fbpixel

Search icon
Search
Η ιστορική Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου έρχεται τον Οκτώβριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

Η ιστορική Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου έρχεται τον Οκτώβριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Tην Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής


Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης υποδέχεται ξανά την ιστορική και διάσημη Royal Philharmonic Orchestra του Λονδίνου, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής, σε μια μοναδική συναυλία για την οποία η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού: www.tch.gr

petrenko-vasily.jpg
Petrenko Vasily

Μετά από 22 χρόνια, η Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου, μια από τις κορυφαίες του κόσμου, επιστρέφει στη σκηνή του Ο.Μ.Μ.Θ. και τη Θεσσαλονίκη στο τέλος της ευρωπαϊκής της περιοδείας, συμπράττοντας με τον διακεκριμένο μαέστρο Vasily Petrenko και τον διάσημο βιολονίστα Sergei Krylov, σε κορυφαία έργα κλασικού ρεπερτορίου των Prokofiev, Bruch και Sibelius.

Η διάσημη στην υφήλιο Φιλαρμονική θα παρουσιάσει κορυφαία έργα κλασικού ρεπερτορίου, αναδεικνύοντας το ύφος και τις μουσικές τους απαιτήσεις.

Ερμηνεύοντας στους σημαντικότερους μουσικούς χώρους του κόσμου έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη από την Άπω Ανατολή έως τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Το θρυλικό σύνολο θα διευθύνει ο διακεκριμένος μαέστρος Vasily Petrenko, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της γενιάς του, ενώ την ορχήστρα συνοδεύει ο διάσημος βιολονίστας Sergej Krylov που έχει επίσης καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ταλαντούχους της εποχής του.

mmth-rpo-768x288.jpg

Συντελεστές:

Royal Philharmonic Orchestra

Sergej Krylov-Βιολί

Vasily Petrenko-Διεύθυνση Ορχήστρας.

Πρόγραμμα Συναυλίας:

Α’ Μέρος:

S. Prokofiev: Classical Symphony

Μ. Bruch: Violin Concerto (σολίστ: Sergej Krylov)

B’ Μέρος:

J. Sibelius: Symphony No.2


Για εισιτήρια πατήστε εδώ

Info: Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μεγάλες Ορχήστρες στο Μέγαρο. Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου.