fbpixel

Search icon
Search
Jennifer Aniston: Γιατί καταθέτει μήνυση σε βάρος του Brad Pitt;
PEOPLE & MOMENTS

Jennifer Aniston: Γιατί καταθέτει μήνυση σε βάρος του Brad Pitt;

Η ώρα της «εκδίκησης» έφτασε για την γνωστή ηθοποιό


Υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, μαγνήτιζαν τα βλέμματα. Η σχέση τους -ωστόσο- έφτασε στο τέλος της τον Ιανουάριο του 2005, όταν η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ξαφνιάζοντάς τους όλους. Όσα ακολούθησαν είναι πλέον γνωστά, με τον ηθοποιό να δημιουργεί τη δική του οικογένεια με την Angelina Jolie, μέχρι να ακολουθήσει ένας ακόμη χωρισμός, με πολλά διαφορετικά επεισόδια.

Τώρα -ωστόσο- ήρθε η στιγμή να «μιλήσει» η Aniston. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ηθοποιός αναμένεται να καταθέσει μήνυση ύψους 100 εκατ. δολαρίων, για «οικονομικές εκκρεμότητες», που αφορούν την εταιρία παραγωγής «Plan B», την οποία είχε ιδρύσει μαζί με τον Pitt, την εποχή που ήταν ζευγάρι.

Νέο «χτύπημα» για τον Pitt!

Η απόφαση της Αniston

jennifer-aniston-and-brad-pitt.jpeg

Η σχέση του Brad Pitt με την Jennifer Aniston πέρασε από πολλά στάδια κι αν και τα τελευταία χρόνια, υπήρξε η αίσθηση πως οι σχέσεις τους είχαν σταθεροποιηθεί σε ένα καλό επίπεδο, η αλήθεια -μάλλον- είναι πολύ διαφορετική. Μάλιστα, υπήρξαν κι αυτοί που έκαναν λόγο ακόμη και για απόπειρα επανασύνδεσης, με την γνωστή ηθοποιό του Hollywood τώρα, να ξεκαθαρίζει το τοπίο με μία κίνηση που έχει τη δική της σημασία. Η Aniston, φέρεται να είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μήνυση ύψους 100 εκατ. δολαρίων, με αφορμή οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν κι αφορούν την εταιρία παραγωγής «Plan B». Ο Pitt και η Aniston είχαν ιδρύσει μαζί τη συγκεκριμένη εταιρία, που μετά τον χωρισμό τους, πέρασε ουσιαστικά στα χέρια του ηθοποιού, με την πρώην αγαπημένη του -από τη μεριά της- να διατηρεί τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας.

Αυτό που την οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση τώρα, είναι το γεγονός ότι ο Pitt ετοιμάζεται να πουλήσει την εταιρία, η οποία ήταν συμπαραγωγός στις ταινίες «The Departed», «12 Years A Slave» και «Moonlight», με την Aniston να μην έχει πάρει στα χέρια της τίποτα από όσα δικαιούταν από τις εισπράξεις των ταινιών, στη διάρκεια των τελευταίων ετών. «Δεν πρόκειται όμως μόνο για χρήματα. Όσον αφορά την Jennifer, αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι η αρχή. Το θέμα είναι ότι ήταν συνδημιουργός και ιδρυτής της Plan B και ενώ τεχνικά πήγε στον Brad, δεν έχει πάρει τα εύσημα που της άξιζαν για το χτίσιμό της από το μηδέν», ανέφερε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην Aniston, σχολιάζοντας την απόφασή της και το τι την οδήγησε σε αυτό το σημείο. «H Jennifer περιμένει τουλάχιστον αναγνώριση και συμμετοχή σε περίπτωση που η πώληση του Brad προχωρήσει, καθώς και την επιλογή να συνεργαστεί με όποιον την αναλάβει. Αν ο Brad θέλει να κάνει το σωστό για την Jennifer, θα βάλει το χέρι στην τσέπη και θα της δώσει μια επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα είναι σταγόνα στον ωκεανό αν η πώληση γίνει», συνέχισε.

Μία σχέση, πολλά επεισόδια

1-dugge.jpg

Έχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια, από τη στιγμή που αποφάσισαν να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, ωστόσο, ακόμη και σήμερα ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston αποτελούν θέμα συζήτησης. Οι δύο ηθοποιοί, συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1994, την εποχή που η Αniston ήταν σε σχέση με τον Tate Donovan και ο Pitt με την Gwyneth Paltrow, αλλά, χρειάστηκε να περάσουν περίπου τέσσερα χρόνια για να ξεκινήσει η σχέση τους. Το πρώτο διάστημα, προσπαθούσαν να αποφύγουν με κάθε τρόπο τις κοινές εμφανίσεις και η πρώτη τους δημόσια παρουσία, ήταν τον Σεπτέμβρη του 1999, όταν έφτασαν μαζί στα Βραβεία Emmy, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Δύο μήνες αργότερα, ακολούθησε η ανακοίνωση του αρραβώνα τους, στη διάρκεια συναυλίας του Sting στη Νέα Υόρκη, ενώ παντρεύτηκαν στο Μαλιμπού, σε μία τελετή με ελάχιστα πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον.

Η σχέση τους έμοιαζε να είναι ιδανική, καθώς απέκτησαν και το δικό τους σπίτι, ωστόσο, σύντομα έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα σύννεφα. O Brad Pitt ήρθε πολύ κοντά με την Angelina Jolie στα πλαίσια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith» και για πολλούς, η ηθοποιός ήταν η πέτρα του σκανδάλου, καθώς τότε ήταν που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε ενός μεγάλου έρωτα. Τον Ιανουάριο του 2005, ο Pitt και η Aniston ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους επίσημα, ζητώντας κατανόηση από όλους και δεν πέρασε πολύς καιρός, για την πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού με την Jolie. Το -πρώην- ζευγάρι επικαλέστηκε ανεπίλυτες διαφορές και τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς εκδόθηκε το διαζύγιο, για να μπει ένα οριστικό φινάλε σε αυτή την ιστορία. Μπορεί ορισμένοι να διατηρούσαν την ελπίδα ότι θα υπήρχε επανασύνδεση με την Aniston τα τελευταία χρόνια, μετά τον -επεισοδιακό- χωρισμό με την Jolie, όμως, η κίνηση της ηθοποιού τώρα έρχεται να μας δείξει κάτι τελείως διαφορετικό! Ένας ακόμη μεγάλος έρωτας, ένα ακόμη ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, καταλήγει στα δικαστήρια και θα λύσει εκεί τις διαφορές του...