fbpixel

Search icon
Search
For tech lovers: Τα τεχνολογικά gadgets που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σας
TRAVEL

For tech lovers: Τα τεχνολογικά gadgets που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σας

Οι καλύτερες επιλογές για να κάνετε τις summer days σας ακόμα πιο διασκεδαστικές


Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι είναι λίγα αυτά που χρειαζόμαστε πραγματικά στη βαλίτσα μας, καθώς στόχος μας είναι να περάσουμε ξέγνοιαστα και να αποφορτιστούμε πλήρως από την καθημερινότητα. Ωστόσο, υπάρχει ορισμένα gadgets που αξίζουν μια θέση ανάμεσα στα προσωπικά μας αντικείμενα, τα οποία θα κάνουν τις διακοπές ακόμα πιο απολαυστικές. 

Από μια polaroid μέχρι το πιο smart φορητό ψυγείο, παρακάτω ξεχωρίσαμε όλα τα must-haves για τους tech lovers...

For vintage looking photos

cf4715945d2718a61c28d9c795bde10a.jpg


Το καλοκαίρι είναι στιγμές, τις οποίες συνηθίζουμε να απαθανατίζουμε ώστε να τις κρατήσουμε για πάντα. Μια polaroid κάμερα είναι η ιδανική προσθήκη για τη βαλίτσα των διακοπών σας, καθώς οι φωτογραφίες από αυτήν θα δείχνουν πιο vintage και instagrammable. Εξοπλιστείτε με πολλά film, διότι σίγουρα θα θέλετε να πατήσετε το click πολλές φορές κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών σας στην παραλία - και όχι μόνο!


TOP CHOICE:

4256379.jpg

Fujifilm Instax Mini 12 Mint Green, Πλαίσιο | BUY HERE


Let the music play

pexels-photo-572991.webp


Όλοι έχουμε συνδυάσει τις διακοπές μας με την αγαπημένη μας μουσική, που γίνεται η καλύτερη συντροφιά μας για την παραλία αλλά και για τις στιγμές μας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ένα travel speaker σε βολικό μέγεθος θεωρείται must. Φροντίστε, ωστόσο, η επιλογή σας να έχει ως βασικό χαρακτηριστικό τη μεγάλα διάρκεια της μπαταρίας και ιδανικά να είναι αδιάβροχη, ώστε να είστε πιο ξέγνοιαστοι.


TOP CHOICE:

196-c-removebg-preview.png

Beosound A1 2nd Gen, Bang & Olufsen | BUY HERE


For as long as you travel

0dc59f8c14a1b29c177cdf201f358f1e.jpg


Κι επειδή το ταξίδι προς τον προορισμό των διακοπών σας μπορεί να είναι μακρινό, ένα ζευγάρι ακουστικά είναι απαραίτητο. Κάθε stylish traveler επιλέγει οver-ear headphones, που προσφέρουν άνεση και τέλεια ποιότητα ήχου για ένα άκρως απολαυστικό ταξίδι με είτε με το αεροπλάνο είτε με το πλοίο. Απ' αυτά, μάλιστα, εκτός την playlist σας, μπορείτε να ακούσετε και το αγαπημένο σας podcast.


TOP CHOICE:

mgyl3zm-a-02-removebg-preview.png

AirPods Max - Sky Blue, iStorm | BUY HERE


For sports fans

mob-5.webp


Για τους λάτρεις των sports, ένα smartwatch είναι η ιδανική προσθήκη στον καρπό σας. Καταμετρήστε τα βήματά σας, τους παλμούς και ή συνδέστε το με το κινητό σας για να μη χάνετε κανένα notification, ακόμα κι αν η συσκευή σας βρίσκεται μακριά. 


TOP CHOICE:

944-1654594322-removebg-preview.png

Forerunner® 955 Whitestone, Garmin | SEE MORE


Two in one

s41bcpsl-l-1.webp


Ένα φορητό ψυγείο θα κάνει τις διακοπές ακόμα καλύτερες, καθώς θα διατηρήσει τα snacks και τα ποτά σας κρύα και απολαυστικά. Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ένα τέτοιο ψυγεία να έχει ενσωματωμένο το δικό του ηχείο και να φορτίζει ταυτόχρονα το κινητό σας; Κι όμως, αυτό υπάρχει και είναι πραγματικά essential.


TOP CHOICE:

screenshot-2024-07-08-at-25551-pm-removebg-preview.png

Beach Cooler Box Sounds Speaker, Sunny Life, Hondos Center Apollonia Politia

Happy summer holidays!