fbpixel

Search icon
Search
Summer nails: αυτά είναι τα απόλυτα σχέδια για τις φετινές διακοπές
HAIR & NAILS

Summer nails: αυτά είναι τα απόλυτα σχέδια για τις φετινές διακοπές

Απολαύστε το καλύτερο αποτέλεσμα στο έπακρον


Το καλοκαίρι είναι στη μέση του και αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, και τα νύχια παίρνουν την πιο playful εκδοχή τους με φωτεινές, διασκεδαστικές αποχρώσεις και σχέδια. Παίρνοντας έμπνευση από τα αγαπημένα μας κορίτσια στο instagram αλλά και από το Pinterest, το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο καλοκαιρινές ιδέες μανικιούρ. Είτε λατρεύετε το DIY, είτε έχετε κλεισμένα ραντεβού για mani, οι παρακάτω εικόνες, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε πριν ξεκινήσετε τις επόμενες διακοπές σας.

Classic Neutral

nails-classic.jpg
@paintedbyjools

Ακούστε προσεκτικά, τα ουδέτερα νύχια δεν είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε «μανικιούρ διακοπών», αλλά πριν πείτε "όχι", δώστε μια ευκαιρία σε αυτή την τάση. Αν επιλέξετε ένα κλασικό ουδέτερο που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος σας, δεν θα είναι εμφανές ότι τα νύχια σας μεγαλώνουν, ενώ είστε στις διακοπές. Επιπλέον, είναι διαχρονικά και εκλεπτυσμένα και όποτε τα επιλέγετε δε μπορείτε να έχετε κάνει λάθος. 

Almond Tips

img-9584.jpeg
Για μια πιο δροσερή και flirty εμφάνιση, τα αμυγδαλωτά νύχια είναι η τέλεια επιλογή. Αν θέλετε μια περιπέτεια, προσθέστε ένα διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι ή μια χρυσή άκρη που θα τα κάνει να μοιάζουν σαν ένα εναλλακτικό γαλλικό.

Holographic & Shimmer

img-9585.jpeg
Οτιδήποτε holographic και shimmery για αυτό το καλοκαίρι είναι must. Από απαλή λάμψη έως πλήρη φουτουριστική διάθεση, αυτή η τάση επέστρεψε και είναι καλύτερη από ποτέ. Εάν, λοιπόν, πηγαίνετε σε έναν εξωτικό προορισμό, τότε αυτά τα νύχια είναι το ατού σας.

Layered Neon

img-9586.jpeg
Οριζόντια, κάθετα ή όπως και αν τα προτιμάτε, αυτό το μοτίβο δίνει ενέργεια, έχει mood και χαρακτήρα και "φωνάζει" ήδη από το αεροδρόμιο πως είστε έτοιμες για διακοπές. Από διασκεδαστικά πορτοκάλι έως ένα ζωηρό πράσινο, είναι βέβαιο ότι αυτή είναι η αλλαγή που αναζητάτε.

Minimalist Manicures

img-9587.webp
Το διαδίκτυο -και φυσικά και εμείς- έχουμε ενθουσιαστεί με τις μινιμαλιστικές εμφανίσεις που δημιουργούνται απλώς τοποθετώντας αυτοκόλλητα. Χαριτωμένα σχέδια και απαλά χρώματα δημιουργούν μια απλή αλλά δημιουργική εμφάνιση που όλοι θα λατρέψουν. Τοποθετήστε το αγαπημένο σας βερνίκι και στη συνέχεια απλώς βάλτε ένα αυτοκόλλητο που σας αρέσει.

Pop of Color

img-9589.jpeg
Εάν τα νέα σχέδια και οι συμβουλές για τα νύχια δεν είναι πραγματικά για εσάς σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα από τα πιο hot χρώματα νυχιών για το καλοκαίρι του 2023. Είτε επιλέξετε ένα έντονο πορτοκαλί, ένα ζεστό ροζ ή ένα μπλε ηλεκτρίκ, τα νύχια σας θα ταιριάζουν απόλυτα με την ατμόσφαιρα των διακοπών σας.