fbpixel

Search icon
Search
Fashion news in Mykonos: Τα 2 ultimate luxury brands που έκαναν δυναμική είσοδο στο νησί
FASHION NEWS

Fashion news in Mykonos: Τα 2 ultimate luxury brands που έκαναν δυναμική είσοδο στο νησί

Τα εποχικά pop-up stores της Chanel και Louis Vuitton στόλισαν τη Μύκονο, δείτε τις εικόνες!


Tα νέα της μόδας από το Νησί των Ανέμων δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Το φετινό καλοκαίρι μπαίνει πιο δυναμικά από ποτέ και συνδυάζει τις τελευταίες συλλογές εμβληματικών οίκων μαζί με την ασταμάτητη αγάπη για υψηλή αισθητική της Μυκόνου. Παρακάτω, ανακαλύψτε τα δύο grand openings μεγάλων οίκων στο νησί! 

Louis Vuitton x Zuma Mykonos

1816-lv-23-06-02-mykonos-zuma.jpg
Louis Vuitton x Zuma

Ο οίκος Louis Vuitton προσγειώθηκε στο κοσμοπολίτικο Zuma Mykonos με ένα νέο pop-up store όπου ο χαρακτήρας του iconic brand αποροφά την κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα. Η Louis Vuitton boutique φιλοξενείται σε ένα απόλυτα εναρμονισμένο χωρό, με κύρια χαρακτηριστικά την πέτρα και ξύλο, δίπλα στο εστιατόριο και την πισίνα του Zuma Mykonos, επιβλέποντας το sunset.

Στο pop-up store μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την By The Pool collection - συμπεριβαλβανομένου τη Nevefull Mykonos resort bag- μια σειρά αφιερωμένη στα ταξίδια, που συνθέτει μια μοναδικά relaxed καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα για την παραλία, αλλά και για την πόλη. Θα βρείτε και άλλες συλλογές όπως την Louis Vuitton Men’s Pre-fall 2023.

screenshot-2023-06-09-at-112303-am.jpg

Η luxury αλυσίδα Zuma ιδρύθηκε από τους Rainer Becker και Arjun Waney το 2002. Το Zuma London, το πρώτο εστιατόριο που άνοιξε, παραμένει η έδρα της μάρκας. Το Zuma έχει εγκαινιάσει με επιτυχία διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και εκτός από τα μόνιμα εστιατόρια διαθέτει μια σειρά από pop-up και εποχιακούς χώρους στις πιο περιζήτητες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούσε, λοιπόν, να λέιπει από τη Μύκονο!

Info: Το pop-up κατάστημα θα είναι ανοιχτό από τον Ιούνιο του 2023 έως το τέλος της σεζόν, από τις 11:00 έως τις 00:00 καθημερινά.


Chanel x Nammos Village

chanel-mykonos-seasonal-boutique-1-hd.jpg
Chanel Boutique at Nammos Village

Η CHANEL εγκαινιάζει μια εποχιακή boutique στην καρδιά του πολυτελούς εμπορικού κέντρου Nammos Village, στο ηλιόλουστο νησί της Μυκόνου. Εκτείνεται σε δύο ορόφους και 140 τετραγωνικά μέτρα, η ανεξάρτητη boutique απηχεί την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με την κυβική της μορφή και τους λευκούς τοίχους. Σκιασμένη από την περιβάλλουσα καταπράσινη βλάστηση, ο χώρος διαθέτει δύο βεράντες άνετα επιπλωμένες με έπιπλα εξωτερικού χώρου, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παραμείνουν για λίγο. 

Η ευχάριστη διάθεση των διακοπών και η εύκολη μετάβαση από τον υπαίθριο τρόπο ζωής αποτυπώνονται στο εσωτερικό σχεδιασμό, ο οποίος συνδυάζει μια φρέσκια παλέτα λευκών και ουδέτερων αποχρώσεων με ζεστές υφασμάτινες πινελιές, όπως υφαντά λινάτσα και tweed τοίχους και χαλιά που οριοθετούν τη διάταξη. Κεχριμπαρένια γυάλινα ντουλάπια και καθρέφτες πλήρους μήκους ενισχύουν την αφθονία του φυσικού φωτός της ημέρας που φιλτράρεται στο εσωτερικό του χώρου.

chanel-mykonos-seasonal-boutique-3-hd.jpg
Chanel Boutique at Nammos Village

Οι επισκέπτες φτάνουν στο ισόγειο, όπου εκτίθεται μια σειρά από τσάντες και παπούτσια της νέας σεζόν,μαζί με γυαλιά ηλίου και μια επιλογή από ρολόγια και κοσμήματα. Εδώ είναι μια εντυπωσιακή βιτρίνα της συλλογής CHANEL COCO BEACH 2023 - η ιδανική γκαρνταρόμπα για τις μέρες στην παραλία και τις δροσερές νύχτες. Από εδώ και πέρα, μια γλυπτική σκάλα καθοδηγεί την επίσκεψη στον επάνω όροφο στο σαλόνι Ready-to-Wear, εξοπλισμένο με δύο δοκιμαστήρια και φιλόξενα καθίσματα. Το τελευταίες συλλογές CHANEL θα είναι διαθέσιμες εδώ, ξεκινώντας με την εκλεπτυσμένη, κινηματογραφική συλλογή Ready-to-Wear Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, στη συνέχεια CHANEL - Dakar 2022/23 Métiers d'art και, τέλος, την προ-συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023/24.

Info: Η εποχιακή boutique CHANEL στη Μύκονο λειτουργεί από τις 30 Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ανατρέξτε στην gallery για περισσότερες φωτογραφίες!