fbpixel

Search icon
Search
Hair renewal: 6 χρώματα μαλλιών που θα είναι παντού αυτό το καλοκαίρι
HAIR & NAILS

Hair renewal: 6 χρώματα μαλλιών που θα είναι παντού αυτό το καλοκαίρι

Εσείς επιλέξατε την επόμενη ανανέωση σας;


Το καλοκαίρι πλησιάζει και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας. Καθώς βγαίνουμε από το πιο χειμερινό mood, η υιοθέτηση της αλλαγής και η φρέσκια νέα εμφάνιση αποτελούν ένα φυσικό ακόλουθο. Φέτος, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η έμφαση δίνεται στο χρώμα και στην υφή. Με άλλα λόγια η έμφαση δίνεται στην αυτοέκφραση και στην ουσιαστική αλλαγή. Έχοντας κάνει τις απαραίτητες αναζητήσεις είδαμε ότι οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών του φετινού καλοκαιριού κυμαίνονται από πολύ ξανθά και λαμπερά παστέλ, ως και αποχρώσεις πιο χαμηλού τόνου όπου η προσθήκη πιο ζεστών αποχρώσεων ενισχύει διακριτικά το φυσικό χρώμα. 

Επομένως, είτε θέλετε μια δραματική αλλαγή, είτε απλά μια ιδέα για να φρεσκάρετε την εμφάνιση σας για το καλοκαίρι, υπάρχει τρόπος!

Luxury Blonde

blonde-hair-6Z3dT.jpg

Τόσο οι φυσικές ξανθιές όσο και οι γυναίκες με βαμμένα ξανθά μαλλιά θα μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτή την τάση, η οποία έχει να κάνει με τη χρήση στρώσεων και τόνων για τη δημιουργία κίνησης και διάστασης στα μαλλιά. Έτσι, αντί για ένα επίπεδο χρώμα μαλλιών, μπορείτε να προσθέσετε μια πιο σκούρα απόχρωση στα κάτω στρώματα των μαλλιών σας ή μερικά πιο ανοιχτόχρωμα και φωτεινά μέρη στα μήκη σας. Για ένα πραγματικά luxury αποτέλεσμα, οι τόνοι μελιού και καραμέλας είναι δημοφιλείς - και έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι εύκολο να διατηρηθούν.

Warm Undertones

powdery-pastels-hair-3kXWf.jpg

Αν είστε μελαχρινή, γνωρίζετε ότι συχνά μπορεί να νιώθετε ότι οι επιλογές σας είναι περιορισμένες όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών. Ειδικά όταν θέλετε να κάνετε δραστικές αλλαγές. Ωστόσο, μια χρωματική τάση που αναμένεται να βρίσκεται παντού το καλοκαίρι του 2023 είναι μια κίνηση προς τις πιο φυσικές και τις πιο ζεστές αποχρώσεις ως ένα μέσο για να τροποποιήσετε διακριτικά και να βελτιώσετε το χρώμα των μαλλιών. Οι πλούσιες, ζεστές αποχρώσεις, όπως το ανοιχτό καφέ θα γίνουν must. 

Powdery Pastels

powdery-pastels-hair.jpg

Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε μια statement εμφάνιση και να "αγκαλιάσετε" ένα νέα χρώμα μαλλιών τότε πείτε το "ναι" στα παστέλ. Αποτελούν μία από τις βασικές τάσεις στα χρώματα των μαλλιών για το καλοκαίρι του 2023, παρουσιάζοντας μια πιο απαλή εναλλακτική έναντι στα φωτεινά και τολμηρά χρώματα μαλλιών που ήταν τάση τα προηγούμενα χρόνια. Ενδώστε σε ρομαντικές και παραδοσιακές αποχρώσεις όπως η λεβάντα, το vintage ροζ, το μπλε του ουρανού και το πράσινο φιστικί.

High Gloss

glossy-hair.jpg

Το χρώμα των μαλλιών σχετίζεται τόσο με την υφή όσο και με τη σκιά. Για να κάνετε πραγματικά λαμπερό το χρώμα σας, ένα glossy φινίρισμα είναι απαραίτητο, οπότε σε όποια απόχρωση κι αν αποφασίσετε να πείτε "ναι" αυτό το καλοκαίρι, βεβαιωθείτε ότι το φινίρισμα αφήνει ένα αποτέλεσμα υψηλής λάμψης. Ζητήστε από τον colorist σας να κάνει layering, να αναμίξει και να κάνει blend ώστε να δημιουργηθεί ένα εφέ που αντανακλά το φως. Ακόμη το ombre μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση του ιριδισμού.

Barbie Blonde

blonde-hair.jpg

Όπως είναι φυσικό, με τη Barbie να βγει στις οθόνες τον Ιούλιο, οι ειδικοί στα μαλλιά αναμένουν μια αναβίωση της λαμπερής ξανθιάς απόχρωση της δεκαετίας του '90 για το καλοκαίρι του 2023. Οι αναζητήσεις για τη λέξη "bleach blonde hair dye" έχουν αυξηθεί κατά 224% τους τελευταίους μήνες, οπότε αν σκέφτεστε να κάνετε ένα πλατινένιο ξανθό, τώρα είναι η ώρα να το τολμήσετε.

Dark Tones

dark-hair.jpg

Τα πιο σκούρα χρώματα μαλλιών είναι συνήθως τάση το χειμώνα, αλλά αν ανατρέξετε στην αισθητική που είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία των '00 θα δείτε πως μπορείτε να τα τολμήσετε κάθε εποχή. Έτσι, φέτος το καλοκαίρι οι σκούροι τόνοι είναι trend και είναι ιδανικοί για άτομα που θέλουν χαμηλή συντήρηση. Αυτή η τάση απαιτεί λιγότερο bleach, λιγότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο και διαρκεί περισσότερο από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις.