fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Get softer skin: Πώς θα αποκτήσετε βελούδινη επιδερμίδα την ώρα που κάνετε ντουζ

Αποκομίστε τα μέγιστα αποτελέσματα από κάθε διαδικασία


Get softer skin: Πώς θα αποκτήσετε βελούδινη επιδερμίδα την ώρα που κάνετε ντουζ

Η φροντίδα των μαλλιών μπορεί να είναι η προτεραιότητα σας κάθε φορά που μπαίνετε στο ντους, αλλά μην ξεχνάτε τον καθαρισμό και την περιποίηση του υπόλοιπου σώματος. Καθώς οι ψυχρότερες θερμοκρασίες είναι εδώ μπορεί να αντιμετωπίσετε ξηρότητα και τάση για ξεφλούδισμα, επομένως μπορεί να είναι απαραίτητο να ενισχύσετε τη ρουτίνα περιποίησης του σώματος σας. Με τα κατάλληλα tricks, το ντους μπορεί να εξελιχθεί από μια πρωινή ή βραδινή τελετουργία σε ένα σπα στο σπίτι που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει λαμπερό δέρμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αποκτήστε πιο απαλό δέρμα  με αυτά τα πέντε απλά βήματα, και δείτε το δέρμα σας να λάμπει από μέσα προς τα έξω.

116752106-2410466725913491-4621517582400440160-n.jpg
@necessaire

Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό ντους με ατμό αλλά το σώμα σας δεν το αντιλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο. Το ζεστό νερό μπορεί να βλάψει τον φραγμό κερατίνης του σώματος, αφήνοντας το δέρμα σας ερεθισμένο και ξηρό. Το κρύο ή χλιαρό νερό διατηρεί ανέπαφα τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος σας, δημιουργώντας τον τέλειο «καμβά» για μια πιο λαμπερή εμφάνιση. Αυτό ακριβώς που επιθυμείτε, δηλαδή.

Πείτε «ναι» σε ένα ενυδατικό καθαριστικό

Ένα από τα απαραίτητα συστατικά μιας καλής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας είναι το καθαριστικό σας. Όπως και με το πλύσιμο του προσώπου, εάν το καθαριστικό σώματος έχει πάρα πολλά σκληρά συστατικά, θα αφαιρέσει την υγρασία του δέρματος. Όταν, λοιπόν, επιλέγετε ένα τέτοιο προϊόν αναζητήστε θρεπτικά συστατικά όπως η αλόη βέρα και διάφορα έλαια που παγιδεύουν την υγρασία. Ακόμη προϊόντα με μείγμα από αμινοξέα θα σας χαρίσουν πλούσιο, απαλυντικό αποτέλεσμα χωρίς να αφαιρούν τα απαραίτητα στοιχεία από την επιδερμίδα σας. Οι καταπραϋντικές και οι καθαριστικές ιδιότητες οφείλουν να γίνουν οι δικοί σας σύμμαχοι.

See the products

 Try me

Try me

Lily & Magnolia Blossom Body Lotion, Molton Brown

BUY ME
 Aqua plus

Aqua plus

Ενισχυμένη Κρέμα Σώματος, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 The ingredients

The ingredients

Λοσιόν Σώματος Aloe Soothe, Vaseline, Hondos Center

BUY ME

Κάντε ήπια απολέπιση

Η απολέπιση όχι μόνο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αλλά βοηθά στον καθαρισμό των πόρων από τη βρωμιά και τον ιδρώτα που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρίζοντας τους ρύπους, έχετε πιο απαλό, πιο υγιές δέρμα. Ωστόσο, η υπερβολική απολέπιση μπορεί επίσης να είναι επιζήμια. Χρησιμοποιήστε ένα scrub χωρίς μικροσφαιρίδια – που μπορεί να προκαλέσουν μικροσκοπικά σκισίματα στο δέρμα σας - και επιλέξτε κάποιο χημικό peeling. Θα λάβετε υπέροχα οφέλη χωρίς καν να ταλαιπωρήσετε το δέρμα σας.

scrub.jpg

Ξυριστείτε 

Αν και μπορεί να μην πιστεύετε ότι το ένα κακό ξυραφάκι μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα, οι ειδικοί λένε πως πολλές φορές το ξύρισμα οδηγεί σε ανώμαλο και ερεθισμένο δέρμα. Αποφύγετε αυτό το αποτέλεσμα μεταβαίνοντας σε ένα ξυραφάκι με περισσότερες λεπίδες για πιο "στενό" κόψιμο και λιγότερους ερεθισμό. Φυσικά, αν θέλετε να κάνετε αποτρίχωση με κερί ή λέιζερ τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα και λειτουργούν σίγουρα υπέρ σας. Εκεί, όχι μόνο τα αποτελέσματα είναι μακροπρόθεσμα αλλά και το δέρμα σας είναι πάντα υγιές. 

Ενυδατωθείτε ενώ το δέρμα σας είναι υγρό

Αντί να ενυδατώνεστε έξω από το ντους, εφαρμόστε τη λοσιόν σας όσο είστε ακόμα μέσα (αφού κλείσετε το νερό, φυσικά). Η ενυδάτωση ενώ το δέρμα σας είναι ελαφρώς υγρό, παγιδέυει επιπλέον νερό και δίνει το extra boost που χρειάζεστε. Επιλέξτε κάποια κρέμα σώματος με λάδι καρύδας και σκουαλάνιο, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που δίνει στο δέρμα μια υγιή λάμψη. Το βούτυρο καριτέ είναι ένα ακόμη συστατικό που σίγουρα θα λατρέψετε μόλις δοκιμάσετε.