fbpixel

Search icon
Search
Fashion News: Όλες οι νέες συνεργασίες που θα μας απασχολήσουν αυτό το διάστημα
FASHION NEWS

Fashion News: Όλες οι νέες συνεργασίες που θα μας απασχολήσουν αυτό το διάστημα

To collaboration του brand Ganni x Levi’s αποτελεί μία καινοτόμα πρωτοβουλία υπέρ της βιωσιμότητας στην μόδα


Μπορεί τα πράγματα πλέον να έχουν πάρει μία εντελώς διαφορετική τροχιά σε όλους τους τομείς και λόγω καλοκαιριού οι ρυθμοί να είναι λίγο πιο αργοί και «χαλαροί», αλλά τίποτα δεν έχει σταματήσει να δραστηριοποιείται δημιουργικά στη βιομηχανία της μόδας. Μπορεί να έχουμε μπει σε καινούρια μονοπάτια, προσπαθώντας να συμβαδίσουμε και να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις της επικαιρότητας, ωστόσο κάποιες ενέργειες παραμείνουν εμπνευσμένες, όπως οι μοναδικές fashion συνεργασίες που εξελίσσονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σχεδιαστές συνεργάζονται με διάσημους celebrities, προκειμένου να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, αλλά και διάφορα αγαπημένα brands προσφέρουν εξαιρετικά designs όταν αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αναγνωρισμένα fashion houses.

Συνεχίστε να διαβάζετε, ώστε να ενημερωθείτε για όλα τα fashion collaborations που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας τον τελευταίο καιρό και ξεκλέψτε ιδέες για τις καινούργιες σας αγορές!

Ganni x Levi’s

ganni.jpg
Image source: @ganni

Το δανέζικο brand Ganni έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο χώρο της μόδας τον τελευταίο καιρό και δε σταματάει να μας εκπλήσσει με τις μοντέρνες ιδέες του και τις καινοτομίες του. Αυτή τη φορά αποφάσισε να συνεργαστεί με το παγκόσμιας φήμης denim brand Levi’s. H συλλογή έχει τον τίτλο «Love Letters», moto της είναι η φράση «wear, share, repeat», δηλαδή «φόρεσε, μοιράσου, επανέλαβε» και φιλοξενείται από τη Ganni Repeat, την υπηρεσία ενοικίασης του οίκου. Το fashion house Ganni θέλει να στηρίξει σε πολύ έντονο βαθμό την προσπάθεια υπέρ της βιωσιμότητας της μόδας που γίνεται σε παγκόσμια κλίματα και γι αυτό αυτή η συνεργασία έχει κάτι το ξεχωριστό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να νοικιάσουν τα denim items της συλλογής για μία έως τρεις εβδομάδες. Η creative director του brand, Ditte Reffstrup, μαζί με την ομάδα της συγκέντρωσαν προσεκτικά παλιά κομμάτια της Levi’s, τα ανακύκλωσαν κι απ’ αυτά δημιουργήθηκαν τα τρία κομμάτια της συλλογής. Μία υπέροχη πρωτοβουλία γεμάτη φαντασία και αγάπη προς το περιβάλλον.

Marc Jacobs x Cactus Plant Flea Market

marc-jacobs.jpg
Image source: @marcjacobs

Εκκεντρικός, ιδιαίτερος, προοδευτικός. Ο σχεδιαστής Marc Jacobs εντυπωσιάζει εδώ και πολλά χρόνια τόσο με τις δημιουργίες του όσο και με την εικόνα και το προσωπικό του στιλ. Ένα από τα σημεία αναφοράς του είναι τα ιδιαίτερα τατουάζ που έχει επιλέξει να κοσμούν το σώμα του. Καθώς δε θέλει να σταματήσει ποτέ να μας εντυπωσιάζει αλλά ούτε να χάνουμε το ενδιαφέρον μας απέναντι στο πρόσωπο του και στις ιδέες του, αποφάσισε να μας εκπλήξει ξανά με την συνεργασία του. Αυτήν τη φορά χρησιμοποίησε τα τατουάζ του για να συνεργαστεί με το brand Cactus Plant Flea Market και να δημιουργήσει μία capsule συλλογή με το μονόγραμμα του και τον σκύλο του Neville αλλά και με τη Liz Taylor και τα αστέρια, τα οποία θεωρούνται από τα πιο χαρακτηριστικά tattoos του. Τα εκκεντρικά αυτά κομμάτια θα είναι διαθέσιμα στο marcjacobs.com

Kaia Gerber x Bleusalt

kaia.jpg
Image source: @ameliagray

Το όνομα του διάσημου μοντέλου εδώ και μερικά χρόνια είναι απόλυτα συνυφασμένο με την επιτυχία. Πλήθος σχεδιαστών θέλουν να τη συμπεριλάβουν στις πασαρέλες τους και στις καμπάνιες τους ώστε να φορέσουν μία δημιουργία τους. Το 18 χρόνο μοντέλο αυτή τη φορά αποφάσισε να συνεργαστεί με το brand Bleusalt, το οποίο εδρεύει στο Los Angeles. Η ιδρύτρια του fashion house θέλησε να δημιουργήσει ένα signature pant με το όνομα Kaia Gerber και μ΄αυτό το σκοπό προσέγγισε το ίδιο το top model. Η αποκάλυψη του παντελονιού δεν έχει γίνει ακόμα και την προώθηση του θα την αναλάβει το μοντέλο Amelia Hamlin. Πρόκειται για ένα μακρύ παντελόνι σε στιλ καμπάνας το οποίο θα είναι κατάλληλο για day to night εμφανίσεις και θα διατίθεται σε μαύρο, navy blue, λευκό, ανοιχτό γκρι και καμηλό.