fbpixel

Search icon
Search
Fashion treatment: Οι καλύτερες designer tablewear συλλογές φέρουν την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας
DESIGN NEWS

Fashion treatment: Οι καλύτερες designer tablewear συλλογές φέρουν την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας φανταστική collection με τα πιο στιλάτα kitchen essentials


Τα gadget κουζίνας, τα μαχαίρια και τα μπλέντερ έχουν αργά, αλλά σταθερά επαναπροσδιοριστεί με μοντέρνο τρόπο. Όταν οι Dolce & Gabbana συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με τη Smeg το 2018 σε μια συλλογή από μαξιμαλιστικές στο design τοστιέρες, μίξερ, μπλέντερ, και όλων των ειδών τα items κουζίνας έγιναν αμέσως τα must-haves για κάθε cooking lover. Τώρα, το γνωστό fashion δίδυμο και η εταιρία ειδών κουζίνας βρίσκονται στην τρίτη συλλογή της συνεργασίας τους, η Prada κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα σετ μαχαιροπίρουνων, η Off-White έχει εμβαθύνει στα basic αξεσουάρ μαγειρικής όπως κούπες και πιάτα, η Gucci κυκλοφόρησε περίτεχνα σετ τσαγιού και statement plates, ενώ η Brunello Cucinelli παρουσίασε μινιμαλιστικά σετ από chopsticks και ξεχωριστά γυάλινα σκεύη. 

Έχοντας αγαπήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια τον χώρο της κουζίνας μας, αλλά και με την επερχόμενη holiday season, δεν μας κάνει εντύπωση που τα πιο iconic brands κυκλοφορούν άκρως εντυπωσιακές tablewear -και όχι μόνο- collections, που αποτελούν ακόμη και το τέλειο δώρο! 

Off-White

Η tablewear συλλογή της Off-White ξεχωρίζει για το χαρακτηριστικό λευκό του πάγου χρώμα της, αλλά και για τη μινιμαλιστική διάθεσή της. Είτε είστε λάτρεις του χρώματος είτε όχι, τα αντικείμενά της μετατρέπονται για το τέλειο σκηνικό ενός gathering με exceptional αισθητική. 

Off-White art print ceramic plate
BUY NOW
Off-White crumple wine glass
BUY NOW

Smeg x Dolce & Gabbana

Ο μαξιμαλιστικός χαρακτήρας των D&G δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος από κανέναν. Τα σκεύη κουζίνας που παρουσιάζει με την υπογραφή του ο γνωστός οίκος φέρουν το αυθεντικό ιταλικό DNA του. 

Smeg Dolce & Gabbana espresso machine
BUY NOW
Smeg Dolce & Gabbana electric kettle
BUY NOW

Brunello Cucinelli

Η Brunello Cucinelli παρουσιάζει μια μοναδική συλλογή από τα πιο high fashion αντικείμενα για το σπίτι και συγκεκριμένα για τους λάτρεις του sushi! Υπέροχα chopsticks αλλά και ιδιαίτερα japanese-inspired πιάτα στις αποχρώσεις του καφέ, μπεζ και λευκού θα σας ξετρελάνουν!

Brunello Cucinelli neutral dinner plate set
BUY NOW
Brunello Cucinelli white chopstick set
BUY NOW

Gucci

Γνωστός για την ανατρεπτική του διάθεση, ο Alessandro Michele -καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Gucci- δεν θα μπορούσε παρά να μη βάλει την ιδιαίτερη αισθητική του και στην homewear συλλογή του. Το χαρακτηριστικό μάτι του brand θα σας συνεπάρει σε νέα μαγειρικά μονοπάτια...

Gucci star eye charger plate, set of two
BUY NOW
Gucci set of two herbarium porcelain cups and saucers
BUY NOW

Prada

Με μια μοντέρνα ματιά, ο οίκος Prada παρουσιάζει μια συλλογή για τους λάτρεις της περιπέτειας. Ένα basic σετ από μαχαιροπίρουνα, αλλά και ένα statement παγούρι σε κόκκινο χρώμα με το λογότυπο του οίκου αποδεικνύουν ότι λειτουργικότητα και στιλ πάνε μαζί. 

Prada stainless steel cutlery set
BUY NOW
Prada Stainless steel water bottle
BUY NOW

Hermès

Πιστή στην εκλεκτή κομψότητά της, η Hermès αναδεικνύει στη νέα tablewear collection της το εμβληματικό πορτοκαλί χρώμα της, που έχει αποτελέσει για χρόνια σήμα-κατατεθέν της. Με ρομαντικό χαρακτήρα και άκρως stylish διάθεση θα σας ταιριάξει απόλυτα. 

Hermès A Walk in the Garden bread and butter plate
BUY HERE
Hermès A Walk in the Garden mug
BUY HERE

Carolina Herrera x Cabana

Μια συνεργασία-όνειρο, που ξυπνάει τα αισθήματα της κομψής αλλά παράλληλα ανέμελης διάθεσης εξοχής. Η Herrera γνωρίζει καλά πως να δημιουργεί θηλυκά και fashionable αντικείμενα για όλες τις γυναίκες, και αυτή η συλλογή είναι ακόμη μια απόδειξη αυτού. 

Cabana x Carolina Herrera Maria hand-embroidered and painted napkins, set of four
BUY NOW
Cabana x Carolina Herrera Josefina dinner plate with gold rim
BUY NOW

Κεντρική Φωτογραφία: Gucci