fbpixel

Search icon
Search
Expert-approved: Τα 5 καλύτερα hair trends για το φθινόπωρο
HAIR & NAILS

Expert-approved: Τα 5 καλύτερα hair trends για το φθινόπωρο

Εντυπωσιάστε, υιοθετώντας το δικό σας αγαπημένο


Το φθινόπωρο είναι η τέλεια περίοδος για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας με μια μεταμόρφωση μαλλιών. Οι πασαρέλες γι' αυτήν τη σεζόν έδωσαν ήδη μια πληθώρα επιλογών για εντυπωσιακά hairstyles και μαζί με αυτές, οι top influencers και hair stylists παγκοσμίως, αποκαλύπτουν όλα όσα είναι must να δοκιμάστε, από σήμερα κιόλας. 

Υιοθετήστε τις παρακάτω τάσεις και βρείτε αυτά που ταιριάζουν σε εσάς. 

Bob

bob.jpg
@zoelaz

Είναι μια κλασική επιλογή που δεν έχει φύγει ποτέ από τη μόδα. Το bob αποδεικνύεται το top κομψό χτένισμα και μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες υφές και μήκη. Φέτος το φθινόπωρο, έρχεται με πολλές παραλλαγές, με διαφορετικά μήκη, σχήματα, όγκους και στιλ και χαρίζει μοναδικό αέρα σε κάθε γυναίκα που θα το επιλέξει. Μπορείτε είτε να τα κάνετε πιο κοντά με μια απαλή γραμμή στο μήκος του σαγονιού είτε να αφήσετε το μήκος μέχρι τους ώμους σας. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι διαχρονικό και ιδανικό για πιο πυκνά μαλλιά. Να ξέρετε πως με αυτό, οπουδήποτε και αν γυρίσετε το κεφάλι σας, θα τραβήξετε το ενδιαφέρον.

Warm & Cool Brunettes

warm-and-cool-brunettes.jpg

Οι ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις δεν είναι κάτι καινούργιο για την εποχή του φθινοπώρου, αλλά είναι η μίξη των δύο που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Αν θέλετε να γίνουμε πιο συγκεκριμένες, τότε θα σας πούμε πως οι πιο ψυχρές αποχρώσεις μπορούν να χαρακτηριστούν ως το χρώμα του εσπρέσσο ή του κακάο και οι πιο ζεστές, ως μόκα ή σοκολάτα. Ο συνδυασμός ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων στα μαλλιά με ένα ανεπιτήδευτο «μπλέξιμο» χρωμάτων και απαλές ανταύγειες παρέχει έναν τέλειο τρόπο για να μεταβείτε στο φθινόπωρο με ένα απόλυτα updated look.

Pastels

83458392-202510384135674-5930766946258812770-n.jpg
@ashleesimpsonross

Αντί να περιμένετε ανυπόμονα να έρθει η άνοιξη, εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα παστέλ ήδη από το φθινόπωρο. Αυτή η παιχνιδιάρικη τάση με τις πολύχρωμες αποχρώσεις μπορεί, φέτος, να γίνει το δικό σας statement και να φέρει «ζωντάνια» στις πιο γκρίζες μέρες. Φυσικά, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον colourist σας γι' αυτό που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα και στον δικό σας τρόπο ζωής. Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά είναι πιο σημαντικό να κάνετε αυτό που κάνει match με τη δική σας προσωπικότητα. Εμείς σας προτείνουμε να δημιουργήσετε τους κανόνες από την αρχή. Τι λέτε;

Caramel & Butterscotch

caramel-and-butterscotch.jpg

Ως μια απαλή και πιο «ζεστή» μετάβαση  στο φθινόπωρο, οι βαθύτερες αποχρώσεις της καραμέλας αποδεικνύονται μια υπέροχη fall εμφάνιση. Η τάση απαιτεί πολύ χαμηλή συντήρηση και δίνει στα μαλλιά σας ένα διάλειμμα από τον ήλιο - για όσες περιμένατε να φωτίσουν φυσικά από αυτόν. Μάλιστα, οι ειδικοί συστήνουν πριν το δοκιμάσετε να ζητήσετε από τον hair expert σας μια θεραπεία αποτοξίνωσης μετάλλων. Αυτό το treatment θα απομακρύνει τα ανεπιθύμητα μέταλλα από το εσωτερικό της ίνας της τρίχας και θα προσφέρει ζωντάνια, λάμψη, απαλότητα και όμορφα αποτελέσματα χρώματος με πολύ λιγότερο σπάσιμο.

Reds & Coppers

red-hair.webp
@ninarubelhair

Αν θέλετε να περάσετε σε μια πιο ζωντανή χρωματική παλέτα, τα κόκκινα και τα χάλκινα είναι ο καλύτερος τρόπος. Αυτή η τάση στα μαλλιά έχει ήδη γίνει must όλο τον χρόνο και θα συνεχίσει να κυριαρχεί μέχρι το χειμώνα. Διασημότητες όπως η Barbie Ferriera, η Gigi Hadid και η SZA έχουν ήδη επιλέξει να τη δοκιμάσουν και σύμφωνα με τους κορυφαίους hair stylists, οι αποχρώσεις που ξεχωρίζουν θα είναι τα tiger και tangerine για τα λαμπερά χάλκινα και το cherry από τα πιο «ζεστά» κόκκινα.