το χώρο»
, αναφέρει η Christina Akiskalou του Ronen Lev, συνεχίζοντας: «Η σκόπιμη απόφασή μας να ενσωματώσουμε αυτά τα στοιχεία είχε στόχο να προκαλέσει μια αίσθηση ρευστότητας και χάρης».

Οι επισκέπτες της βίλας Goop μπορούν να απολαύσουν -μεταξύ άλλων- το butler service, μεταφορά με αμάξι στην παραλία και πρόσβαση στην πισίνα, παρόλο που διαμονή στο διαμέρισμα και μόνο είναι αρκετή! Θα έχουν, επίσης, πρόσβαση σ' έναν ατομικό θυρωρό Goop που θα εφοδιάσει τις ντουλάπες με ρούχα G. Label by Goop στα μεγέθη τους πριν από την άφιξή τους. Τα μπάνια θα είναι εφοδιασμένα με προϊόντα περιποίησης δέρματος και σώματος της μάρκας, συμπεριλαμβανομένου του κλασικού απολεπιστικού Microderm Instant Glow του beauty label. Φυσικά, υπάρχει και bar με φαγητό, smoothies και ποτά.

Περιηγηθείτε στην gallery για να ανακαλύψετε περισσότερες φωτογραφίες!

Φωτογραφίες: Carmel Brantley, Elle Decor