fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Έχετε ξανθά μαλλιά; 5 makeup tips που οφείλετε να ακολουθείτε

Δείτε τι ταιριάζει πραγματικά σε εσάς


Έχετε ξανθά μαλλιά; 5 makeup tips που οφείλετε να ακολουθείτε

Το χρώμα των μαλλιών είναι απόλυτα σημαντικό και σε μεγάλο βαθμό καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας. Είτε είναι φυσικό, είτε είναι βαμμένο το μόνο που μετράει είναι πως τελικά μπορεί να επηρεάσει τα πάντα, ακόμη και το make up σας. Αν και είστε ελεύθερες να κάνετε όποιες επιλογές θέλετε, υπάρχουν κάποια tricks που θα κάνουν το look σας να μοιάζει εκθαμβωτικό. 

Γι' αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε αν είστε ξανθιές(!), και σας τα παρουσιάζουμε.
blonde-hair-6Z3dT.jpg

1. The bronzer

Οι ξανθιές με ανοιχτόχρωμο δέρμα μπορεί εύκολα να δημιουργήσουν ένα άτονο αποτέλεσμα όσο πιο πλατινέ είναι το μαλλί. Έτσι, η εφαρμογή bronzer στο μέτωπο, τα μάγουλα και το πηγούνι μπορεί να βοηθήσει ώστε η δομή των οστών σας να παραμείνει εμφανής. Τοποθετήστε αυτό το αγαπημένο προϊόν στα σημεία του προσώπου όπου χτυπά ο ήλιος. Tips: Για να το κάνετε, επιλέξτε ένα αφράτο πινέλο! 

Our Choices

 Soft bronze

Soft bronze

Forever Natural Bronze Powder Bronzer, Dior, Attica

BUY ME
 Triple effect

Triple effect

Toleriane Teint Bronzing Powder, La Roche Posay, Attica

BUY ME
 TikTok famous

TikTok famous

Infallible 24H Fresh Wear Powder, L'Oreal Paris, Attica

BUY ME

2. Βold brows with bright lips

Ένα από τα καλύτερα looks για μια ξανθιά είναι τα έντονα φρύδια και τα shiny lips. Μπορείτε να έχετε βαμμένα φρύδια σε δύο αποχρώσεις πιο βαθιές από το φυσικό σας χρώμα και μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα έντονο κόκκινο ή σκούρο φούξια στα χείλη. Αυτός ο συνδυασμός δίνει ισορροπία στο πρόσωπο κι είναι πολύ κομψός. Ένα ακόμη trick για καλύτερα αποτελέσματα είναι να αναζητήστε ένα μολύβι φρυδιών με διπλή άκρη, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μια από τις δύο για να βουρτσίσετε τα φρύδια σας. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα κραγιόν μεγάλης διάρκειας για να βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας θα μείνουν βαμμένα, ζουμερά κι εντυπωσιακά καθ ' όλη τη διάρκεια της μέρας. 

3. Under-eyes

Τα εντυπωσιακά ξανθά μαλλιά τραβούν από μόνα τους την προσοχή, καθώς το ξανθό τραβάει όλα τα βλέμματα στο πρόσωπό σας - που μπορεί όμως να τονίσει και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας. Τα color correctors που κυκλοφορούν στην αγορά μπορούν να γίνουν η δική σας αγαπημένη συνήθεια ώστε η περιοχή κάτω από τα μάτια σας να φαίνεται πιο λαμπερή και φωτεινή. Πείτε το «ναι» σε ό,τι σας κάνει να δείχνετε και να νιώθετε πιο ζωντανές! 

sunshine-blonde.jpg

4. Skin tone

Σε οποιοδήποτε βήμα κάνετε στο μακιγιάζ, θα πρέπει να έχετε κατά νου τον τόνο του δέρματός σας. Για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, οι ροδακινί αποχρώσεις στα χείλη λειτουργούν υπέροχα. Οι μεσαίες αποχρώσεις του δέρματος μπορούν να παίξουν με ψυχρές και ζεστές αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου στα χείλη και στα μάγουλα. Αν έχετε σκούρα ή πιο βαθιά απόχρωση, τότε κινηθείτε προς τις πιο πορτοκαλί αποχρώσεις.

5. Add shimmer

Το τολμηρό αλλά φυσικό αποτέλεσμα στα μάτια φαίνεται υπέροχο στις ξανθές. Κρατήστε το eye makeup σας σε ζεστούς, γήινους τόνους αλλά προσθέστε μια ελαφριά χάλκινη, shimmery σκιά στο κέντρο του ματιού. Αυτό το κόλπο θα κάνει ένα άμεσο upgrade στο μακιγιάζ σας και το τελικό αποτέλεσμα θα είανι απόλυτα κομψό και διακριτικό.