fbpixel

Search icon
Search
For Travel Lovers: Τα apps που με μερικά μόνο clicks μπορούν να σας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου
ESCAPE

For Travel Lovers: Τα apps που με μερικά μόνο clicks μπορούν να σας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου

Αξίζει να τις κατεβάσετε στο κινητό σας & να μαγευτείτε από τη γοητεία ξεχωριστών τόπων


Καθώς τα σχέδια πολλών από εμάς αλλάζουν λόγω των συνθηκών και τα ταξίδια έχουν βγει προσωρινά από το lifestyle μας, ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να αναπληρώσουμε αυτό το κενό που μας απογοητεύει ιδιαίτερα. Γεμίζοντας τις free στιγμές μας στο σπίτι, η αλήθεια είναι πως το smartphone έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας και πάντα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για να πάρει τη θέση του στην οθόνη αυτού. Ωστόσο εάν εσείς νιώθετε πως έχετε ξεμείνει από ιδέες, ήρθε η στιγμή να πατήσετε download στα κορυφαία travel apps που θα σας υπενθυμίσουν το ξεχωριστό συναίσθημα του να ταξιδεύεις, καθώς και θα σας κάνουν να γεμίσετε το μυαλό σας με όνειρα και φαντασία για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον γεμάτο εξορμήσεις από τόπο σε τόπο.

Discover & download them!

Drive & Listen

Η ολοκαίνουρια εφαρμογή αυτής της λίστας έχει να γίνει must-use σε ανύποπτο χρόνο από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να ταξιδεύουν σε όλες τις μεγαλουπόλεις του πλανήτη χωρίς καν να βγουν από το σπίτι τους, χάρη στη virtual πραγματικότητα που προσφέρει και την ολοζώντανη εικόνα οποιασδήποτε χώρας αναζητηθεί. Όταν τα φανάρια δείχνουν πράσινο, μπορείτε να ξεκινήσετε τη βόλτα με το εικονικό σας αυτοκίνητο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που έχετε επιλέξει, ενώ ακούγεται στο background μουσική από κάποιο γνωστό ραδιόφωνο που εκπέμπει εκεί. So cool!

drive-d.jpg
Drive & Listen

Duolingo

Πάνω από εβδομήντα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κατεβάσει το Duolingo, μια δωρεάν και απίστευτα καλοφτιαγμένη εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών. Παρόλο που δεν μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή διδασκαλία ξένων γλωσσών, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος κι ένας ιδιαίτερος οδηγός για να μάθει κανείς τα βασικά ή να φρεσκάρει τη γραμματική και το λεξιλόγιό του. Όπως ακριβώς και με τα παιχνίδια, το app αυτό σας καθοδηγεί αναλόγως με το level που πρέπει να ολοκληρώσετε πριν προχωρήσετε. Μέσα από τη χρήση του, σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε δωρεάν τον τρόπο έκφρασης των χωρών που επιθυμείτε να επισκεφθείτε κάποια στιγμή στο μέλλον, αυξάνοντας τα πνευματικά σας επίπεδα και κάνοντάς πιο έτοιμους από ποτέ.

Ascape VR: Travel - 360 ° World Traveler

Μια ακόμα εφαρμογή που μπορεί να σας οδηγήσει κυριολεκτικά όπου μπορεί να ταξιδέψει ο νους σας, απλά και μόνο από τον καναπέ σας. Ένα virtual εγχειρίδιο για όλους εσάς που ψάχνετε μανιωδώς για πολιτισμούς που δε γνωρίζετε, ξεκινώντας από το μηδέν την περιπλάνησή σας. Μπορείτε να πάθετε τα πάντα και να αποκτήσετε γνώσεις που αφορούν στην ιστορία, τον πολιτισμό, τις τέχνες, ακόμα και την by night εκδοχή του τόπου που θα τοποθετήσετε στην μπάρα αναζήτησης. Ένα 360 ° ταξίδι που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό και δε θα μπορείτε να ξεκολλήσετε ούτε λεπτό από την οθόνη του κινητού σας!

frangie-ashley-galore-1024x576.jpg

Sites in VR

Δεν έχετε καταφέρει ακόμα να ταξιδέψετε στα πιο διάσημα μνημεία του κόσμου; Don't worry διότι το Sites in VR έχει τη λύσει για εσάς που πάντα θαυμάζατε την ανατριχιαστική γοητεία των top αξιοθέατων, μεταξύ των οποίων ο πύργος του Eifel, οι πυραμίδες της Αιγύπτου, καθώς και τα πιο ιστορικά μουσεία της Ρώμης και του Λονδίνου. Για όλους εσάς τους art lovers λοιπόν, το team που βρίσκεται πίσω από αυτό το app έχει μεριμνήσει για την επιθυμία σας και σας προσφέρει δωρεάν περιηγήσεις που θα σας ξετρελάνουν και θα σας κάνουν να θέλετε να επισκεφθείτε τις εικονιζόμενες χώρες asap!

Time Out

Κι επειδή θα έρθει η μέρα που θα μπορείτε να οργανώνετε και να πραγματοποιείτε όσο ταξίδια θέλετε, τo Time Out είναι ένας εξαιρετικός οδηγός με τον οποίο βρίσκετε ιδέες για μπορείτε όσα να κάνετε και να βάλετε στη λίστα σας, σε άπειρες πόλεις ανά τον κόσμο. Καλύπτει από bar κι εστιατόρια μέχρι αξιοθέατα κι εκδηλώσεις. Bonus, το event finder είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να μάθετε πού έχει την καλύτερη συναυλία, party ή φεστιβάλ κοντά σας. Σας βοηθά, επίσης, να κάνετε κράτηση σε εστιατόρια και εισιτήρια χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε ούτε στιγμή παραπάνω. Είναι, λοιπόν, ό,τι πρέπει για εσάς που πανικοβάλλεστε από τώρα για το πώς θα οργανωθείτε όταν θα σας δοθεί ξανά η ευκαιρία να ταξιδέψετε, ενώ μπορείτε τώρα που έχετε ελεύθερο χρόνο να εξερευνήσετε όλα τα must-visit στέκια και αξιοθέατα για τα οποία ίσως δε γνωρίζατε.

Enjoy!