fbpixel

Search icon
Search
Mismatched Nails: αυτό είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού
HAIR & NAILS

Mismatched Nails: αυτό είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Ποιο ταιριάζει καλύτερα σε εσάς;


Αν είστε λάτρεις των donut nails, τότε ήρθε η στιγμή να μάθετε πως η Hailey Bieber εγκατέλειψε αυτή τη μινιμαλιστική επιλογή και είπε το "ναι" στο πιο πολύχρωμο nail art που έχετε δει. Τα διαφορετικά σχέδια και χρώματα σε κάθε νύχι δημιουργούν την τέλεια ευκαιρία για να ανανεωθείτε και για να αποκτήσετε, και εσείς, μια καινούργια εμμονή που μπορεί να σας κατατάξει ανάμεσα στις πιο funky παρουσίες. 

img-4973jpg.webp
@haileybieber

Παρόλα αυτά, η Hailey, δεν είναι η μόνη που τόλμησε τα αταίριαστα νύχια. Η ροή του instagram είναι γεμάτη από αυτά τα νύχια και το nail art φαίνεται να περνάει την πιο maximal εποχή του. Έτσι, αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιο χρώμα ή σχέδιο θα εφαρμόσετε, το mismatch είναι η απάντηση που ζητάτε. Μπορείτε να το κάνετε σε μακριά ή κοντά νύχια, μπορείτε να τοποθετήσετε καρδούλες, γελαστά emoji αλλά και αλλά υπέροχα σχέδια και τελικά να βγάλετε προς τα έξω την πιο δημιουργική πλευρά του εαυτού σας.

nails
@kesangthenailartist


Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, μια καλή αρχή είναι να αλλάξετε τα χρώματα που θα χρησιμοποιούσατε συνήθως. Για παράδειγμα, σε ένα γαλλικό μανικιούρ, μπορείτε να κάνετε διαφορετικές χρωματικές γραμμές σε κάθε άκρη. Είστε έτοιμες να ανεβάσετε ακόμη παραπάνω το επίπεδο; Τότε κάντε μερικά μισοφέγγαρα με διαφορετικό χρώμα στη βάση του νυχιού. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το πετύχετε και μόνοι σας και φαίνεται πιο περίπλοκο από ότι είναι στην πραγματικότητα. 

nails-aMbS0.jpg
@thehangedit

Μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι τόσο απλό όπως το να βάλετε ένα χρώμα στο ένα χέρι και ένα άλλο χρώμα στο άλλο. Δεν χρειάζεται να δοκιμάζετε πολλά περίπλοκα nail art εκτός και αν το θέλετε πραγματικά. Δοκιμάστε το πράσινο με το ροζ ή το μπλε και το λευκό για πραγματικά καλοκαιρινά vibes. Ένας ακόμη εναλλακτικός τρόπος για να εφαρμόσετε το mismatch είναι να επιλέξετε πέντε σχέδια και κάθε σχέδιο να το τοποθετήσετε δύο φορές στα χέρια σας. 

Συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά δικά μας αγαπημένα:

Mismatched Neons

neon nails
@nailartbyqueenie

Mermaid Nails

blue nails
@kesangthenailartist

Fun Fruit

nails-QZB2M.jpg
@zoemollienails

Simple Mismatched

nails
@nailsbyjac


Sky happy

363355309-568141345318591-763804613179256616-n.jpg
@nailartbyqueenie

Κεντρική εικόνα: @jessundecided