fbpixel

Search icon
Search
Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν και τους έκανε εντύπωση!


Σταυρούλα Κλειδαριά

road-diary-bruce-springsteen-and-the-e-street-band-soci-44ec470a.jpg

Ανυπομονώ να απολαύσω το νέο, πρωτότυπο ντοκιμαντέρ, «Ημερολόγιο Δρόμου: Bruce Springsteen & The E Street Band», από τον βραβευμένο με Emmy και Grammy σκηνοθέτη, Thom Zimny, το οποίο έρχεται την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, αποκλειστικά στο Disney+. Ο Bruce Springsteen και η E Street Band προσφέρουν μια σπάνια, εκ των έσω ματιά, στη δημιουργία των θρυλικών τους ζωντανών εμφανίσεων, με πλάνα από τις πρόβες της μπάντας, στιγμές από τα παρασκήνια, δηλώσεις από τον ίδιο τον Springsteen πάνω στο θέμα. Οι fans έχουν την ευκαιρία να δουν, για πρώτη φορά, επαγγελματικά πλάνα από την περιοδεία του 2023-2024, από την ιδιαίτερη και μοναδική διαδικασία προετοιμασίας της μπάντας, μέχρι τις συγκλονιστικές συναυλίες τους για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε διάφορες ηπείρους.

Άκουσα το ολοκαίνουριο τραγούδι της Alexandra Sieti, με τίτλο "Winter". H ταλαντούχα Ελληνίδα καλλιτέχνιδα με τη souful ξεχωριστή φωνή της κανε αίσθηση τον περασμένο Μάιο με το catchy δισκογραφικό της solo ντεμπούτο "She’s A Lover", προικισμένη με μια πραγματικά μοναδική φωνή με χαρακτηριστική χροιά, που αναδεικνύεται μέσα από τη γεμάτη δυναμισμό και πάθος ερμηνεία της. Το δεύτερο κατά σειρά αγγλόφωνο τραγούδι της είναι μια μελωδική απόδειξη ότι η Alexandra ήρθε για να μείνει!

spu-1620295418627903489-1-en-1.jpeg

Εντυπωσιάστηκα με το νέο launch του οίκου Gucci, ο οποίος παρουσιάζει το Rouge à Lèvres Mat στην εμβληματική απόχρωση Rosso Ancora, το πρώτο κραγιόν που δημιούργησε ο Creative Director Sabato De Sarno για το οίκο, εμπλουτίζοντας την αφηγηματική ιστορία της Gucci με πάθος, ακαταμάχητη αίγλη και δυναμισμό. Η τέλεια προσθήκη για το φθινοπωρινό μου νεσεσέρ!


Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

00000111250babd-o1.jpg

Η μόδα πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον. Είναι ένας κόσμος που συνεχώς μας χαρίζει καινούριες εικόνες και μας καλεί ανακαλύψουμε νέα ενδιαφέροντα πράγματα. Αυτήν την εβδομάδα, εντυπωσιάστηκα από τo Fall/Winter24 fashion show του brand Massimo Dutti. Η πασαρέλα μεταδόδικε από τις ηλεκτρονικές πλατφρόρμες του brand, παρουσιάζοντας μας τη νέα limited collection του, η οποία μας προσκαλεί να φορέσουμε όχι απλά ένα ακόμα σχέδιο αλλά να ενσαρκώσουμε ένα lifestyle γεμάτο διακριτικότητα, δημιουργικότητα και βάθος. Αέρινα tailored κομμάτια, σε αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου - κατά βάση - maxi coats και midi skirts θέτονται στο επίκεντρο μιας updated και υψηλής αισθητικής χειμερινής γκαρνταρόμπας που θα αναδείξει τη σιλουέτα μας αλλά και τη δυναμική πλευρά του εαυτού μας. 

462321261-1463832517617004-3835972656067117692-n.jpg

Λάτρεψα το νέο εξώφυλλο του W Magazine, το οποίο φιλοξενεί τον τραγουδιστή A$AP Rocky. Φωτογράφος του cover ήταν σύζυγός του και pop star Rihanna, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η μοναδική μίξη του street style και της πολυτέλειας, τονίζοντας τέλεια την προσωπικότητά του. Το αφιέρωμα στον διάσημο ράπερ προσφέρει μια οικεία ματιά στη ζωή του ως καλλιτέχνης, πατέρας και εμβληματική μορφή της μόδας σε κάθε αναγνώστη. 

0z0a0679.jpg

Χαίρομαι ιδιαιτέρως όταν στη Θεσσαλονίκη συμβαίνουν νέα, επιτυχημένα πράγματα, που αναδεικνύουν τον υπέροχο χαρακτήρα της. Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκει και το Salonica Bar Show αλλά και το Salonica Bar Week, τα οποία έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στην πόλη μας και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Οι 6 ημέρες που διήρκησαν, από τις 29/9 μέχρι τις 4/10, αποτέλεσαν ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του ποτού και του nightlife, δίνοντας το έναυσμα για τον επαναπροσδιορισμό της εξόδου στα bars και το fine drinking mingling. Πάνω από 85 events, με δεκάδες guests shifts, masterclass και γευσιγνωσίες, περίπατοι στη πόλη, parties, pop up bars από αγαπημένα αποστάγματα και takeovers, μεταμόρφωσαν την πόλη σε έναν παράδεισο “εμπειριών”. Έτσι, χιλιάδες επισκέπτες, ήρθαν πιο κοντά στον κόσμο του ποιοτικού cocktailing.


Κωνσταντίνος Τανιάς

fireshot-capture-402-a7944e351cf2-gettyimages-2177028067jpg-10801080-wwwholacom.png

Ενθουσιάστηκα με την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών, στο Southport. Στο πλευρό της ήταν φυσικά ο πρίγκιπας William, ενώ η ίδια φόρεσε τα χρυσά σκουλαρίκια της Catherine Zoraida σε σχήμα φτέρης, η οποία θεωρείται σύμβολο της αντοχής, της ανθεκτικότητας και των νέων αφετηριών. Καθόλου τυχαία, λοιπόν, αυτή η επιλογή της!

snapinstaapp-457600248-122131126250326585-4354149327581759344-n-1080.jpg

Λατρεύω το φθινόπωρο στην πόλη και δεν έχω τίποτα καλύτερο από το να περνάω αυτές τις ημέρες στο κέντρο. Στην Πλατεία Αριστοτέλους, με θέα τη θάλασσα, το Aristotél προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, όπου η κομψότητα και η δημιουργικότητα συναντούν τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, και αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω με σιγουριά καθώς έχει γίνει το στέκι μου γι' αυτήν την εποχή. Σαν bonus, δε θα μπορούσα να παραλείψω τον εσωτερικό του χώρο, με την αρμονική συνύπαρξη elegant αισθητικής και σύγχρονου design, που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση. 

Τα ταξίδια είναι η διαφυγή μου, γι' αυτό και αναζητώ συνεχώς τρόπους για να τα πραγματοποιώ, ειδικά τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν. Έτσι, πληροφορήθηκα για έναν μοναδικό διαγωνισμό, με τη σφραγίδα του One Salonica outlet mall, ο οποίος θα διαρκέσει έως τις 22 Νοεμβρίου. Προσωπικά, έχω μπει ήδη στην κλήρωση για ένα μαγευτικό ταξίδι στο Λονδίνο, μεγάλα χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές για ατελείωτο outlet shopping. Shop, Stamp & Win!


Αγάπη Γαβριηλίδου

ba298c8b-george-baldock-panathinaikos-death.jpg

Μπορώ να πω, πως πολλές φορές ο κόσμος αυτός με έχει απογοητεύσει με τις αντιδράσεις του, σε ορισμένα γεγονότα, αλλά για μία ακόμη φορά, εντυπωσιάστηκα -αρνητικά- από μερικούς ανθρώπους. Πριν από μερικές ημέρες, έφυγε από τη ζωή ο Τζορτζ Μπάλντοκ και τα αμέσως, τα social media κατακλύστηκαν από κάθε είδους σενάρια και ιστορίες. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του και πριν ακόμη να ξεκαθαρίσει το τοπίο με φόντο τα ακριβή αίτια του θανάτου του, πριν ακόμη να ενημερωθεί η ίδια, η οικογένειά του, έκαναν την εμφάνισή τους όλοι αυτοί που γνωρίζουν τα… πάντα. Είναι κάτι που πραγματικά πλέον με εκνευρίζει πολύ και θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθεί επιτέλους ένας τρόπος να μπει ένα τέλος και ένα όριο σε αυτά που λέγονται, γράφονται και αναπαράγονται δημόσια...

mila-kunis-01-690x360.jpg

Η Mila Kunis ανήκει στην κατηγορία των celebrities που προτιμούν να μένουν μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας του Hollywood, ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά και μας χάρισε μία ιδιαίτερη εμφάνιση. Η ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «Goodrich» στο Λος Άντζελες και για να περπατήσει στο μαύρο χαλί του θεάτου AMC στο Grove, επέλεξε να φορέσει ένα ασύμμετρο λευκό mini φόρεμα, που έφερε την «υπογραφή» του Brandon Maxwell. Εκτός από το fashion κομμάτι της εμφάνισης, μου άρεσε πολύ και το natural makeup που επέλεξε και αυτή, είναι μία εμφάνιση που πραγματικά ξεχώρισα και κέρδισε μία θέση στην καρδιά μου.

tina-dawson-wvw4gmxlcry-unsplash.jpg

Έχοντας μπει -πια- στην fall season, αν και η θερμοκρασία δεν το επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό, αισθανόμαστε την ανάγκη να προσθέσουμε νέες συνήθειες στην καθημερινότητά μας. Προσωπικά, προσπαθώ να μειώσω την ποσότητα του καφέ εδώ κι αρκετό καιρό και πλέον, λέω ένα μεγάλο «ναι» στο τσάι, καθώς το δοκίμασα και μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε σε σημαντικό βαθμό. Είτε πρόκειται για το κλασικό -κι αγαπημένο- χαμομήλι, είτε για μία διαφορετική επιλογή, όπως είναι το πράσινο ή το τσάι του βουνού, αξίζει να κάνετε κι εσείς αυτή την αλλαγή, καθώς τα benefits θα είναι πολλαπλά για τον οργανισμό και το σώμα σας.


Μάρα Γρηγοριάδου

unnamed-1.jpg

Το Μιλάνο ευρέως γνωστό ως μια από τις σημαντικότερες fashion capitals, φιλοξενεί διαρκώς ενδιαφέρουσες εκθέσεις, sparkly events και περίτεχνα pop ups. Εγώ, είχα τη χαρά να επισκεφθώ το πιο πρόσφατο pop up του οίκου Chloé (ανοιχτό έως τις 14/10) για το νέο του L'Eau De Parfum Intense. Τοποθετημένο στην Piazza Cordusio, απέναντι από το μεγαλύτερο Starbucks Reserve της Ευρώπης, το pop up store ήταν διακοσμημένο με λουλούδια και συσκευασίες από το νέο άρωμα. Η αναμονή άξιζε, καθώς είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ένα ξεχωριστό άρωμα με νότες από rasberrry και τριαντάφυλλο Δαμασκού, ιδανικό για τον χειμώνα, αλλά και να επιστρέψω στο σπίτι μου με ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια που πρόσφεραν εκεί.

81feed73e43ae31e5a6129c442522ff7.jpg

Παρόλο που ο καιρός αρνείται να μας κάνει να νιώσουμε ότι το φθινόπωρο έφτασε εγώ επιμένω να σας προτείνω να εφαρμόσετε την τάση των cherry nails. Αποχρώσεις του μπορντό και του κόκκινου που πλησιάζουν τον bold τόνο του κερασιού...απλά υπέροχο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο chic από μπορντό νύχια το φθινόπωρο, για αυτό αψηφήστε την θερμοκρασία και δοκιμάστε τα!

aaaabtrc4vdpgsmwkj0yvemy4fonor1ejuavmc9-hxnbmzrwccrux2uznfpkmjpujqeolgrmsssgi3pw1jzftdzpuwdgqws4x9kwvqmw.jpg

Μετά από τη σειρά, ανυπομονούσα να παρακολουθήσω την ταινία σχετικά με την υπόθεση των αδερφών Menendez, στην οποία μίλησαν οι ίδιοι από την φυλακή. Πρόκειται για μια αβάσταχτη υπόθεση, ωστόσο προσωπικά βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η εξέλιξη των πεποιθήσεων και των αντιλήψεων από γενιά σε γενιά, μπορεί να είναι αυτό που θα τους "σώσει" από την φυλακή τόσα χρόνια μετά. Τα δύο αυτά αδέρφια είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε μια εποχή όπου η κακοποίηση προς το ανδρικό φύλο έμοιαζε περισσότερο με ιστορία φαντασίας παρά με πράξη βίας. Όμως σήμερα, χάρη στις νέες πιο συνειδητοποιημένες γενιές ακούμε την πλευρά τους με περισσότερη ευαισθησία και επίγνωση πως η κακοποίηση δεν σχετίζεται απαραίτητα με το φύλο.