fbpixel

Search icon
Search
Chanel goes to Hollywood: Η νέα Cruise collection είναι ένας ύμνος στην πόλη των Αγγέλων
TRENDS & CATWALKS

Chanel goes to Hollywood: Η νέα Cruise collection είναι ένας ύμνος στην πόλη των Αγγέλων

Όλα όσα συνέβησαν τη χθεσινή βραδιά


Εχθές το βράδυ στη λαμπερή πόλη του Los Angeles έλαβε χώρα το show της Chanel Cruise 2023/2024 collection. Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε όλο και περισσότερους οίκους να επιλέγουν πόλεις εκτός συνόρων και μάλιστα σε άλλες ηπείρους για να παρουσιάσουν τις καινούριες τους συλλογές.

Αυτή τη φορά η Virginie Viard αποφάσισε να μεταφέρει τις δημιουργίες της στο Paramount Pictures Studios, ενθουσιάζοντας τους fashion lovers με μία επίδειξη που θα αργήσουμε να ξεχάσουμε. Μετά από τοποθεσίες όπως το Ντουμπάι, η Αβάνα και η Σεούλ, ο οίκος έβαλε το φακό του στο Λος Άντζελες για την επίδειξη Cruise 2023/24, την οποία παρακολούθησαν μια σειρά από A-listers, όπως η Paris Hilton, η Marion Cotillard, η Lily Collins, η Margot Robbie, η Cara Delevingne, η Kristen Stewart, ακόμα και ο Snoop Dogg. Η χθεσινή βραδιά ήταν η γιορτή ενός παριζιάνικου brand στην Αμερική. 

karl-lagerfeld-3.jpg

Οι fashion gurus δύσκολα πίστευαν ότι η, καλλιτεχνική διευθύντρια, Virginie Viard, θα καταφέρει να ξεπεράσει την περσινή της συλλογή στο Μόντε Κάρλο, η οποία ήταν εμπνευσμένη από τη Formula1. Χθες το βράδυ όμως ζωντάνεψε τη λάμψη του Los Angeles σε συνδυασμό με το παριζιάνικο DNA του οίκου και παρουσίασε το Cruise show 2023/24 που απέτισε φόρο τιμής στην πόλη των αγγέλων.

Η νέα συλλογή άγγιξε το κοινό περισσότερο από κάθε άλλη μέχρι στιγμής!

Η πασαρέλα ήταν ένα skate park, τα καθίσματα των καλεσμένων είχαν στηθεί σαν κερκίδες αθλητικών χώρων, οι rollerbladers έκαναν πατινάζ πριν από την επίδειξη, τα φορτηγά fast food ήταν παντού, μια γιγαντιαία οθόνη έπαιζε κινούμενα πλάνα σε ασπρόμαυρο χρώμα και οι λεπτομέρειες των παραστάσεων εμφανίζονταν σε έναν πίνακα αποτελεσμάτων μπάσκετ. Μ' αυτόν τον τρόπο ο οίκος ήθελε να γιορτάσει τα σημαντικότερα σημεία της πόλης, όπως η Venice Beach - κυριαρχούν τα πατίνια και bikini -, τα ονειρεμένα καλιφορνέζικα ηλιοβασιλέματα, τα αθλήματα από το αμερικανικό ποδόσφαιρο μέχρι το μπάσκετ και, φυσικά, τη λάμψη και την αίγλη του Hollywood.

karl-lagerfeld-4.jpg

Στην πασαρέλα, τα μοντέλα «αφηγήθηκαν» την ιστορία δύο διαφορετικών χαρακτήρων ως μέρος της αφήγησης του Los Angeles: Το shaker girl και την socialite. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι δημιουργίες από λαμέ, σε συνδυασμό με κομμάτια που είναι... έτοιμα για κολύμπι. Η πεμπτουσία του "LA It Girl" - όχι σε αντίθεση με την FROW-er Paris Hilton - βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μέσω των αδιαπραγμάτευτα ροζ προτάσεων της Chanel, όλες σε συνδυασμό με γενναίες δόσεις χρυσού, λάμψεων και κοσμημάτων. 

The collection

karl-lagerfeld-5.jpg

Καθώς το show προχωρούσε, τα κλασικά κομμάτια του fashion brand έκαναν επίσης την εμφάνισή τους, αλλά με ένα twist. Το σήμα κατατεθέν tweed εμφανίστηκε σε «ζουμερούς» τόνους εσπεριδοειδών, τα blazer ήταν γεμάτα παγιέτες και τα τακούνια ήταν γεμάτα λάμψη. Περνώντας από τα καυτά ροζ και τα μελίχρυσα, η Cruise collection αναφέρθηκε επίσης σε ένα από τα πιο ονειρικά χαρακτηριστικά του Los Angeles - τα ηλιοβασιλέματα της Καλιφόρνιας - μέσα από μια παλέτα επιλεγμένων αποχρώσεων, μαζί με πλεκτές εμφανίσεις με κεντημένους φοίνικες. 

The guests

Margot Robbie

036adbe89463-margot-robbie-chaneljpg.webp

Η ηθοποιός της Barbie εντυπωσίασε με το ανοιχτόχρωμο τζιν '70s σε συνδυασμό μ' ένα μαύρο bra. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε και αποθεώθηκε μ' ένα cropped γιλέκο με χρυσή αλυσίδα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, φυσικά και επέλεξε μία μαύρη Chanel handbag μεσαίου μεγέθους. 

Paris Hilton

03d491814f7c-paris-hilton-chaneljpg.webp

Η Paris Hilton και το ροζ είναι εδώ και χρόνια άρτια συνδεδεμένα. Η ηθοποιός και μοντέλο συνεχίζει  τη νέα εποχή του εκλεπτυσμένου στιλ της, απογειώνοντας αυτή την φορά την εμφάνισή της με ένα απαλό ροζ mini crochet dress και ασορτί cropped cardigan. Ανέβασε την αίγλη της με μερικές κλασικές πέρλες Chanel και ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά: μια τεράστια ροζ κορδέλα.

Sofia Richie Grainge

5751fce74394-sofia-richie-chaneljpg.webp

Πριν από λίγες ημέρα οι Sofia Richie παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και για την ημέρα του γάμου της στη Νότια Γαλλία, επέλεξε τρία νυφικά, δια χειρός, Virginie Viard. Οι νεόνυμφοι εμφανίστηκαν χέρι-χέρι εχθές, με τη Sofia να φοράει ένα λευκό μακρύ tweed σακάκι με ροζ φτερωτό τελείωμα, μια ασορτί φούστα με στρώσεις από κάτω, ροζ σκουλαρίκια "interlocking c" και παπούτσια με t-strap σε στυλ '90s. 

Kristen Stewart

b5b72edbbcf4-kristen-stewartjpg.webp

Η πρωταγωνίστρια του Twilight και ambassador της Chanel εμφανίστηκε στο χθεσινό show μ' ένα γκρι tweed wide leg suit και λευκό t-shirt από μέσα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ επέλεξε μια ασημένια αλυσίδα στον λαιμό της. 

Ανατρέξτε στη gallery για περισσότερες πληροφορίες!