fbpixel

Search icon
Search
Η φανταστική θέα είναι ο λόγος για τον οποίο λατρέψαμε αυτό το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη
INTERIORS

Η φανταστική θέα είναι ο λόγος για τον οποίο λατρέψαμε αυτό το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη

Σχεδιασμένο από την interior designer, Emma Donnersberg


Η interior designer Emma Donnersberg με έδρα το Παρίσι αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες της γενιάς της, εμπνέοντας τους λάτρεις του είδους για έναν υπέροχο και απίστευτα κομψό διάκοσμο. Ανατρέχοντας στα έργα της, παρατηρεί κανείς το μεράκι και την αγάπη που τρέφει για τον χώρο της αρχιτεκτονικής, χρησιμοποιώντας υλικά και διακοσμητικές πινελιές που δημιουργούν ένα unique σκηνικό σε κάθε κατοικία.

Πρόσφατα, ταξίδεψε έως τη Νέα Υόρκη, εκεί όπου κλίθηκε να διαμορφώσει ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για μια φωτεινή κατοικία, που πλέον βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία μιας νεαρής οικογένειας, η οποία θέλησε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της σε ένα μοντέρνο περιβάλλον.

Step inside!
tribeca-5.jpg


Δίνοντας τεράστια βάση στα χρώματα και στα υλικά κατασκευής, η διακοσμήτρια επέλεξε -μετά από συζήτηση με την οικογένεια που αγόρασε το σπίτι- να κινηθεί σε safe τακτικές, προκειμένου να εξασφαλίσει αρμονία, απόλυτη λειτουργικότητα και σίγουρα ένα σύγχρονο και παράλληλα διαχρονικό αποτέλεσμα. Έτσι, λοιπόν, έστρεψε όλο της το ενδιαφέρον στον μινιμαλιστικό διάκοσμο κι έτσι προτίμησε το λευκό σαν βασικό χρώμα, δίνοντάς του μοντέρνα διάσταση κι ενδιαφέρον με γκρίζους τόνους.

Με ένα γενικό house tour, γίνεται ολοκάθαρα η μινιμαλιστική τακτική που ακολούθησε η designer στη διακόσμηση όλων των χώρων, καθώς κινήθηκε σε μια παλέτα basic αποχρώσεων, μεταξύ των οποίων το λευκό, το μπεζ και το μαύρο. Εξαιρετικά σημαντική προσθήκη, επίσης, αποτελεί το ξύλο σε διάφορα στιλ και ποικίλους χρωματικούς τόνους, που πρωταγωνιστεί στο όλο decor δίνοντας χαρακτήρα και απερίγραπτη διάσταση.

Οι χώροι είναι πραγματικά υπέροχα φωτισμένοι, ενώ όλα είναι τόσο προσεγμένα και σωστά τοποθετημένα, φανερώνοντας τις γνώσεις της Donnersberg στο έπακρο. Με αφοσίωση στα απλά υλικά, το μοντέλο οραματίστηκε ένα cozy περιβάλλον, το οποίο θα εξέπεμπε χαρά κι αισιοδοξία.

tribeca-3.jpg


Ο τέλειος φωτισμός οφείλεται στις μεγάλες τζαμαρίες που υπάρχουν στην πρόσοψη του σπιτιού, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ! Με αυτόν τον τρόπο, έχει εξασφαλιστεί μια ανοιξιάτικη αύρα σε κάθε γωνιά του διαμερίσματος, ενώ τους πιο χειμερινούς μήνες τα παράθυρα καλύπτονται από κουρτίνες με πολυτελές ύφασμα, σε εξίσου γήινες αποχρώσεις.

Πέρα από το πανέμορφο σαλόνι, έχει δημιουργηθεί μια ευήλια και ultra modern κουζίνα, η οποία ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητά της, όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Όλα βασίζονται στην άνεση και αυτό είναι εμφανές σε κάθε σημείο. Ένα τρανό παράδειγμα για το πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει light-filled γωνίες, με επίκεντρο τη σύγχρονη αισθητική και τα μινιμαλιστικά vibes.

Οι μοκέτες, οι κολώνες και οι επιφάνειες από μάρμαρο κάνουν το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο εκλεπτυσμένο και luxury looking. Οι γεμάτες τέχνη πινελιές φαίνεται να είναι η ιδανική προσθήκη από χώρο σε χώρο, δίνοντας ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα και κάνοντας τα δωμάτια πολύ πιο σύγχρονα και προσαρμοσμένα στο σήμερα. Ένα glam σκηνικό με επιρροές από το παρελθόν και κλασική φινέτσα είναι αυτό ακριβώς που αποτυπώνει το σπίτι.

tribeca-2.jpg
Ανατρέξτε στην gallery για να ανακαλύψετε περισσότερες φωτογραφίες του υπέροχου διαμερίσματος!

Φωτογραφίες: AD