fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Summer glow: 11+1 body scrubs για απαλό δέρμα από την πρώτη εφαρμογή

Μυρωδιές και υφές που εντυπωσιάζουν


Summer glow: 11+1 body scrubs για απαλό δέρμα από την πρώτη εφαρμογή

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να θυμόμαστε να κάνετε την απολέπιση του σώματος ως τακτικό μέρος της ρουτίνας σας, αλλά μην αφήσετε τη ραστώνη του καλοκαιριού να σας καταβάλει. Η τακτική απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων κάνει το θαμπό δέρμα παρελθόν και είναι ένα ουσιαστικό βήμα για την αποφυγή της ξηρότητας. Έτσι, μπορεί η ενυδατική κρέμα να είναι το must-go προϊόν σας αλλά αν υπάρχουν συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα που την εμποδίζουν, τότε η λοσιόν σας δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Πιστέψτε μας, αυτά τα λίγα επιπλέον λεπτά που αφιερώνονται στην απολέπιση στο ντους μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά όταν πρόκειται για μια λεία λαμπερή επιδερμίδα. 

best-scrubs-self-tanners.jpg

The products

Cherry Almond Body Scrub, Aveda: Αποκτήστε βελούδινη επιδερμίδα με το 98% φυσικής προέλευσης και vegan προϊόν που θα σας ενθουσιάει. Περιέχει ένα απαλό μίγμα από απολεπιστικούς παράγοντες καρυδιού & μπαμπού, ένα θρεπτικό εκχύλισμα από άνθη κερασιάς & έλαιο αμυγδάλου και έτσι απομακρύνει νεκρά κύτταρα και μαλακώνει την επιδερμίδα. Ταυτόχρονα σας πλημμυρίζει με το μεθυστικό άρωμα από 38 αγνά εκχυλίσματα λουλουδιών και βοτάνων. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. 

Geranium Leaf Body Scrub, Aesop: Ένα αναζωογονητικό μείγμα από ελαφρόπετρα, μίσχους μπαμπού και βοτανικά έλαια με καθαριστικές ιδιότητες που απομακρύνει τα κουρασμένα κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και απαλή, έτοιμη για ενυδάτωση.

Foaming Scrub, Zoniou: Το αφρόλουτρο Scrub με ενεργό άνθρακα για καθαρισμό και απολέπιση του σώματος θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια. Εμπλουτισμένο με κόκκους φυσικής προέλευσης και σωματίδια ενεργού άνθρακα που απορροφούν τις τοξίνες και αφήνουν το δέρμα ιδανικά απαλό.

Vitamin E Body Scrub, Jo Malone London: Πολυτελής αναζωογόνηση για την επιδερμίδα με στοιχεία που θα σας χαρίσουν όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σας. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και προσφέρει λάμψη στη στιγμή.

Buff Ryder Exfoliating Body Scrub, Fenty Skin: Μαλακώστε τις σκληρές περιοχές της επιδερμίδας με αυτή τη θεραπεία που είναι εμπνευσμένη από τα τροπικά συστατικά. Ένα απαλό, αποτελεσματικό μείγμα απολεπιστικών παραγόντων και ενζύμων φρούτων αποτελεί τη βάση για αυτό το απολαυστικό scrub σώματος που λειαίνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και μεταξένια. Το πλούσιο βούτυρο καριτέ και τα περιποιητικά έλαια προσθέτουν μια πινελιά θρέψης.

Body Scrub Cream, Tzimas Cosmetics: Καθαρίζει σε βάθος και φρεσκάρει το δέρμα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και προσφέρει λείανση στο δέρμα. H άμεση και αποτελεσματική του δράση θα σας προσφέρει την τέλεια απολέπιση στη στιγμή.

 Full moon

Full moon

Vitamin E Body Scrub, Jo Malone London, Hondos Center

BUY ME
 Purifying effect

Purifying effect

Geranium Leaf Body Scrub, Aesop, Sephora

BUY ME
 Detox perfection

Detox perfection

Foaming Scrub, Zoniou

BUY ME
 Nature lovers

Nature lovers

Cherry Almond Body Scrub, Aveda, Hondos Center

BUY ME
 Top choice

Top choice

Buff Ryder Exfoliating Body Scrub, Fenty Skin, Sephora

BUY ME
 Special granules

Special granules

Body Scrub Cream, Tzimas Cosmetics

BUY ME

Sugar Body Scrub, Sephora Collection: Με σύνθεση που βασίζεται κατά 96% σε φυσικά συστατικά, αυτό το sugar body scrub τ περιέχει καστανή ζάχαρη και έλαιο Moringa. Απολεπίζει την επιδερμίδα απομακρύνοντας τους ρύπους και αφήνοντας τη επιδερμιδα λεία και καθαρή. Αυτό το scrub σώματος με ζάχαρη λειαίνει την υφή της επιδερμίδας απομακρύνοντας απαλά τα νεκρά κύτταρα. Η επιδερμίδα καθαρίζει, αποκτά πιο απαλή υφή και βελτιωμένη όψη. Χάρη στην υφή που λιώνει, μαλακώνει την επιδερμίδα και ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Scrub Σώματος Royal Honey με Θαλάσσια Άλατα, Apivita: Με άλατα Νεκράς Θάλασσας και ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι που απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας αίσθηση αναζωογόνησης, αυτό το scrub θα σας μαγέψει. Το θυμαρίσιο μέλι, το βούτυρο κακάο, το αμυγδαλέλαιο και το ελαιόλαδο θρέφουν την επιδερμίδα και την αφήνουν εξαιρετικά απαλή και βελούδινη, ενώ το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας από την Apigea και η βιταμίνη Ε ενυδατώνουν, προστατεύουν και ανακουφίζουν από ερεθισμούς.  

Black Pepper Body Scrub Bar, Molton Brown: To Scrub Bar είναι ένα ενυδατικό προϊόν απολέπισης σώματος, με σύνθεση που περιέχει κόκκους μαύρου πιπεριού χαρίζει στην επιδερμίδα μια πιο φρέσκια εμφάνιση και άρωμα βοτάνων από βασιλικό και κόλιανδρο δίνει ένα δροσερό άρωμα.

Copenhagen 10 Icy Berries Body Scrub, Natura Siberica: Mε σύνθεση από 10 παγωμένα μούρα καθαρίζει το δέρμα και συμβάλλει στην διαμόρφωση μιας λεπτής σιλουέτας. Το ashberry (είδος μούρου) και το βατόμουρο είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία που διεγείρουν τις διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος αφήνοντας μια αίσθηση ενέργειας και νεότητας.

Exfoliating Rose Sugar Scrub, Lancome: Aφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, χαρίζει ομαλή και ομοιόμορφη υφή στην επιδερμίδα, αφήνοντας ένα άνετο και λαμπερό αποτέλεσμα. Με την πολυτέλεια της υφής του και το υπέροχο άρωμα του είναι σίγουρο πως θα "κολλήσετε" από την πρώτη στιγμή.

Κρεμώδες Scrub, Korres: Οι φυσικοί κόκκοι ελιάς καθαρίζει το δέρμα και απομακρύνουν αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα. Εμπλουτισμένο με πολύτιμο αντιοξειδωτικό εκχύλισμα από κύτταρα φύλλων ελιάς, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ενεργή αλόη, τονώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την υγιή της εμφάνιση.

 Greek product

Greek product

Scrub Σώματος Royal Honey με Θαλάσσια Άλατα, Apivita, Hondos Center

BUY ME
 Removing pollutants

Removing pollutants

Sugar Body Scrub, Sephora Collection, Sephora

BUY ME
 Fresh feeling

Fresh feeling

Black Pepper Body Scrub Bar, Molton Brown, Attica

BUY ME
 Antioxidant results

Antioxidant results

Copenhagen 10 Icy Berries Body Scrub, Natura Siberica, Attica

BUY ME
 Shine on

Shine on

Exfoliating Rose Sugar Scrub, Lancome, Attica

BUY ME
 Olive product

Olive product

Κρεμώδες Scrub, Korres, Attica

BUY ME