fbpixel

Search icon
Search
Dress & Sneakers: Οι πιο updated συνδυασμοί για «άνετες» εμφανίσεις
STYLING TIPS

Dress & Sneakers: Οι πιο updated συνδυασμοί για «άνετες» εμφανίσεις

Για τις ανοιξιάτικες, ηλιόλουστες ημέρες


Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε πιο κοντά στο καλοκαίρι, η ανάγκη μας για ανάλαφρα και δροσερά σύνολα που θα συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την άνεση με το στιλ αυξάνεται. Βασικός γνώμονας είναι να μπορούν να μας συνοδεύσουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να μας στερούν καθόλου από την ευελιξία μας. Για τη δημιουργία αυτών των outfits, τα φορέματα βρίσκονται πρώτα στη λίστα των επιλογών μας, καθώς αποτελούν key-item της ανοιξιάτικης συλλογής. Το ίδιο ισχύει και για τα sneakers, οπότε μπορείτε να αντιληφθείτε την επιτυχία που θα έχει αυτός ο συνδυασμός των «μπαλαντέρ» items. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο fashionable dress & sneakers combos που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε!

1. Floral dress 

b83526460448cbe76c68a2c9e443fa2e.jpg

Ο πιο ανοιξιάτικος συνδυασμός, που θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπη», ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης δεν είναι άλλος από ένα floral φόρεμα μαζί με τα αθλητικά σας παπούτσια και κυρίως στη λευκή τους εκδοχή. Μπορείτε να επιλέξετε φορέματα σε διάφορα μήκη, ανάλογα με τη διάθεσή σας. Για πιο girly και romantic αισθητική κινηθείτε σε mini dresses, για chic essence τα midi θα σας χαρίσουν αυτό που αναζητάτε ενώ για πιο boho looks τα maxi είναι must. Σε λιγότερο από ένα λεπτό θα έχετε δημιουργήσει ένα υπέροχο σύνολο. 

Floral

Pleated Georgette Dress, GANNI, Intervista

BUY HERE




Floral

Sneakers

White sneakers, Converse All Star, Tsakiris Mallas 

BUY HERE

Sneakers

2. Resort wear 

974274808-0503fashion20-1.jpg

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το resort wear κυριαρχεί. Ποιος είπε ότι το καφτάνι σας δε μπορεί να ταιριάξει υπέροχα μ' ένα ζευγάρι αθλητικά; Προτιμήστε μια πιο retro εκδοχή στα sneakers σας, με στόχο να παντρέψετε δύο διαφορετικά στιλ που θα έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτη αρμονία. Για μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και για να μην υποπέσετε σε τυχόν λάθη, προτιμήστε ένα λευκό φόρεμα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ σας προσθέστε μία all time classic statement bag, σε ουδέτερες αποχρώσεις για μεγαλύτερη πρακτικότητα. 

Resort Wear

Lauren Maxi Shirtdress, Themis Z 

BUY HERE 

Resort Wear

Sneakers

Catfish, Alex Arigato, Kalogirou 
BUY HERE
 
Sneakers

3. Denim dress

cfd38c8452c1cbb6af0f12314a308086.jpg

Τα denim items θα βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας, πόσο μάλλον τα τζιν φορέματα που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της περιόδου που διανύουμε. Διαχρονικό και πάντα in fashion θα πρέπει να αποτελεί βασικό κομμάτι των εμφανίσεών σας ακόμα και τις πιο φωτεινές ημέρες. Ταιριάζει μοναδικά μ' ένα ζευγάρι sneakers, καθώς απογειώνει την cool και χαλαρή αισθητική του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρουσιάσετε μία πιο «ήσυχη» εικόνα επιλέξτε λευκά ή μαύρα αθλητικά. Από την άλλη πλευρά, οι έντονες αποχρώσεις θα χαρίσουν περισσότερη δυναμική. 

Dress

Denim dress, H&M 

BUY HERE 

Dress

Sneakers

Low-top sneakers, Veja, Karida 1912 

BUY HERE 

Sneakers

4. Bold colours 

b8956a0673293446a29faf96254a2991.jpg
Image source: @whowhatwear

Μιλώντας για τάσεις και fashinable looks δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στα έντονα χρώματα και στους πόντους που προσθέτουν σε κάθε εμφάνιση. Ταιριάζουν ακόμα περισσότερο στην εποχή που βρισκόμαστε και όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι η επιλογή τους θα γίνεται ολοένα και πιο συχνή. Γι' αυτό ένα φόρεμα σε bold απόχρωση δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Εμείς σας προτείνουμε να το κάνετε all the way, επιλέγοντας εξίσου έντονα αθλητικά παπούτσια. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας τρομάζει στην αρχή αλλά μόλις τον δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να του αντισταθείτε. 

Dress

Peonia dress, Blanchette Concept Store 

BUY HERE 

Dress

Sneakers

Bold Colours, Steve Madden Match, NAK Shoes 
BUY HERE 

Sneakers

5. Midi dress 

ebed4c1594bc60af4565d6722743dc7a.jpg

Τα midi dresses αποτελούν ίσως την πιο συχνή επιλογή κατά τη διάρκεια των ημερών με υψηλές θερμοκρασίες. Οι αέρινες γραμμές τους χαρίζουν υπέροχη κίνηση στη σιλουέτα μας ενώ παράλληλα δεν συγκρατούν τη θερμότητα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τους χαρίσετε μία ανανέωση και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, συνδυάστε τα μ' ένα ζευγάρι sneakers. Ετοιμαστείτε να παρουσιάσετε ένα σύνολο, που πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν, ενώ παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να το διαλέξετε και για τα ζεστά πρωινά στο γραφείο. 

Midi dress

Silk twill dress, MaxMara 

BUY HERE

Midi dress

Sneakers

Sneakers, Kuty Geiger, Atticadps.gr

BUY HERE 

Sneakers