fbpixel

Search icon
Search
Golden List: 6+1 προτάσεις για να ξεκινήσετε μοναδικά τη νέα χρονιά
MAGAZINE

Golden List: 6+1 προτάσεις για να ξεκινήσετε μοναδικά τη νέα χρονιά

Μικρές προσθήκες και συνήθειες που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας


Η νέα χρονιά φέρνει μαζί νέες ιδέες και προτάσεις που θα μας βοηθούν να γυρίσουμε σελίδα σε ό,τι πλέον δεν μας ικανοποιεί. Παρακάτω, θα ανακαλύψετε μικρές προσθήκες και συνήθειες που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας.

It's Giftmas

9780500025840-karl-lagerfeld-a-life-in-houses-packshot2-1.webp

Το βιβλίο “Karl Lagerfeld: A Life in Houses” δε θα κυκλοφορήσει μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2024, οπότε προπαραγγείλτε το τώρα ή ζητήστε το καθυστερημένα ως χριστουγεννιάτικο δώρο, γιατί έχω την αίσθηση ότι θα είναι ανεπανάληπτο. Η σπάνια αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει όλα τα σπίτια και τα διαμερίσματα του αείμνηστου σχεδιαστή στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

Seeking Perfection

10-1.jpg

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νεσεσέρ με τα καλύτερα πινέλα μακιγιάζ, τότε επενδύστε σε αυτά της Bobbi Brown. Επιλέξτε πρώτα τα βασικά, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε ένα basic makeup look. Σταδιακά, μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας, αποκτώντας τα κατάλληλα εργαλεία που θα κάνουν το μακιγιάζ σας να μη διαφέρει από το επαγγελματικό.

Just Keep Walking

shutterstock-1037436499.jpg

«Το περπάτημα ενισχύει τη δημιουργικότητα»: οι ερευνητές επιβεβαιώνουν αυτό που οι φιλόσοφοι ήδη γνώριζαν. Ο Νίτσε, ένας σχεδόν φανατικός περιπατητής, κάποτε έγραψε ότι: «Όλες οι πραγματικά σπουδαίες σκέψεις έρχονται μέσα από το περπάτημα». Υπάρχει μια σημαντική σύνδεση ανάμεσα στο περπάτημα και στη δημιουργική σκέψη.

Reverse It

18370470.jpg

Η κρέμα Super Anti-Aging Neck and Décolleté της Dr. Barbara Sturm είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη Super Anti-Aging σειρά και περιέχει υψηλή συγκέντρωση ισχυρών συστατικών που στοχεύουν στις ανάγκες του λαιμού και του ντεκολτέ. Για να μην έχετε αφυδάτωση, ρυτίδες, λεπτές γραμμές, υπερμελάγχρωση και απώλεια ελαστικότητας. Θα τη βρείτε στο Idolo Spa.

SKG’s New Hotspot 

413872006-333560326175902-6730657014817744186-n.jpg

Αν κάποιος είναι λάτρης της κουζίνας Nikkei, τότε σίγουρα καταλαβαίνει ότι στη Cevicheria είναι στο σωστό μέρος. Αν πάλι κάποιος θέλει να τη δοκιμάσε για πρώτη φορά, είναι το καταλληλότερο μέρος! Άνοιξε στην οδό Κατούνη 28.

You’re Not Ruining My Mood

shutterstock-2257137727.jpg

Αν και χρησιμοποιώ ασταμάτητα τα social media, κάνω πλέον unfollow σε λογαριασμούς που το περιεχόμενό τους δε μ’ ενδιαφέρει πια. Σταματήστε να ακολουθείτε όποιον δε σας φέρνει χαρά, όποιον σας βάζει σε διαδικασία κακού σχολιασμού και δε σας εμπνέει. Χρησιμοποιήστε το Instagram στρατηγικά και πάψτε να ακολουθείτε λογαριασμούς, influencers ή οποιονδήποτε άλλον, ο οποίος δε σας κάνει να αισθάνεστε κάτι καλό ή που το content που παράγει δεν είναι σχετικό μ’ εσάς.

The More, The Merrier

clinique-high-impact-high-fi-mascara.webp

Με τη High Impact High-Fi Full Volume Mascara της Clinique βλέπεις 230% περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες, με εξαιρετικά ενισχυμένες χρωστικές που χαρίζουν έντονο χρώμα για υψηλής απόδοσης αποτέλεσμα σε μία εφαρμογή. Την έχω λατρέψει!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024