fbpixel

Search icon
Search
Γιατί υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την Jennifer Aniston μετά την απώλεια του Matthew Perry;
PEOPLE & MOMENTS

Γιατί υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την Jennifer Aniston μετά την απώλεια του Matthew Perry;

Σε δύσκολη κατάσταση η πασίγνωστη ηθοποιός...


Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Matthew Perry βύθισε στο πένθος τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά του όλα τα τελευταία χρόνια, αλλά ακόμη και τους fans του, που τον είχαν αγαπήσει μέσα από τον  iconic ρόλο του στην αγαπημένη σειρά «Friends». Ο γνωστός ηθοποιός, που κλήθηκε να δώσει σκληρές μάχες στη ζωή του και να παλέψει με πολλούς δαίμονες, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 54 του χρόνια, στην κατοικία του στο Λος Άντζελες, προκαλώντας ένα τεράστιο σοκ στον λαμπερό κόσμο του Hollywood.

Φυσικά, η απώλειά του επηρέασε σημαντικά και τους πρώην συμπρωταγωνιστές του στη θρυλική σειρά, με την Jennifer Aniston να βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση τις τελευταίες ημέρες. Για ποιο λόγο εκφράζεται μεγάλη ανησυχία για την ηθοποιό;

Δύσκολες στιγμές για όλους!

Η δεύτερη απώλεια και η ανησυχία

Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 54 του χρόνια, στο υδρομασάζ της κατοικίας του στο Λος Άντζελες κι όλα δείχνουν, ότι πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή. Οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι του Matthew Perry, έπειτα από κλήση για καρδιακή ανακοπή, ωστόσο, ήταν ήδη αργά, με τον διάσημο ηθοποιό να αφήνει την τελευταία του πνοή εντελώς ξαφνικά. Εκτός από την οικογένειά του, αμέσως ειδοποιήθηκαν και οι συμπρωταγωνιστικές του, στην σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, με την Jennifer Aniston να είναι από την πρώτη στιγμή σοκαρισμένη. Λίγους μήνες μετά την απώλεια του πατέρα της, η διάσημη ηθοποιός κλήθηκε ξανά να αντιμετωπίσει μία παρόμοια κατάσταση, καθώς οι δυο τους είχαν δημιουργήσει μία στενή σχέση και είναι ενδεικτικό, πως η εικόνα της στην κηδεία του Perry ήταν πολύ κακή.


Άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον της, αλλά και πολλά ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες, σημειώνουν πως η κατάσταση της Aniston είναι ανησυχητική και εξαιρετικά κακή, με το Page Six να υποστηρίζει ότι η διάσημη ηθοποιός έχει επηρεαστεί βαριά από τον θάνατο του και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Από τους πέντε πρωταγωνιστές των Friends, η Jennifer Aniston και η Courteney Cox είναι εκείνες που έχουν κλονιστεί περισσότερο. Η Jennifer είναι πιθανότατα αυτή που πασχίζει περισσότερο. Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια γι' αυτήν, μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο. Ακόμα δεν έχει έχει συνέλθει εντελώς και τώρα αυτό τη συνέτριψε», σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ, επικαλούμενο πρόσωπο που είναι κοντά στην ηθοποιό κι εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάστασή της.

Η γνωριμία-σταθμός

0-screening-of-the-nbc-original-movie-serving-in-silence-the-margarethe-cammermeyer-story.jpg

Πέρασαν αμέτρητες στιγμές μαζί, στο πλαίσιο των γυρισμάτων των «Friends». Βίωσαν μοναδικές στιγμές, εύκολες και δύσκολες, είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν, να εξελίσσονται, να περνούν από πολλά διαφορετικά στάδια. Η Jennifer Aniston και ο Matthew Perry ανέπτυξαν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση όλα αυτά τα χρόνια και δεν ήταν λίγες οι φορές που μίλησαν με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον, σε συνεντεύξεις τους. Το 2004, η Aniston δέχθηκε μία ερώτηση για το πώς θα αισθανόταν αν έχανε τον αγαπημένο της φίλο και η σκέψη αυτή από μόνη της, της είχε προκαλέσει απίστευτη συγκίνηση. Ήταν πολύ-πολύ φορτισμένη και αδυνατούσε να δώσει απάντηση, σε μία στιγμή που αυτό το ενδεχόμενο δεν έμοιαζε ρεαλιστικό, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τώρα, η γνωστή ηθοποιός καλείται να διαχειριστεί την απώλεια ενός ακόμη αγαπημένου της προσώπου κι όπως φαίνεται, για την ώρα είναι πολύ-πολύ δύσκολα τα πράγματα. 

'Ηταν ο άνθρωπος που στάθηκε όσο κανείς άλλος δίπλα στον Perry, όταν ο εθισμός του έγινε εμφανής στους συμπρωταγωνιστές του. Ήταν εκείνη που τον βοήθησε να βγει από όλο αυτό ή που τουλάχιστον προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα όσο το δυνατόν πιο ασφαλές περιβάλλον γι' αυτόν. «Ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά μου. Ξέρετε, της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι' αυτό», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ο ηθοποιός στην Diane Sawyer πριν από περίπου ένα χρόνο. 

1-screening-of-the-nbc-original-movie-serving-in-silence-the-margarethe-cammermeyer-story.jpg


O Perry υπήρξε ερωτευμένος μαζί της. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων τρία χρόνια πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την κωμική σειρά και της ζήτησε να βγουν, ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε ευγενικά. «Εκείνη αρνήθηκε, αλλά είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε φίλοι κι εγώ αρχικά της είπα πως δεν μπορεί να συμβεί αυτό», έχει πει, γυρίζοντας μερικά χρόνια πίσω, σε μία ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο. Τελικά, η ζωή είχε άλλα σχέδια και για τους δύο, καθώς ανέπτυξαν έναν πολύ-πολύ όμορφο και ιδιαίτερο δεσμό, με την Aniston να αποτελεί το στήριγμα του Perry σε δύσκολες περιόδους. Η απώλεια πονάει πολύ και η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της να εκφράζουν την ανησυχία τους γι' αυτήν...