fbpixel

Search icon
Search
Τα 6 ombre nails του καλοκαιριού που πρέπει να αντιγράψετε
HAIR & NAILS

Τα 6 ombre nails του καλοκαιριού που πρέπει να αντιγράψετε

Διαφορετικές επιλογές που θα λατρέψετε


Οι τάσεις στα νύχια έρχονται και παρέρχονται, αλλά υπάρχει μια τάση που είναι πάντα επίκαιρη, και αυτή δεν είναι άλλη από τα ombre nails. Αυτή η τεχνική νυχιών περιλαμβάνει την απρόσκοπτη ανάμειξη δύο ή περισσότερων χρωμάτων από ανοιχτό σε σκούρο ή αντίστροφα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για τα ombre νύχια, γι' αυτό με τον καιρό θα τα λατρέψετε, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε. Είτε θέλετε η χρωματική σας διαβάθμιση να μείνει σε ένα μόνο νύχι είτε σε όλα, είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε nude χρώματα, είτε πιο έντονα, οι επιλογές είναι αμέτρητες. 

Εμείς σας παρουσιάζουμε τις δικές μας αγαπημένες.

White to Lilac

nails.jpg
@kimberley_oates

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο να τολμάτε λιλά και μπλε αποχρώσεις στα νύχια σας. Τα κάνει πιο διασκεδασικά και πιο pop, αλλά αν ανήκετε σε αυτούς που τολμούν και το ombre look τότε θα τα πάτε ένα βήμα παραπέρα. Πείτε το "ναι" σε αυτή τη διαβάθμιση από νύχι σε νύχι και θα τη λατρέψετε.

Pink and White

pink-nails.jpg
@polishedby.chloe

Αυτό το ombre είναι μοναδικό γιατί σας δείχνει ότι τα χρώματα δε χρειάζεται να πηγαίνουν με σειρά από το ανοιχτό στο σκούρο. Εξακολουθούν να δίνουν ένα ντεγκραντέ αποτέλεσμα αλλά έχουν το καθένα τη δική του ξεχωριστή θέση. Επιλέξτε αποχρώσεις από λευκό έως ροζ για να επαναλάβετε αυτή τη γλυκιά και απαλή εμφάνιση.

Rainbow French

nails-32v03.jpg
@gelsbybry

Αν τοποθετήσετε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μαζί τότε θα πετύχετε αυτό το φωτεινό και απόλυτα fun γαλλικό. Παίξτε με τα χρώματα, αλλάξτε τη βάση και τελικά κάντε ένα καλοκαιρινό nail look που όλοι θα θέλουν να αντιγράψουν.

Light Blue to Sage

nails-blue.jpg
@matejanova

Δεν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις αγαπημένες σας αποχρώσεις όπως το χρώμα του φασκόμηλου και αποχρώσεις τόσο μπλε όσο ο ουρανός; Δεν χρειάζεται. Αυτό το καλοκαιρινό ombre σας επιτρέπει να έχετε τα πάντα σε ένα.

Inside-Out

ombre-nails.jpg
@lolo.nailedit

Πόσο μοναδικά είναι αυτά τα ombre νύχια; Ξεκινήστε με το πιο σκούρο χρώμα στη μέση του νυχιού και προχωρήστε με το πιο ανοιχτά χρώματα για να αντιγράψετε αυτό το μανικιούρ. Είναι ανατρεπτικό και πολύ φουτουριστικό.

Neutral

brown.jpg
@byirren


Ακόμη και το καλοκαίρι, υπάρχουν πολλές φορές που μπορεί να επιλέξετε ουδέτερα χρώματα, αλλά αν θέλετε να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο με το ουδέτερο mani σας, τότε κάντε το ombre. Θα έχετε τα αγαπημένα σας χρώματα ενώ παράλληλα θα έχετε και ένα απόλυτα pop αποτέλεσμα.

Featured media: @lolo.nailedit