fbpixel

Search icon
Search
Έχετε ίσια μαλλιά; 7 χτενίσματα για να μην είναι ποτέ ξανά βαρετά
HAIR & NAILS

Έχετε ίσια μαλλιά; 7 χτενίσματα για να μην είναι ποτέ ξανά βαρετά

Και όμως μπορείτε να κάνετε κάτι που δεν είναι συνηθισμένο


Είτε έχετε φυσικά ίσια μαλλιά, είτε σας αρέσει να τα ισιώνετε τότε σίγουρα οφείλετε να κατακτήσετε τα ιδανικά κόλπα με χτενίσματα που θα σας κάνουν να δείχνετε απόλυτα εντυπωσιακές. Σίγουρα έχετε δοκιμάσει όλες τις πιθανές αλογοουρές που υπάρχουν και φυσικά πολλές από αυτές σας ταιριάζουν. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα top 7 χτενίσματα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Από τα πλαϊνά μέρη με barrettes μέχρι τα bangs σε στιλ της δεκαετίας του '90, τα ίσια χτενίσματα έχουν την τιμητική τους και παρακάτω θα δείτε τις αποδείξεις. 

Χρυσές λεπτομέρειες

165957850-131944358821433-5651994729942077437-n.jpg

Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη ενός πραγματικά χαριτωμένου αξεσουάρ μαλλιών στο ίσιο χτένισμά σας. Για να προσθέσετε λίγο glam στην εμφάνισή σας, σηκώστε μερικές χρυσές μπάρες και καρφιτσώστε τις στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σας, κοντά στα πλαϊνά μέρη του μετώπου σας.

Πλαϊνό όνειρο

hair-straight.jpg

Οι κότσοι δεν χρειάζεται να είναι βαρετοί όταν έχετε ίσια μαλλιά. Απόδειξη είναι αυτός ο πολύ ~εκλεπτυσμένος~ κότσος με μια μακρά στρώση μαλλιών στα πλαϊνά. Για να δώσετε στο μπροστινό τμήμα λίγη ισχύ, τυλίξτε το για λίγα δευτερόλεπτα γύρω από ένα σίδερο για μπούκλες για να δημιουργήσετε μια απαλή κάμψη.

Κοντά μαλλιά στα πλάγια

short-straight-hair.jpg

Ένα βαθύ πλαϊνό μέρος και λίγος όγκος μπορούν να ανεβάσουν ένα ίσιο κοντό χτένισμα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Για να αποκτήσετε αυτόν τον όγκο, φορμάρετε τα μαλλιά σας ήδη από τη στιγμή που είναι υγρά. Στη συνέχεια τοποθετήστε ένα τζελ και χτενίστε τα ώστε να δημιουργήσετε αυτό το αποτέλεσμα. 

Μονή πλεξούδα

braids-Rz2bS.jpg

Αν σας αρέσει να έχετε τα μαλλιά σας κάτω, αυτό είναι το ιδανικό σας ίσιο χτένισμα. Προσθέστε μερικά κύματα με ένα φαρδύ ραβδί και, στη συνέχεια, ξεκινώντας από τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού σας και περίπου στα μισά του δρόμου προς τα πίσω, πλέξτε ένα μικρό τμήμα μαλλιών σε όλο σας το μέρος, μετακινώντας τα χέρια σας στην άλλη πλευρά του κεφαλιού σας καθώς πλέκετε. Μισό boho-chic, μισό vibes του Game of Thrones και τελικά το αποτέλεσμα υπέροχο.

Ονειρική αλογοουρά

ponytail.jpg

Έχετε μεγάλες αφέλειες; Γνωρίστε το νέο σας ίσιο αγαπημένο. Αυτή η χαμηλή αλογοουρά που θα αναδείξει το ασταθές κόψιμο σας χωρίς να νιώθετε πως το αποτέλεσμα σας είναι απλό. Μάλιστα αν προσθέσετε και έναν χαριτωμένο βελούδινο φιόγκο τότε το upgrade είναι βέβαιο. Μην ξεχάσετε να διαμορφώσετε τις αφέλειες σας με μια στρογγυλή βούρτσα και μερικά ψεκάσματα λακ για να τους δώσετε σχήμα και κράτημα.

Πλεξούδα στα πλάγια

braids-PwZc9.jpg

Εάν έχετε μακριά μαλλιά, μια μακριά πλεξούδα όπως αυτή είναι ένα υπέροχο εύκολο χτένισμα για ίσια μαλλιά. Το καλύτερο κομμάτι? Μπορείτε να παίξετε μαζί της και να προσθέσετε διάφορα αξεσουάρ μαλλιών, όπως αυτή τη στέκα από μετάξι.

Όλα στη θέση τους

bun.jpg

Υπάρχει χρόνος και χώρος για έναν ακατάστατο κότσο, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει -δικαίως- εμμονή με αυτόν τον στενό, κομψό χαμηλό κότσο. Προσθέστε λίγη «ζωντανή» ατμόσφαιρα στον κότσο, τραβώντας μικρά κομμάτια μαλλιών στο πίσω μέρος, διατηρώντας το υπόλοιπο άθικτο. Το κόλπο? Μια λακ για τα μαλλιά με ισχυρό κράτημα που θα κρατήσει τα πάντα στη θέση τους.