fbpixel

Search icon
Search
Η Jennifer Aniston μιλάει στο Allure για όλα αυτά που καμία γυναίκα δεν θέλει να τη ρωτήσουν
PEOPLE & MOMENTS

Η Jennifer Aniston μιλάει στο Allure για όλα αυτά που καμία γυναίκα δεν θέλει να τη ρωτήσουν

Όλα όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη της


Μέσα από μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό Allure, η ηθοποιός Jennifer Aniston, μίλησε στη συντάκτρια, Danielle Pergament για όλα αυτά που έχουν συμβεί στην ενήλικη ζωή της. Πρόκειται για μία γυναίκα που έχει αγαπηθεί από πολλούς, έχει θεωρηθεί το κορίτσι της διπλανής πόρτας, ενώ έχει ακούσει κριτικές για αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της, χωρίς κανένας να ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει. Πριν από ένα χρόνο αποφάσισε να λανσάρει το δικό της brand LolaVie, μια σειρά περιποίησης μαλλιών, η οποία ήθελε να είναι φιλική για το περιβάλλον, να κάνει καλό στα μαλλιά και να μην έχει βλαβερές χημικές ουσίες. 

Jennifer Aniston & Social Media 

«Δεν είμαι καθόλου καλή σε αυτό. Είναι μαρτύριο για εμένα. Ο μόνος λόγος που έφτιαξα ήταν για να προωθήσω τη σειρά ομορφιάς. Έπειτα ήρθε η πανδημία και τελικά η σειρά δεν κυκλοφόρησε όταν περιμέναμε. Έτσι έμεινα κολλημένη με το Instagram. Απλώς δεν μου βγαίνει φυσικά», είπε χαρακτηριστικά για τη σχέση της με τα social media, ενώ αυτήν τη στιγμή ο λογαριασμός της μετράει 40 εκατομμύρια ακολούθους. Μάλιστα δεν διστάζει να δηλώσει χαρούμενη για το γεγονός ότι μεγάλωσε σε μία γενιά που δεν κυριαρχούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαι πραγματικά χαρούμενη που μεγαλώνουμε, χωρίς τα social media στη ζωή μας». Τα νεαρά κορίτσια εξαιτίας των social καθημερινά συγκρίνονται μεταξύ τους και απελπίζονται».

315022995-852909486142979-1197063633112316532-n.jpg

Η ενηλικίωση της 

Μέσα από τα λόγια της μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι η Aniston δεν φοβάται το γεγονός ότι μεγαλώνει ενώ έχει μία πολύ καλή σχέση με το χρόνο: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με το ποια είμαι σήμερα σε σχέση με το πόσο όμορφα ένιωθα τη δεκαετία των 20, των 30 ή και των 40. Πρέπει να πάψουμε να μιλάμε άσχημα για τον εαυτό μας. Θα φτάσεις 65 μια ημέρα και θα σκέφτεσαι πως έμοιαζες υπέροχη στα 53», ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί το πόσο αγαπάει τις ρυτίδες και τα γκρίζα μαλλιά της, «Είμαι περήφανη για τις ρυτίδες και τα γκρίζα μαλλιά μου», είπε. 

Η μητρότητα στη ζωή της

Όλα αυτά τα χρόνια που η Jennifer Aniston βρίσκεται στο προσκήνιο έχουν γραφτεί πολλά, σχετικά με το αν ήθελε ή όχι να γίνει μητέρα. Για πρώτη φορά η ίδια απαντάει ξεκάθαρα, λέγοντας πως πέρασε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της και ότι χρησιμοποίησε κάθε δυνατή μέθοδο για να καταφέρει να αποκτήσει το δικό της παιδί:

«Για να ξεκαθαρίσω. Προσπαθούσα να μείνω έγκυος τότε. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις για εμένα. Κανείς δεν το γνώριζε αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια ακούγονταν φήμες και γίνονταν εικασίες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Έκανα εξωσωματικές, δοκίμαζα διάφορα κόλπα, πείτε ό,τι θέλετε. Το έχω κάνει. Θα έδινα τα πάντα να μου πει κάποιος “Κάνε κατάψυξη ωαρίων. Κάνε στον εαυτό σου αυτή τη χάρη”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Οπότε να ‘μαι σήμερα. Αυτό το πλοίο έφυγε για εμένα».

«Δεν νιώθω ενοχές. Για την ακρίβεια, νιώθω μια μικρή ανακούφιση, επειδή δεν υπάρχει πια το “Μπορώ να κάνω; Ίσως, ίσως”. Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια».
314612137-1729343657452928-3338937988720601482-n.jpg

Την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt αλλά και μετά το διαζύγιό τους, το ένα δημοσίευμα διαδεχόταν το άλλο. Μάλιστα, υπήρξαν έντονες φήμες ότι ο λόγος που χώρισαν ήταν ότι η ίδια ενδιαφερόταν μόνο για την καριέρα της και όχι για μια επικείμενη εγκυμοσύνη, κάτι με το οποίο, ο τότε σύζυγός της ήταν αντίθετος και έτσι ήρθε η ρήξη στον γάμο τους. 

«Με ένοιαζε η καριέρα μου. Θεός φυλάξοι! Μια γυναίκα είναι επιτυχημένη και δεν κάνει παιδιά. Και ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε, που χωρίσαμε, που τελείωσε το γάμος μας ήταν αυτός – ότι εγώ δεν του έκανα παιδιά. Ήταν όλα ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σε αυτό το σημείο. Ένιωθα συγχυσμένη. Έφτασα στο σημείο να γράψω ένα κείμενο (άρθρο της στη Huffington Post το 2016, όπου αναφέρεται στα Μέσα και την εμμονή τους με την εγκυμοσύνη της). Ήμουν τόσο θυμωμένη που δεν μπορούσα άλλο να το αφήνω να διεισδύει στη ζωή μου και να με πονά».

314921025-132176572746143-5962218959909874006-n.jpg

Το διαζύγιο των γονιών της

Μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της ήταν αυτή του διαζυγίου των γονιών της. Η ηθοποιός υπήρξε πολλά χρόνια αποξενωμένη από τη μητέρα της, «Νομίζω πως το διαζύγιο της μαμάς μου, πραγματικά την έκανε χάλια. Τη συγχώρεσα. Συγχώρεσα και τον πατέρα μου. Την οικογένειά μου. Αυτό είναι σημαντικό. Υπάρχει τοξικότητα όταν τους απωθείς, όταν είσαι θυμωμένη μαζί τους. Το έμαθα βλέποντας τη μαμά μου να παραμένει θυμωμένη για χρόνια. Την ευχαρίστησα που μου έδειξε τι να μην γίνω». 

Το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου 

Όσον αφορά την πιθανότητα ενός νέου γάμου, η Aniston δεν το αποκλείει αλλά δεν είναι και κάτι που αναζητάει: «Ποτέ μη λες ποτέ. Αν και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτό. Θα ήθελα μία σχέση. Ποιος ξέρει; Υπάρχουν στιγμές που θέλω κάποιον να με στηρίξει. Θα ήταν πολύ όμορφο να γύριζα σπίτι και να έπεφτα στην αγκαλιά κάποιου για να αποφορτιστώ από μια δύσκολη ημέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά